• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim ???

gzdy

Mem ile Zin
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
798
1.280
113
33
Merhabaaa.Çook uzun zamandan beridir uğramıyorum buralara bilmiyorum tanıdıklar da var mı ama tuhaf bir mutluluk sardı içimi konu açınca.=)

Şimdi sorum şöyle bayanlar.Adet olma tarihimin üzerinden tam olarak 13 gün geçti.İdrar testi yaptım kendim negatif çıktı hem de 3 kere.Kasıklarımda adet olucakmışım gibi ağrı oluyor diyorum tamam oluyorum herhalde ama yine yok oluyor bir bakıyorum olmamışım.4 aylık evliyim.Evlenmeden önce de 1 hafta falan geç oluyordu ama evlendikten sonra düzelmişti hatta erken bile oldum.Şimdi sizce hamile olabilir miyim?
Var mı bana yardımcı olacak biri???
EDİT:Az önce konuyu yanlışlıkla başka yere açtım diğerini silebilirsiniz isterseniz admin=)

Kan testi yaptırmam için daha erken değil dimi?

eğer kist olmamışsa kesin hamilsindir inşallah
geçen ayın 19 unda kadın doğuma gittim çok akıntım oluyor diye.Ultrasonda baktığında hiç kistin yok demişti o konuda rahatım allaha şükür.Eskiden vardı ama kendiliğinden gitmiş sanırım.

Birde o kadar idrar testi yaptım hepsinde net negatif çıktı.O yüzden ben ihtimal veremiyorum nedense.

Back