birkaç kişi üstüne görme olayını yaşamış yazmış sitede herkesin kafası karışmış
bir kere bu üstüne görme olayını ancak 100 kişiden 1-2si falan yaşıyor yani öyle çok yaşanan bişey değil
ikincisi öyle zevk suyundan falan hamile kalma ihtimali de yüzde 1'den bile düşük
yani hamile falan değilsin
fazla okuyup kafanı karıştırmamanı tavsiye ederim
adet gördün bitti rahatla artık
ferdat Allah senden razı olsun valla ben konu açtığımda da ilk yorumu sen yapmıştın sağolasın.Rahatlatıyosun insanı.Ama ben de çok okudum okudukca kafayı yeme derecesine geliyo insan.Dr.lar üstüne görme olayını senin dediğin gibi küçük bi ihtimal ve normal adetten farklı oluyo diyolar ama forumda hamileyken 4-5 ay normal adet gördüğünü yazan o kadar kişi var ki,zevk suyundan desen bi yerde okudum içindeki spermler daha hareketliymiş fln fln ayy deliricez sonunda o olucak yani.Bunları okuyunca da kafamız iyice karışıyo işte.
sinir hastası oldunuz mu bilmem ama burdaki herşeyi okuyup kendinize burdan pay biçerseniz yakında olursunuz
6 aydır deli gibi çocuk olsun diye deniyoruz
yumurtlama günlerini takip edip ona göre ilişki yaşıyoruz
içeri boşalmasını geçtim bi de spermler ilerlesin diye ayaklarımızı dikiyoruz
bizim olmamış sizin bu şekilde olursa mucizeden öte bişey olur
size tavsiyem kapatın bu sayfayı bir daha da gebelik başlığında gezinmeyin
okumayın kızlar siz de
yok denecek kadar az bir ihtimalin üstüne bu kadar düşerek sinirlerinizi yıpratıyosunuz
hem 200de 1 ihtimal bile değil sizinkisi
çünkü içeri boşalma bile yok
1000de birden bile az
böyle bir ihtimal gelip sizi vurduysa gidip bi sayısal loto falan alın
Allahım inşallaaaaaahhh size en kısa zamanda bi bebek sahibi olmayı nasip etsin.Bütün isteyenlere.Yarın şu testi yaptıralım,sonuçları negatif olsun da bi daha bırak konu açmayı bu taraflarda gezinmeyiz bile...
Canım ya inşallah dediğin gibidir.Bak ben çok içten dua edince olunca senin için hep dua edicem.Ama buralarda gezinemicemiz için nasıl öğrenirim senin sonuçlarını bilmem.Ben kan tahliliyle ilgili bi konu açmıştım bir de ona el atıversen bizle uğraşırken:)okuyup okuyup kimse yorum yapmamış.Şimdi üstelesem yine kızacaklar.hayatzor canım sende ferdatın dediği gibi fazla okuma içinin rahat etmesi için biz gibi git kan tahliline yaptıralım içimiz rahat olsun en azından yoksa biz arkadaşla 5-6 ay kadar hergün bu konuda fikir yürütcez delircez.
Valla mineben, gerçekten korkuyorum. Hayır bir yandan kafam, saçmalıyorsun yeter kurtul bu durumdan derken bir yandan içimde bir kurt dakikalar geçtikçe yiyor ruhumunu. En zoruda yalnız olmak. Yarın inşallah 0.1 diye görücem beta hcg yi
Ha negatif ve ya pozitif yazıyor mu???
Ama SAT'E göre 4+3 olmam lazım.Yani 5.haftasının içinde hamile olan birine göre hamile olmam için ,5in baya baya üstünde olması lazım değerimin değil mi? O yüzden 5in altında olması kesindir hamile olmadığımın herhalde?