- 15 Kasım 2016
- 3
- 0
- 27
-
- Konu Sahibi sedacakr73
e yani onun spermlerin temizlenmesi onunla alakali seninle degil eger sen cikarsan iliskiden sonra hemen spermler temizlenr hamile kalma olasiligin duser esin cikarsa yada cikmazsa pek bi faydasi yok yani yanlis duymusun sen bende bi an erkek yaziyo karisini sandim idrara cikti hemen temizleniyomus falan deyinceHmm.. Fakat o idrara çıktığı zaman idrar yolundaki spermleri temizlemiş oluyo yani böyle duymuştum
Sanmiyorum korkmana gerek yok..Oncelikle merhaba ben 1 buçuk aylık evliyim ve eşimle henüz bebek düşünmüyoruz yani şuan için çok erken bu yüzden korkuyorum( 4 gün önce bir ilişkiye girdik.. Geri çekilme yontemini kullandı ilk boşalmasında vajinaya temas etmedi ve boşaldıktan sonra idrara çıktı sonrakinde ise geri çekilme yontemini uyguladı çıktıktan hemen sonra boşalmadı ama . Zevk suyu akmış olabilir mi ? Ve bu şekilde hamile kalır mıyım ? Telaş yapmama gerek var mı ( Henuz bu konuda acemiyim ve etrafımdakiler kuruntu yapmamamı korkmam gerekecek bişey olmadığını söylüyor doğum kontrol hapı kullanmaya başladım fakat şuda var adet gunume 1 hafta var ve benim karın ağrılarım bel ağrım akıntım başladı adet belirtileri de gösteriyorum
Zekai tahir Burak hastanesine gittin mi hiç? Nasıl 20 yaş altı ilgilenmiyorlar Zekai tahirse 16 yaşında doğum yapan bile gördümBir kaç hafta öncesinde jinekoloji bölümüne gittim alttan muayene ettiler ve kan vermemi istediler 1 gün sonra sonucu verdik ve bir sorun yok dediler kansızlıkta yok dediler 1 yıl korunmasız ilişkiye girmeme rağmen çocuğum olmuyor dedim doktor da adetin 3. günü infertilite bölümüne git dedi geçen randevu alacaktım ama devlet hastanelerinde 20 yaşından küçüklere bakmıyorlarmış bunun sebebi ne anlamadım ama 18 yaşındayım ve evliyim sonuçta bunun için özel hastaneye gitmek zorunda kaldım hastanenin adı ankara cerrahi tıp merkezi kadın hastalıkları ve doğum muayene ücreti 65 tl uygun mudur sizce ve ne gibi testler yapıyorlar ayrıyeten testlere ücret alıyolar mı ve test ücretleri hakkında ortalama fiyat bilginiz varmı yardımcı olursanız çok memnun olurum arkadaşlar .. bende anne olmak istiyorum artık
oraya gittim canım zaten daha doğrusu oradaki doktor bana infertiliteye git dedi randevu almaya çalışıyorum ama alamadım yaşımdan dolayı hastaneyi aradım yinede olmadı bakmıyoruz diyolar . ama bir şartla 1 sene evliliğinizin süresi dolmak zorunda diyorlar ..Zekai tahir Burak hastanesine gittin mi hiç? Nasıl 20 yaş altı ilgilenmiyorlar Zekai tahirse 16 yaşında doğum yapan bile gördüm
Can'ım Bi seneden evvel Bebek için tedaviye başlamıyor devlet hastanesi. Hatta Bi sene çocuk olmama durumunu olağan karşılıyorlar . Bi seneden sonra problemmiş. Senin ne kadar kaldı dolmasınaoraya gittim canım zaten daha doğrusu oradaki doktor bana infertiliteye git dedi randevu almaya çalışıyorum ama alamadım yaşımdan dolayı hastaneyi aradım yinede olmadı bakmıyoruz diyolar . ama bir şartla 1 sene evliliğinizin süresi dolmak zorunda diyorlar ..
1 sene doldu zatenCan'ım Bi seneden evvel Bebek için tedaviye başlamıyor devlet hastanesi. Hatta Bi sene çocuk olmama durumunu olağan karşılıyorlar . Bi seneden sonra problemmiş. Senin ne kadar kaldı dolmasına
E bakarlar ozmn1 sene doldu zaten
Bakmıyor devlet hastanesi işteE bakarlar ozmn
Çok ilginç. Özele inşlh gücün yeter Can'ım. Tahlillerde problem çünküBakmıyor devlet hastanesi işte
Adet miktarı her zamanki gibiyse gebelik yoktur üzerine görme denilen olay yani yerleşme lekesi hafif kahvemsi lekelenmeler oluyorrkadaslar bisey sorabilir miyim ben supheli iliski sonrasi adet gecikmemin 3.gununde kan testi yapmistim 0.100 cikmisti.iliskiden sonra ella hapi kulanmistim tarlusal verdi doktor.ultrasonda bisey gozukmedi cunku.adet oldum ama ustune gorme durumdan korktum evde adet bitiminden sonra idrar testi yaptim 3 tane.biri kesin negatif ama iki testte belli belirsiz cizgi var ben mi kuruntu yapiyorum yoksa hamile olabilir miyim var mi bole bisey yasayan?