- Konu Sahibi ifsumnadial
-
beliscim tesekkür ederim insallah hamileyimdir adetim en son 26 subatta geldi yani tam bir hafta var gelmesine hic bir adet belirtim yok normalde birhafta önceden belim agrirdi gögüslerim balon gibi siserdi ama bu ay kasik agrim varve asiri bir akintim var anormalin üzerinde hic böyle oldugunu bilmiyorum neyse bir hafta daha beklicem eftelyanin dedigi gibi cok zor olacak beklemek ama stres yapmicam günleri saymicam 32 33üncü gün doktorun dedigi gibi test yapicam herseyin hayirlisi bakalim insallah bir hafta sonra hamileyim diye müjdelerim herkese:)))
ifsumnadial canım bende kimsenin alamadığı kokuları alıyordum mesela hala soğan yiyemiyorum kokusu geliyor inşallah hamilesindir ayyy yarın belli olucak dimi bende çok merak ettim konuyu bazen bulamıyorum hemen ama özelden yazarsan sonucunu çok sevinirim.ben adetimin geçmesinden 3 hafta sonra test yaptım yine negatif çıktı kesin kist diyip doktora gittim belirtilerede benim bünyem hassas ondan oluyodur dedim ama hamileymişim.
merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum benimde sorum olcak adetime 4 gün var ayın 21 inde yani geçen parar günü kahverengi akıntı geldi benden 2 kere p.tesi günü test yaptım bişe çıkmadı bugünde test yaptım çok hafif ikinci çizgi göründü ama çok belli olmuyodu hafif göğüsümün sadece yan taraflarında hafif bi ağrı var bilgilerinizi bekliyorum teşekkürler
arkadaşlar mrb benim adetimin bugün 35. günü acaba hamile olabilirmiyim diyorum ama eşimde varikosel var spermleri çok düşük test yapmakta istemiyorum daha çıkmazsa kendimi kötü hissederim diye.. neyapmalıyım sizce.. eşinin spermleri çok düşük olupta hamile kalan varmı acaba?
eftelyacim doktora gidemedim bugün maalesef izne cikmis doktorum pazartesi aciliyomus tekrar ama sana bisey sorucam bende 2 gündür adet olucakmisim gibi sancilar basladi böyle ara ara giriyo bicak saplanircasina bayagi bi aci cektiriyo ama hemen geciyo birde az önce tuvalete ciktigimda ped koydum cünki adet olurum diye akintim sapsari ve cok az kahverengimsi sümük kivaminda bisey gelmis cok az ama sence ne olabilir adet öncesi akintilarmiki daha önce hic olmamisti ama neyse bu ay zaten hic olmayan seyler oluyo testler negatif cikiyo bugün yine yaptim yine negatif anlamadim gitti:)))))
inşallah canım ama zannetmiyorum kan testi yaptırmadan dr giderim hem neden kasıklarım agrıyomuş ortaya çıkar yoksada tedaviye başlarız kaç aylık hamilesin
canım bende ilk önce doktora gittim doktor kan testi yazıyor zaten öyle yaptırıyorsun benim şimdi 23 haftalık oldu inşallah hamilesindir gitte bizede haber ver canım
canım sen en son kaçıncı gün idrar testi yapmıştında çıkmamıştı benim kasık agrılarımda geçti ve hala adet olmadım belirtide yok kafayı yicem eger cesaretimi toplarsam hafta içi kan testi yaptırırım kan testinden önce bir kere daha idrar testimi yapsam adetim 13 dün geçti varsa çıkarmı ilk testi 7. gün yapmıştımfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?