• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim?

Kızlar test yaptım tabiki sonuç negatif hiç şu pozitifi göremedim zaten :)) güldüğüme bakmayın çok sinir oldum ve üzüldüm yine madem hamilelik yok ne diye gecikiyo bu adetler yahu :what: ve hala gelen giden bişey yok Yarın sabah boyun ağrısı için doktora gidicem hala sabahada gelmemiş olursa orda bide kan testi yaptırayım bari ama sanırım ben hamile değilim bu ayda umarım sizler hamilesinizdir kızlar Allah hepimizin yüzünü güldürsün artık gelsin bebişlerimiz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende test yaptım kızlar sonuç malesef negatif çıktı bu kez çok ümitlenmiştim :( ama halen daha hastalanmadım bi kaçgün daha beklicem eğer olmazsa doktora gidicem hemen :( haber edim dedim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bizde bugün doktora gittik ve pozitif çıktı 4 haftalık bebeğim:) Rabbim herkese nasip etsin inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizde bugün doktora gittik ve pozitif çıktı 4 haftalık bebeğim:) Rabbim herkese nasip etsin inşallah

canım tebrik ederim.bak cesaret edemiyorum test yapmaya demiştin bi de :)
bize anlatsana neler hissettin 9 gün gecikince .herşeyi merak ediyoz biz:1:
ben de 17 gündür adet bekliyom bu ay çok gecikti.cmt ilişkiye girdik o gün akşam sol kasığım çok ağrıdı.şimdi de ara ara kasıklarım ve bacaklarım ağrıyo.dün dr gittim ama yumurta yok çatlamış dedi.ne gelen var ne giden.hafif bi pembelik bile yok.yardım et noolur.kafayı yicem belirsizlikten
paylaşırsan sevinirim.
tekrar hayırlısı olsun canım bebişin :) buarada en güzel mevsimde baharda doğucak hayırlısıyla.şanslısın yani :))))

canım tebrik ederim.bak cesaret edemiyorum test yapmaya demiştin bi de :)
bize anlatsana neler hissettin 9 gün gecikince .herşeyi merak ediyoz biz:1:
ben de 17 gündür adet bekliyom bu ay çok gecikti.cmt ilişkiye girdik o gün akşam sol kasığım çok ağrıdı.şimdi de ara ara kasıklarım ve bacaklarım ağrıyo.dün dr gittim ama yumurta yok çatlamış dedi.ne gelen var ne giden.hafif bi pembelik bile yok.yardım et noolur.kafayı yicem belirsizlikten
paylaşırsan sevinirim.
tekrar hayırlısı olsun canım bebişin :) buarada en güzel mevsimde baharda doğucak hayırlısıyla.şanslısın yani :))))

Çok teşekkür ederim canım darısı senin başına inşallah..aslında çok gecikmiş seninde keşke iyi haberlerini duyabilsek:) ben istiyordum zaten de eşim pek istekli değildi ama benim heyecanımla oda bayağ moda girdi çok telaşlıydım hastenede falan sonuç gelene kadar zaman geçmedi sanki ama kesin sonuç gelince bambaşka birşey hissediyor insan içinde küçücük bir şey susam tanesi kadar şimdi..Rabbim inşallah sana da nasip etsin en kısa zamanda.. Bu arada benimde kasık ağrılarım var gebelikte normal dedi doktor bakarsın sende de olur birşeyler :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderi

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim canım darısı senin başına inşallah..aslında çok gecikmiş seninde keşke iyi haberlerini duyabilsek:) ben istiyordum zaten de eşim pek istekli değildi ama benim heyecanımla oda bayağ moda girdi çok telaşlıydım hastenede falan sonuç gelene kadar zaman geçmedi sanki ama kesin sonuç gelince bambaşka birşey hissediyor insan içinde küçücük bir şey susam tanesi kadar şimdi..Rabbim inşallah sana da nasip etsin en kısa zamanda.. Bu arada benimde kasık ağrılarım var gebelikte normal dedi doktor bakarsın sende de olur birşeyler :)

ay inşallah yaa.Allah söyletti heralde :) aslında en çok da gecikme yaşadığın günler vücudundaki değişiklikler nelerdi.onu çok merak ediyorum.hatta bu konuyla ilgili topik mi açsam ne .eğlenceli ve heyecanlı olabilir:32::32::32:

Vücudumda bir fark yoktu.. Ama çok uykum geliyor koltukta falan uyuyup kalıyorum..belki aşerme için erken ama hep salatalık turşusu yiyorum çerkez gibi bide cinsel isteğim iki kat arttı.. Bunun dışında şimdilik başka birşey yok :) sende oldu mu birşeyler? Adetin geldi mi yoksa başka şeyler varmı:)

Back