• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim ??

Bi sey daha bnm gosuslerim sut salgiliyor ve adetim 10 gun gecikme yapiyordu normalde 24 adet olmam gerekiyordu bu sefer 23 oldum ama oda adet kanamasi gibi degil kafam o yuzden karisti ve test olumsuz cikacak die sitrese girdim :KK43:(

Canım süt salgılama prolaktin hormonu yüksekliğinden oluyor. Bunu kadın doğum doktoruna söyleyip test yaptırmalısın çünkü o hormonun yüksek olması adet gecikmesi yapar ve hamileliği engeldir. Düşmesi için ilaç kullanman gerekir...

Evet en son 1 nisanda regl oldum hiç idrar testi yapmadım hep kan testi yaptırdım en son ilişkiden 2 ay sonra kan testi yaptırdım işte onda da 1.20 çıktı acaba idrar da mı yapmalıyım o zaman

Aa niye yapmadin ki canim yap bence ama arkadas yorum yazmis bak bi ustte.prolaktin hormonuyla ilgili.onu bilmiyordum ben ilk defa duydum.İnşallah oyle bisi degildir seninki.ama idrar testi de yap bence.varsa gorunur baya zaman olmus

Evet en son 1 nisanda regl oldum hiç idrar testi yapmadım hep kan testi yaptırdım en son ilişkiden 2 ay sonra kan testi yaptırdım işte onda da 1.20 çıktı acaba idrar da mı yapmalıyım o zaman

Aa niye yapmadin ki canim yap bence ama arkadas yorum yazmis bak bi ustte.prolaktin hormonuyla ilgili.onu bilmiyordum ben ilk defa duydum.İnşallah oyle bisi degildir seninki.ama idrar testi de yap bence.varsa gorunur baya zaman olmus

Tamam canım o Zaman ben idrar testi de yapayım açıkçası ilişkiden 60 gün sonra yapılan kan testine güvenmiştim

kızlar merhaba konunun üzerinden baya geçmiş ama benim regl 3 gün geçti beta 1.20 çıktı bu şekilde olup yükseldiğini çok önceki yıllarda yaşayanlar paylaşmış bu şekilde olanlar hakkında bilginiz var mi

Back
X