Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar merhaba bir aydır hamile olduğumu hissediyorum adet olmama 5 gün kaldı bugün test yaptım silik bir çizgi çıktı lütfen cevap verir misiniz başına gelen var mı
Ben de kaset test yaptım silik çıktı reglimden 3 gün önce sonra dedim bekleyeyim Adetim gecikmeden yine bir gün önce yaptım o daha silik çıktı Sonra dedim ki adetimin geçmesini bekleyeyim Bugün 3 günüm gecikeli ve sağlık ocağında test verdim Çünkü idrar testleri yanıltabiliyor arkadaşım da idrar testinde negatif görüp kan testinde ise pozitif görmüştü ve 3 aylık hamile şu anda o yüzden derim ki beklenen regliye kadar bekleyin regleniz geçer ise de kan testi yaptırın çünkü bu testler gerçekten insanı Arafta bırakıyor eğer istiyorsanız Rabbim nasip etsin inşallah hepimize