Hamile olabilir miyim ?

vic610

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
8
0
1
27
Herkese merhaba kızlar. Ben 17.12.16 tarihinde adet olmuştum ve 05.01.17 tarihinde sürtünme yoluyla ilişkiye girdim boşalma olduğu için korktum ilişkiden 2 saat sonra ''Ella'' isimli ertesi gün hapını kullandım. İlk haftalar belirtiler çok fazlaydı ve 13.01.17 tarihinde adetimi oldum . Fakat bir terslik vardı. Adet kanamamdan önce kahverengi bir akıntım oldu. Korkuğum için adet bitiminden sonra idrar gebelik testi yaptırdım ( 19.01.17 tarihinde) ve sonuç negatif çıktı . Erkek arkadaşım işkillendiği için tekrar 25.01.17 (ilişkiden 20 gün sonra) tarihinde devlet hastanesinde kan testi yaptırdım ve doktor gebelik gözükmüyor dedi.Kendim de evde 31.01.17 (ilişkiden 26 gün sonra ) tarihinde tekrar idrar testi yaptım ve sonuç yine negatifti . Normalde adetimi 11.02.17 de olmam gerekiyor daha 2 gün var fakat benim 3 gündür adet ağrılarım var göğüslerim çok hassas , ateşim inip çıkıyor ve akneler çıkmaya başladı . 1. gün göğüslerim aşırı derecede ağrıyordu şuan biraz hafifledi. Sizce hamile olma olasılığım var mı ?

Bu arada ilişkiye yumurtlama günümden 5 gün sonra girdim

sürtünme yoluyla hamile kalmak çok zor iken aklınıza gelebilecek her türlü testü yapmışınız ve negatif çıkmış . bence bu kadar çok düşünmenizden dolayı olmuş olabilir

sürtünme yoluyla hamile kalmak çok zor iken aklınıza gelebilecek her türlü testü yapmışınız ve negatif çıkmış . bence bu kadar çok düşünmenizden dolayı olmuş olabilir

Hani vajina taraflarına geldiği için korktuk biraz Sizce hala var mıdır ?

Bugün adet oldum fakat kanım kahverengi . Nedir bu lütfen cevap verin çok merak ediyorum ?

Kullandiginiz ertesi gun hapindan dolayi olabilir. Bazen tuhaf etkileri olabiliyor. Ama bence hamile olmaniz imkansiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…