MyLife MyRules

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
28
4
1
26
Kızlar Merhabalar,
25 yaşındayım 2 yıla yakın evliyim ve bebek düşünüyoruz eşimle deniyoruz hiç bir zaman korunmadık ama yumurta günlerinde özellikle deneyelimde demedik. 5-6 aydır takip ediyoruz fakat olmuyor…
Hormon testi verdim kültür ve smear testi yaptırdım. Rahim filmi çekilmemi istedi doktor rahim filmide çektirdim. Hepsi temiz çıktı.Doktor sebepsiz infertilite olabilir dedi. Sadece eşimin test vermesi kaldı ama bu ay yine deneyim dedik. Yumurtlama günlerimi uygulama üzerinden takip ettim ve 3 gün değerlendirdik, yumurtalama olmadığı zamanda 1 gün değerlendirdik. Hamile olmak istediğim için ekim ayından beri diyetteyim. 15 kilo verdim sağlıklı gebelik için. Eşimde çok kilolu bir insan değil. Eşiminde yaşı 26. Pek inanmasamda bu seferki yumurtlama günlerinde ilişkiye girdikten sonra 30-40 dakika belimin altına yastık koyup bacaklarımı yükselttim.
Çarşamba günü regli olma tarihim yakınlaştı fakat geceleri uzandığımda sol kasığımda batma hissediyorum. Gögüslerimde dokunsam acır vaziyette. Sizce bu ay olabilir mi ? 1. Gün değerlendirmemde ertesi gün kusma ve baş ağrısı yaşadım . Bilmiyorum bunlar bir belirti mi ama üzülmekte istemiyorum.

Psikolojik olabir canm 6 gün var regline dimi yanlış anlamadım
Benimde gögüslerim cok dolgunlaşmıştı ve damar damar olmuştu
Mide bulantısı filan ileri zamanlarda oluyor . Biraz düşünmemeye çalış bakalım en azından 2 3 gün kalana kadar bekle sonra erken gebelik testi yaparsın

Biraz kendimi strese sokmuş olabilirim çok hevesliyim çünkü. Evet reglime 6 gün var hatta dayanamayıp 2 gün önce erken gebelik testi yaptım ama tabikide negatif çıktı. Kan versem şimdi gözükür mi bilmiyorumda. Gögüsüm felaket acıyor.

Çok iyi anlıyorum seni aynı yollardan geçtim ama inan stres olmadıgın zaman hamile kalıyorsun .
Henüz erken canm şöyle diyim ben adetim bir gün geçince kan verdm 24 değerle öğrendim benim hesabıma göre adetten 3 gün çnce filan benim beta yükselmeye başlamıştı .
İstersen şu pahalı olan erken gebeliklerden al en azından silikte olsa cıksa bile koyulaşma takip edersn adet gününe kadar

2 gün önce yaptım o testen 1 tane daha var evde ama sanki onda çıkmaz diye yapmıyorum. Ya kan vermeyi düşündüm yada çarşamba gününün gelmesini o testi yapmak için. Aklım bu yüzden karışık.

Benim son 5 gundur bu sekil 20 yumurtlama 22si catlama goguslerim sis damarlar var uclari sis hassasiyet fazla gebelik testlerim prodocktor gebelik testim asiri silik varla yok bugun nimo ile yaptik silik cizgi cikti kasik agrik ara ara akintik var sefaf beyaz nimo da yalanci poztif alanda varmis hevesim kursamda kaldi yumurtlamadan 15. Gundeyim regl olmadim catlama ise 13 gun

Canım senin çatlaman benden önce silik çizgide çıktıya yerinde olsam kan vermeye koşardım

Çok kalmamış regli olmana biraz daha bekle

Başka marka deneme imkanın var ise denemem senin için daha iyi olucak kan vermeye gidemiceksen
Tek gidemem yeni tasindim esime desem bekle diyexcek int siparis verdim bejliyorum prodocktor baya silik varla yok ama 2 gundur koyulama var esime al dedim nimo almis bilmiyorum daha regl de olmadim akintim sefaf beyaz karisik gogusler halen ayni sizlama agri uclaei oyle sisdi valla eski yerde olsaydim saglik ocagi dibimde ecZaneler 5 dkda alir glwiodum simdi bilmedigim yer

Hayırlısı olun inşallah hakkında internetten gelen umarım doğruyu gösterir

Prodoctor iyi bi marka diye duymuştum geçikme varsa kan vern

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…