Arkadaşlar daha önceden 1 kez tüpbebek ve 1 kezde dondurulmuş embriyolarla denedim ancak her ikisindede negatif sonuç aldım.Problem eşimden kaynaklanmakta ve sorun ise sperm düşüklüğüydü.Bu aralar üzerimde çok değişiklikler hissetmekteyim.Ne gibi değişiklikler diye soracak olursanız çok aşırı şekilde canımın bir şeyi çekmesi ve onun kokusunu hissetme,yüzümde değişikliklerin oluşması(is çökmesi),karnım şişkinlik oluşumları,göğüsümün ucunda sütün geleceği yerde delik oluşumu,göğüs uçlarımın acıması vb.. Eşime bunları söylediğimde bana inanmamakta ve sperm sayısı 800.000 olan birisi normal yolla çocuk sahibi olamaz demekte ancak aynı durumda olupda normal yolla hamile kalan kişilerin olduğunu duyduğumdan dolayı benim içimde inancım vardır.Bundan daha öncede bazı belirtiler olmuştu ancak bu kadar fazla değildi.Bunun üzerine eczaneden beta hcg testi aldım ve yaptım sonuç negatif çıkmıştı.Bu testlerde yanlış sonuç alarak hamile olan arkadaşlar varmıdır acaba?Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.