Hamile olabilir miyim ?

Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum. Ben hamile kalmayı çok istiyorum. 2 aylık evliyim eşim çok erken olduğunu dusunuyor. Eşim 29 ben 25yasindayim. Bende bir an önce olsunki çocuklarımızla yaş farkımız çok olmasın istiyorum. Herneyse bizim yumurtlama dönemimde bir kazamiz oldu. Yaklaşık 10gundur adet belirtilerim vardı bu sabah uyandım hastalanmişim fakat akşam oldu hala kahverengi ve çok az. Tutunma kanaması olabilir gibi bir yorumlar okudum ve sizlere de sormak istedim. Tam adet zamanı böyle bir kanama olabilir mi sizce? Yaklaşık 10gun önce evde idrar testi yaptım negatifti.
Adet miktarı ve rengi her zamanki gibi değilse yerleşme lekesi olabilir testi tekrarlamanı öneririm

Can'ım her hastanenin tahlil ücreti var. Ben vasat Bi özel hastanede gebelik testine 35 lira verdim. Ama ne tahlil isterler sana ne kadar alırlar bilmem. Bence devlet kapısını zorla şikayet et gerekirse
Tamam canım Teşekkür ederim onu deneyecem artık başka çarem yok allah korusun bişey varsada tedavisi uzun sürer diye şimdiden istiyorum ne olur ne olmaz haksızmıyım canım ama kimse de yardımcı olmuyor :KK43: çünkü ovulasyon testini bile yumurtlama zamanını hesaplayarak uyguladım yine tek çizgi çıkıyor ben anlamadım niye yani beni biri aydınlatsın artık ya :KK43:

..Oncelikle merhaba ben 1 buçuk aylık evliyim ve eşimle henüz bebek düşünmüyoruz yani şuan için çok erken bu yüzden korkuyorum :KK43:( 4 gün önce bir ilişkiye girdik.. Geri çekilme yontemini kullandı ilk boşalmasında vajinaya temas etmedi ve boşaldıktan sonra idrara çıktı sonrakinde ise geri çekilme yontemini uyguladı çıktıktan hemen sonra boşalmadı ama . Zevk suyu akmış olabilir mi ? Ve bu şekilde hamile kalır mıyım ? Telaş yapmama gerek var mı :KK43:( Henuz bu konuda acemiyim ve etrafımdakiler kuruntu yapmamamı korkmam gerekecek bişey olmadığını söylüyor doğum kontrol hapı kullanmaya başladım fakat şuda var adet gunume 1 hafta var ve benim karın ağrılarım bel ağrım akıntım başladı adet belirtileri de gösteriyorum :KK43:
valla konu sahibesi ben kk da neler neler oludum. vajinusmus oldugu halde bi cocugu olan, hatta tekrardan hamilelik suphesiyle konu acan... iliski yasamadigi halde. sen dusun. o yuzden hamile olabilirsin diyecegim

Tamam canım Teşekkür ederim onu deneyecem artık başka çarem yok allah korusun bişey varsada tedavisi uzun sürer diye şimdiden istiyorum ne olur ne olmaz haksızmıyım canım ama kimse de yardımcı olmuyor :KK43: çünkü ovulasyon testini bile yumurtlama zamanını hesaplayarak uyguladım yine tek çizgi çıkıyor ben anlamadım niye yani beni biri aydınlatsın artık ya :KK43:
Devlet hastanesini zorla sen devlet tüp bebekte karşılıyor Bi iki defa sanırım. Sana yumurtlaman için ilaç verirler . Tabi haklısın Bi sorun varsa çözüm bulman lazım

Merhaba hocam biz nişanlım ile 9 Kasım da sürtünme ile ilişkiye girdik zevk suyundan şüphelendik 29 kasımda adet oldum üstüne görmeden şüphelendik ve bir sonraki adet tarihine kadar 10 a yakın idrar testi yaptık negatif çıktı 2. Adetimide 30 aralıkta gördüm birtürlü emin olamıyorum gebe olup olmadığımdan kan testide yaptıramıyorum sanki karnım şişiyor gibi sizce hamilelik söz konusu mudur ilişki üzerinden 2 ay geçti testte çıksa çıkar mıydı?

Merhaba hocam biz nişanlım ile 9 Kasım da sürtünme ile ilişkiye girdik zevk suyundan şüphelendik 29 kasımda adet oldum üstüne görmeden şüphelendik ve bir sonraki adet tarihine kadar 10 a yakın idrar testi yaptık negatif çıktı 2. Adetimide 30 aralıkta gördüm birtürlü emin olamıyorum gebe olup olmadığımdan kan testide yaptıramıyorum sanki karnım şişiyor gibi sizce hamilelik söz konusu mudur ilişki üzerinden 2 ay geçti testte çıksa çıkar mıydı?
Kesin çıkardı ve karın şişmesi psikolojik durumdur. İçine girmesi gerk zevk suyunun . Vede birdaha boyle hata yapmayin madem korkuyosaniz.

X