- 31 Ağustos 2018
- 80
- 12
- 18
- 36
- Konu Sahibi Banuizmirli
-
Evet bu konuda umut yok gibi
Neyse tahminimi söylim adet 3 gün geciktiyse ve değerin 0.1 ise gebe değilsindir.
Adetin 3.günü geld dediyse hem tekrar bakıcak tır hemde hormon değerlerine bakılıcaktır bu bebek olayı gerçekten süprizlerle dolu olabilir hiç belli olmaz kiMerhaba bende bişey sormak istiyorum adetimden 2 hafta sonda lekelenme oldu koyu kahverengi az az geliyor 3. Günündeyim ve bebek çalışması yapıyoruz adetimin bitişinin ilk gününden itibaren dün doktora gittim kist var o kanamıştır dedi ama ilaç vermedi çünkü ben hamile olabilirim dedim gözükmüyor adetinin 3. Günü gel o zaman dedi Sizce hamile olabilir miyim olsaydım hemen orda gözükür müydü?
O kadar çok istiyorum ki eşimin hiç haberi yok bunlardan kabızlıkta var Ağrı’da var hafiften bana hamileymişim gibi geliyor ama bilmiyorum beklemek çok zor dün en iyi testi aldım yaptım oda negatif çıktı ama bir haftada belli olmazmış herhaldeAdetin 3.günü geld dediyse hem tekrar bakıcak tır hemde hormon değerlerine bakılıcaktır bu bebek olayı gerçekten süprizlerle dolu olabilir hiç belli olmaz ki
Adetin kaç gün geçtiO kadar çok istiyorum ki eşimin hiç haberi yok bunlardan kabızlıkta var Ağrı’da var hafiften bana hamileymişim gibi geliyor ama bilmiyorum beklemek çok zor dün en iyi testi aldım yaptım oda negatif çıktı ama bir haftada belli olmazmış herhalde
Geçmedi daha 1.5 hafta varAdetin kaç gün geçti
Geçmedi daha 1.5 hafta varAdetin kaç gün geçti
Ozaman umudumuzu yüksek tutalım daha önümüzde vakit varGeçmedi daha 1.5 hafta var
Merhaba bende bişey sormak istiyorum adetimden 2 hafta sonda lekelenme oldu koyu kahverengi az az geliyor 3. Günündeyim ve bebek çalışması yapıyoruz adetimin bitişinin ilk gününden itibaren dün doktora gittim kist var o kanamıştır dedi ama ilaç vermedi çünkü ben hamile olabilirim dedim gözükmüyor adetinin 3. Günü gel o zaman dedi Sizce hamile olabilir miyim olsaydım hemen orda gözükür müydü?
Çok teşekkürler zaman nasıl geçecek bilmiyorumHamile olsaydında şuan ultrason muaynesiyle tespit edilemezdi canım. Yerleşme kanaması olabilir. Rahim kalınlaşmaya başlar 1 hafta sonra ancak kanda öğrenebilirsin. İnşallah istediğin gibi bi sonuç alırsın
Çok teşekkürler zaman nasıl geçecek bilmiyorum
Anladım çok teşekkürler eğer hamileysem yazacağımÇok zor geçiyor malesef ama şuanda olumlu sonuç alman pek mümkün değil canım en azından yumurtlamayı 10-11 gün geçmeli kanda görmek için. Kist abimin eşinde 5cm idi 1 aylık doğum kontrol hapı kullanım sonucu tamamen kayboldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?