hamile olabilir miyim?

youngladyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2015
13
1
ya lüften bişeyler deyin.sevgilimle daha ilk deneyimimi yaşadım 2 hafta önce.adetim 3 4 güne olması lazım.ama ben hamileyim diye çok korkuyorum.prezervatif kullandı üstelik dışarıda boşaldı.sevgilim kendisinden emin ama ben korkumdan dolayı sanırım bi türlü emin olamıyorum. hamile olabilir miyim ki?

17 olcam =( neden öyle dedin
17 olcaksin hmm..
Bak ben cinsel ilişkiye karşı değilim fakaaaat.
Böyle bi karar vermek için biraz daha bekleseydin.. neyse keşke demenin anlamı yok şu an.
Hakkında hiçbir şey bilmiyorsun ilişkinin. Kadının erkeğin ne yapması gerektiğini bilmiyorsun
Hangi yollarla hamile kalınır nasıl korunur bilmiyorsun
Hamile kalınırsa aşamalari nelerdir bilmiyorsun
Lütfen bilgisiz bir şey yapma ve başına bi iş açma.
Daha çok Küçüksun ablacm

biliyorum ve eminim ki annem de öyle olur. bi işe kalkıştım sonuçlarına ben katlanıcam ne olursa olsun..madem yaptım pişmanlık duymamam gerekir öyle değil mi? sonuçta sizde bi annesiniz anlayışlı oldugunuza inanıyorum

çok haklısınız gerçekten.ben bu işe gerçekten çok karşıydım ailem bu şekilde eğitim vermedi bana ama o an oldu olan bilmiyorum ne düşündüm.araştırarak sorarak bişeyler elde etmeye çalışıyorum yoksa benim buralarda işim ne olabilir ki..

Ben anne değilim henüz.
Çok istiyorsam da günümüz şartlarında çocuk sahibi olma konusunu düşününce şöyle bir ürküyorum.

Tabi pişman olmaman gerekir.

Ama genelde sevdim, yaptım, sonuçları beni ilgilendirir diyen kızlar.

Çok güvenmiştim..
Terkedildim, her şeyimi verdim ühühühüü diye kızlık zarı diktirme başlığında buluyorlar
kendilerini de..

Bu benim anlayış gösterebileceğim bir konu değil.

Umarım pişman olmama konusunda kararlılığını korursun tabi.

Evet keşke olmasaydı demenin anlamı yok
Ve güvenme karsindakine olur mu
Belki klişe olucak ama tecrübeler var burda
Sakın güvenme.
Benim kardeşim de 16 yaşında .
Bilgisizliginizden kaynaklanan bi sorun yaşasaniz bunun sonucu çok kötü olur.
Çok fazla bulaşma bu işlere .
Seni kardeşim yerine koyarak söylüyorum bunları
Sonunda üzülcegin şeyler yapma daha çok kucuksun

Elbette ki sevdim yaptımın arkasına saklanamam o zaman 'salak mıydın yine birini sevebilirdin' derlerdi bana.allaha büyük konuşmak istemem öyle bir şey olursa kızlık zarı diktirme şu bu ona bile kalkışmam.dediğim gibi bi anda ne düşündüm bilmiyorum oldu.sevgilim ve ben sonrasında çok vicdan azabı çektik.gelecek düşünüyoruz ailelerimiz tanışıyorlar vs vs. güveniyo muyum evet sonuna kadar. öğretmen olmak istiyorum ve eğer bir gün gelir öğrencilerimle ya da kendi çocuğumla anneliği tadarsam daha korumacı olurum.benim için önemli olan okumak eğer bi mesleğim olursa ailem beni neden bunu yaptın diye yargılamayacaktır.anlayışlı olacaklardır.
ama sizler daha iyi bilirsiniz.aldım bi günah üstüme.
Allahım yolumu açık eder inşallah,günahımı affeder.

Haklısın,gerçekten çok teşekkür ederim içim biraz da olsa ısındı.
Annemden hiç birşey saklamam ama bu da söylenmiyor işte.tek emelim kendi mesleğim olması ve kararlarıma şimdikinden daha çok saygı duyulması.
Erkek arkadaşımın ailesi de çok tutumlu bu konuda şimdi bilseler bizi evlendirirler hemen.
Bulaşmamak en iyisi elbet..

Canım daha 16ndasin
O çocukla evlenicegin ne malum ?
yaptığın iyi bir şey değil ama kendini o insana muhtaç hissetme sakin
Böyle bir şey yaşadın diye sen ona esir değilsin unutma

Ve bunu yani ilişkiyi bir daha gerçekleştirmemek senin elinde
Ve en iyisi de bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…