Hamile olabilir miyim🙄☹️🤷‍♀️

Banuizmirli

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2018
80
12
18
36
Arkadaşlar anlamıyorum adetim 3gün gecikti normalde hiç böyle olmaz kasıklarım da batma var belimde agrı adet tarihimden iki gün önce ovülosyon akıntısı gibi akıntım oldu ilişkimiz oldu iki gün üst üste acaba ozaman mı bişey oldu suan kanama geçiremiyorum doktora gittim bugün kan degerli 0.15 alt muayene oldum rahimde kalınlaşma var ama bişey görünmüyor uff vallaha sinir geldi hiç başına böyle bir olay gelip hamile kalan oldumu

Merhaba bende bişey sormak istiyorum adetimden 2 hafta sonda lekelenme oldu koyu kahverengi az az geliyor 3. Günündeyim ve bebek çalışması yapıyoruz adetimin bitişinin ilk gününden itibaren dün doktora gittim kist var o kanamıştır dedi ama ilaç vermedi çünkü ben hamile olabilirim dedim gözükmüyor adetinin 3. Günü gel o zaman dedi Sizce hamile olabilir miyim olsaydım hemen orda gözükür müydü?

Adetin 3.günü geld dediyse hem tekrar bakıcak tır hemde hormon değerlerine bakılıcaktır bu bebek olayı gerçekten süprizlerle dolu olabilir hiç belli olmaz ki

Adetin 3.günü geld dediyse hem tekrar bakıcak tır hemde hormon değerlerine bakılıcaktır bu bebek olayı gerçekten süprizlerle dolu olabilir hiç belli olmaz ki
O kadar çok istiyorum ki eşimin hiç haberi yok bunlardan kabızlıkta var Ağrı’da var hafiften bana hamileymişim gibi geliyor ama bilmiyorum beklemek çok zor dün en iyi testi aldım yaptım oda negatif çıktı ama bir haftada belli olmazmış herhalde

Adetin kaç gün geçti

Hamile olsaydında şuan ultrason muaynesiyle tespit edilemezdi canım. Yerleşme kanaması olabilir. Rahim kalınlaşmaya başlar 1 hafta sonra ancak kanda öğrenebilirsin. İnşallah istediğin gibi bi sonuç alırsın

Çok teşekkürler zaman nasıl geçecek bilmiyorum

Çok teşekkürler zaman nasıl geçecek bilmiyorum

Çok zor geçiyor malesef ama şuanda olumlu sonuç alman pek mümkün değil canım en azından yumurtlamayı 10-11 gün geçmeli kanda görmek için. Kist abimin eşinde 5cm idi 1 aylık doğum kontrol hapı kullanım sonucu tamamen kayboldu

Anladım çok teşekkürler eğer hamileysem yazacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…