hamile olabilir miyim

asterqwer ve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
merhaba eşim askerde en son 2 buçuk ay önce birlikte olduk yeni evliyiz çocuk düşünmüyoruz. ilişkinin üstünden 1 ay sonra kaset test yaptım negatif çıktı. tekrar 1 ay geçtikten sonra idrar testi yaptım yine negatif çıktı. ama reglimde baya azalma var sadece 2 yada 1 gün kan geliyor geriye kalan günlerde kahverengi akıntılar oluşuyor. reglim bittikten 1 hafta sonra da kasıklarımda batma hissi oluşuyor. çok stres yaptım çünkü henüz bebek istemiyoruz sizce hamile olma ihtimalim var mı

test yapmışsınız negatif çıkmış zaten. OlumsuzZ. Bence ilişkiye girme aralığınız uzun olduğu için adetinizi etkiliyor olabilir.

Hamile olma şansınız yok. Olsa 2 buçuk ay da çoktan cıkardı

anladım peki bu kasık ağrıları enfeksiyon yada yumurtlama olabilir mi çok batma hissi oluyor çünkü
Kokulu akıntı varsa genelde enfeksiyon olabiliyor. Yumurtlama zamanı da bazı kadınlar hissedebiliyor evet. Ama bir kadın doğum uzmanına giderseniz daha doğru ve detaylı bilgi alabilirsiniz

test yapmışsınız negatif çıkmış zaten. OlumsuzZ. Bence ilişkiye girme aralığınız uzun olduğu için adetinizi etkiliyor olabilir.
bazı testler de yanlışlık olabiliyor diye yorumlar görünce ona da pek güvenememiştim açıkcası o yüzden şüpheye düştüm

bazı testler de yanlışlık olabiliyor diye yorumlar görünce ona da pek güvenememiştim açıkcası o yüzden şüpheye düştüm
Biri bozuk diğeri de mi bozuk. Bence şüpheye düşmeyin. En kısa zamanda doktora gidin. Benim eşim de önceden göreve gidince bir ay görüşemiyorduk. Adetim gecikiyordu. Doktor düzenli ilşki olmadığı için demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…