Gebeliğe Hazırlık Hamile olabilirim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bernii

Guru
Kayıtlı Üye
merhaba kızlar.
Görüşlerinize ihtiyacım var. Adetim bugün olması gerekiyordu. Kasık ağrım bel ağrım vardı hala da var. Dün ve bugün pembe lekelerim oldu. Hamilemiyim bilmiyorum ama eğer hamileysem tutunma aşamasında olabilir diye düşünüyorum. Bilen ve tecrübe eden kızlar sizce oturmama ya da dinlenmeme nasıl dikkat edeyim? Ben genelde bağdaş kurarak ya da bacak bacak üstüne atarak oturuyorum. Ne yapmam lazım?

Daha yeni aynı şeyleri yaşadım 5 haftalık hamileymişim inşallah benim ki gibidir oturman filan hiç farketmez bence canım

Oturma seklin bebegi etkilemez sadece yukseklere uzanmaman ,agir kaldirmaman ve ani hareketlerden kacinman gerekir eger hamileysen.

Hamilelikten şüpheleniyorsan kanamadan 5-6 gün sonra idrarda çıkıyor. Oturmanın da gebelikle alakası yok. Bebek etkilenmez. Sadece ağır kaldırma. Bi yerlere uzanma. Lekelenmen varken mümkün olduğunca istirahat etmeye, ederken de ayaklarının altına bişey koymaya çalış yüksekte dursun yani ayakların. Doktorumun tavsiyesiydi bu. Bi de heveslenmeden önce 1-2 gün daha bekle en azından. Çünkü tam adet zamanı lekelenmen kırmızıya da dönebilir.

Ağır kaldırma,yükseklere uzanma, yatarken ayaklarının altına bişeyler koy ayakların başından yüksekte dursun. İnş hamiledirsin canım değilsende üzülme herşeyde bir hayır vardır.

Ağır kaldırma,yükseklere uzanma, yatarken ayaklarının altına bişeyler koy ayakların başından yüksekte dursun. İnş hamiledirsin canım değilsende üzülme herşeyde bir hayır vardır.

Çok teşekkür ederim. İnşallah. Aslında en büyük belirtim üç gündür olan açık pembe akıntım. Ne kızken ne de evlendikten sonra hiç böyle bişey olmamıştı bende. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hiç kimsenin kucağı boş kalmasın.

Amin canım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…