• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim ??

Cansu-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar merhaba ,

Adetlerim düzensiz , en son ilişki tarihim 19 marttı ve 19 mayıs da beta hcg yaptırdım sonucum <1.20 birde 1 nisan gibi kanamam oldu ama normal adet kanaması gibi değil parça parça birşeyler döküldü sonra kanama geldi doktora gittim o dönemde de beta hcg <1.20 çıkmıştı şimdi korkuyorum acaba o kimyasal gebelik mi ya da mol gebelik miydi çünkü sonra adet olmadım yada bunlar psikolojik mi mide bulantısı vs lütfen yardım edin????

Son düzenleme:
Kızlar merhaba ,

Adetlerim düzensiz , en son ilişki tarihim 19 marttı ve 19 mayıs da beta hcg yaptırdım sonucum <1.20 birde 1 nisan gibi kanamam oldu ama normal adet kanaması gibi değil parça parça birşeyler döküldü sonra kanama geldi doktora gittim o dönemde de beta hcg <1.20 çıkmıştı şimdi korkuyorum acaba o kimyasal gebelik mi ya da mol gebelik miydi çünkü sonra adet olmadım yada bunlar psikolojik mi mide bulantısı vs lütfen yardım edin????
Cnm bu 2 gebelikten birini gecirsen kan değerin biraz da olsa yüksek çıkardı ama yinede bilmiyorum

Slm kızlar ya ben 30 nisan aksam ilk adet gunumdu 14 unde sabah iliski yasadik ve 26 gun var ilk adet donemleri arasinda bugunde adet olmam gerekiyordu ama olmadim gogus sis ve ara ara kasiklar agriyo sanki adet olacakmisim gibi hamile olabilir miyim

Merhaba araniza yeni katildim ve fikir almak istiyorum kafam cok karisik.... bn bu ayin 23 adet kanamsi gibi kan gordum koyu bi renkti ve leke halinde bu ucuncu gunum ve devam ediyor adet kanamasi gibi yogun degil ve hissetmiyorum bile... sizce bu yerlesme kanmasi olabilir mi ?

Merhaba araniza yeni katildim ve fikir almak istiyorum kafam cok karisik.... bn bu ayin 23 adet kanamsi gibi kan gordum koyu bi renkti ve leke halinde bu ucuncu gunum ve devam ediyor adet kanamasi gibi yogun degil ve hissetmiyorum bile... sizce bu yerlesme kanmasi olabilir mi ?
Olabilir cnm kan testi yap bence 2 gun sonra

Olabilir cnm kan testi yap bence 2 gun sonra
Bi sey daha bnm gosuslerim sut salgiliyor ve adetim 10 gun gecikme yapiyordu normalde 24 adet olmam gerekiyordu bu sefer 23 oldum ama oda adet kanamasi gibi degil kafam o yuzden karisti ve test olumsuz cikacak die sitrese girdim :((

Bi sey daha bnm gosuslerim sut salgiliyor ve adetim 10 gun gecikme yapiyordu normalde 24 adet olmam gerekiyordu bu sefer 23 oldum ama oda adet kanamasi gibi degil kafam o yuzden karisti ve test olumsuz cikacak die sitrese girdim :KK43:(
O adet 10 gun geciktiyse kan testi net sonuc beklemektense kan testi yaptır sabah ac karnina

Rica ederim cnm ... Benimde 1 gun gecikti dua ediyorum hasta olmayayim diye kahverengi bisi geldi bendede yerlesme olabilir diye dusunuyorum ama heran hasta olacakmisim gibi vucut hazir :KK43:((
Insalh seninde benim de vardir yaaa :))) bn bi senelik evliyim ama istiyoruz esimle

Kızlar merhaba ,

Canim hcg sonucu <1.20 derken deger cikmadi mi normalde rakam oluyor , <1.20 sabit rakam degil mi zaten :s

Canim hcg sonucu <1.20 derken deger cikmadi mi normalde rakam oluyor , <1.20 sabit rakam degil mi zaten :s

Hayır canım değerim 1.20 çıktı doktor 5 in altındaki değerler negatiftir dedi ilişkiden sonra 2-3 haftada bir yaptırdım ve değer hep bu yönde 1.20 çıktı ama o parçalı kanamadan sonra korkmaya başladım

Hayır canım değerim 1.20 çıktı doktor 5 in altındaki değerler negatiftir dedi ilişkiden sonra 2-3 haftada bir yaptırdım ve değer hep bu yönde 1.20 çıktı ama o parçalı kanamadan sonra korkmaya başladım
Evde idrar testi yaptin mi canim,en son 1 nisanda mi regl oldun simdi

Back
X