Hamile olabilir miyim?

kiraz_cicegi

❤Bebeğime kavuştum❤canım kızım ❤️
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
654
413
53
Kızlar biz baya uzun süreden beri korunmuyoruz ama bi türlü bebişi tutturamadık ben doktora gittim herşey normalmiş ama eşim hala gitmedi üşengeçlikten bide çok hevesli değil çocuğa o yüzden sanırım :) bu ay adetim 3 gün gecikti önceden de bi kaç kez adet gecikmelerim oldu normalde 28 günde 1 oluyorum ama 2 - 3 kez gecikti değişik aylarda hamileyim sandım ama değilmişim testi bi hevesle alıp yapıyordum sonuç negatif ve arkasından çok geçmeden reglim geliyordu. Bu ay yine gecikti Sat 19 haziran hesabıma göre 17 temmuzda olmam lazımdı ama bugüne kadar en ufak bir leke dahi yok fakat bu ay ovü günlerini pek değerlendiremedik o günler içinde 1 kez belki olmuştur ama inşallah tutmuştur diye dua ediyorum :)) yani sonuç reglim 3 gün geçti ama olucakmışım gibi hafif ağrılarım var. Göğüslerim biraz hassas ama o kadar başka belirtim yok :)) Test alıp yapıp tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. hamileysem eğer yarın eczaneden test alsam pozitif çıkarmı biraz daha bekliyimmi sizce ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hızlı gebelik testi alıp yapan belki çıkar.ya da kan testi ben artik idrar testlerine pek güvenmiyorum. 6 aydır bebek düşünüyoruz 3 ay nerdeyse silik çizgi hep çıktı testler de peşine adet oldum.en iyisi kan testi canım

Öncelikle cevap verdiğin için teşekkürler cnm :) bi kez 1 hafta geçmişti testte silik gördüm kan testinde negatif çıktı onu da yaptırmak istemiyorum hemen o yüzden en iyisi bi kaç gün daha beklemek.. ama inşallah hamileyimdir 2 sene oldu artık tutsun ya

Başka kimse cevap yazmamış

bence adet gününden bir hafta sonra test yap o zamana kadar adet olmazsan testi de gönül rahatlığıyla yaparsın

bence adet gününden bir hafta sonra test yap o zamana kadar adet olmazsan testi de gönül rahatlığıyla yaparsın

Sanırım öyle yapıcam cnm sağol. Ama yarın boyun ve omuz ağrısı için doktora gidicem acaba orda doktora söylesemmi yada bugün bi test alıp yapsammı diyorum varsa çıkar belki dr da boynum için ona göre bi ilaç tedavi fln verir belki.

Bir kaç gün daha bekle bakalım olmazsan zaten testte de çıkar.kızıma hamile kaldığında reglim bir gün geçti test yaptım hemen çıkmıştı.

Inşallah benimkide çıkar sağol tatlım :)

Canim uc gun gecmesi cok yeterli bit süre git eczaneden bir test al ve yap hayal kirikligi demissin ya hic oyle dusunme al ve yap tatlim

Canim uc gun gecmesi cok yeterli bit süre git eczaneden bir test al ve yap hayal kirikligi demissin ya hic oyle dusunme al ve yap tatlim

aslında öylede düşünüyorum değilsem zaten gelicek regl. Ama hamilelik varsa çıkar belki diyorum. Peki o testi yaptığımız saat önemlimi kimisi sabah ilk idrar diyor ben oruçlu değilim kahvaltı fln yaptım sabah şimdi yapsam çıkarmı varsa canım?

kızlar merhaba eşimle 7 aydır korunmuyoruz bebiş düşünüyoruz daha önceki aylarda en ufak bi belirti olsa hemen test yapardım ama son 2 aydır test bile almıyorum bu ay adetim 10 gün geçti sancılarım vardı ve kahverengi akıntım oldu tam heh adet oldum bu ayda olmadı dedim kesildi dün yine aynı şekilde bi kaç damla halinde kahverengi akıntım ve sancım oldu yine kesildi normalde adet olurdum böyle olduğumda şimdi test yapmaya korkuyorum ya negatif çıkarsa diye siz de yaşamışmıydınız böyle :44::44:

Cnm bende bi kaç ay önce 1 hafta geciktim senin gibi negatif çıkıcak diye korkuyorum hep ama sanırım o streste geciktiriyo psikolojik olarak bence. Benimde 4 gün gecikti bugün de gelmezse test yapıcam valla senin 10 gün geçmiş yap bence daha fazla bekleme negatif çıkarsa bile git doktora bu kadar gün gecikip gelmediyse başka problem olmasın önlemini erken almış olursun

işyerindeyim biran önce eczaneye gitmeyi istiyorum biraz forumdanda araştırdım kahverengi akıntı yerleşme kanamasıda olmuş bazılarında akşama test alıp yapıcam bakalım inşallah bebiş vardır ikimizdede (tüm isteyenlerdede )

Aminn cnmm inşallah :)) haber verelim birbirimize burdan :)

Ben adetim.gecikmeden suphelerimden dolayi erken test yaptim adetime 2 gun vardi daha cikti.
Eger hamileysen cikar canim test yap bence.

Ben adetim.gecikmeden suphelerimden dolayi erken test yaptim adetime 2 gun vardi daha cikti.
Eger hamileysen cikar canim test yap bence.

Bugün test alıp yapıcam cnm varsada yoksada çıkar heralde :)

Canim benim adete 1 gun kala cok belirgin cikti insallah cikar seninde. Bence yap ve burdan paylas guzel haberlerini bekliyoruz

Canim benim adete 1 gun kala cok belirgin cikti insallah cikar seninde. Bence yap ve burdan paylas guzel haberlerini bekliyoruz

Aldım test cnm yapıcam biraz sonra tuvaletim gelsin diye bekliyorum gelmiyo şimdide :))

Benimde bugün 9 gün oldu gecikmesi testi de aldım ama elim varmıyor.. Ili gündür acayip kasık ağrım var pndan cesaret edemiyorum..inşallah Rabbim isteyen herkese verir..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Güzel haberlerinizi verirsiniz artık buradan inşAllah*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…