- 3 Nisan 2023
- 263
- 45
- 20
- Konu Sahibi yagmurgizemcim
Yaklaşık 25 gün önce adetimden 1 gün sonra partnerimle vajina penis teması kesinlikle olmadı el ile boşalma oldu elimde zevk suyu yada sperm kalmış olabilirmi diye şüphelendim gözle görülür şekilde yoktu diye hatırlıyorum vajinama değdi partnerim ama kesinlikle ve kesinlikle vajina penis teması olmadı yumurtalama günümde kanama oldu doktor yumurtlama kanaması dedi Yumurtlamadan bir hafta sonra adetimden bir hafta önce kırmızı pembe gibi kan geldi peçeteye geldi sonra hemen geçti bir önceki gün kasıklarım ve sol bacağım çok ağrımisti yerleşme kanaması olabilir mi bu şekilde gebelik olurmu (Yumurtlamadan hemen sonrs göğüslerim yanmaya başladı şuan da acıyor ve sol kasık bacak ağrım oluyor ) bu şekilde gebelik olurmu adetim normalde dün gelmesi gerekiyordu 1 gün gecikti elim ve ayağım kaşınıyor göğüslerim damarlandi ve hassaslasti ara ara iğne batması gibi ağrı oluyor kasığımds koyu sarı akıntım geliyor otururken pıt pıt geldiğini hissediyorum iki gün önce normal adet günümden bir gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı ama hâlâ adet olmadım çok korkuyorum reşit değilim
Son düzenleme: