Allahım inşallaaaaaahhh size en kısa zamanda bi bebek sahibi olmayı nasip etsin.Bütün isteyenlere.Yarın şu testi yaptıralım,sonuçları negatif olsun da bi daha bırak konu açmayı bu taraflarda gezinmeyiz bile...
nefsine sahip ol yada sinucuna kaatlan hayret bisesin zorhayat cik sitedenokumayın kızlar siz de
yok denecek kadar az bir ihtimalin üstüne bu kadar düşerek sinirlerinizi yıpratıyosunuz
hem 200de 1 ihtimal bile değil sizinkisi
çünkü içeri boşalma bile yok
1000de birden bile az
böyle bir ihtimal gelip sizi vurduysa gidip bi sayısal loto falan alın
ferdat Allah senden razı olsun valla ben konu açtığımda da ilk yorumu sen yapmıştın sağolasın.Rahatlatıyosun insanı.Ama ben de çok okudum okudukca kafayı yeme derecesine geliyo insan.Dr.lar üstüne görme olayını senin dediğin gibi küçük bi ihtimal ve normal adetten farklı oluyo diyolar ama forumda hamileyken 4-5 ay normal adet gördüğünü yazan o kadar kişi var ki,zevk suyundan desen bi yerde okudum içindeki spermler daha hareketliymiş fln fln ayy deliricez sonunda o olucak yani.Bunları okuyunca da kafamız iyice karışıyo işte.
ferdat Allah senden razı olsun valla ben konu açtığımda da ilk yorumu sen yapmıştın sağolasın.Rahatlatıyosun insanı.Ama ben de çok okudum okudukca kafayı yeme derecesine geliyo insan.Dr.lar üstüne görme olayını senin dediğin gibi küçük bi ihtimal ve normal adetten farklı oluyo diyolar ama forumda hamileyken 4-5 ay normal adet gördüğünü yazan o kadar kişi var ki,zevk suyundan desen bi yerde okudum içindeki spermler daha hareketliymiş fln fln ayy deliricez sonunda o olucak yani.Bunları okuyunca da kafamız iyice karışıyo işte.
nefsine sahip ol yada sinucuna kaatlan hayret bisesin zorhayat cik siteden