- 19 Ocak 2016
- 1.878
- 1.440
- 133
- 29
- Konu Sahibi dreamer999
-
Awox test yapmıştınız değil mi resmini yükler misiniz acabaNegatif çıktı aslında ruhen hazırdım ama hayırlısı olsun 2 evladım var
EvetAwox test yapmıştınız değil mi resmini yükler misiniz acaba
Testlere güvebmiyorun artıkAwox test yapmıştınız değil mi resmini yükler misiniz acaba
İlk defa yalancı pozitif verdiğini gördüm awoxun çok şaşırdım canım hayırlısı olsun hakkında ne diyim
Nasıl net değil mi çizgi inan 10 dk olmuştu belki çokta bekleyip kurumadı yani sağol güzelim bu arada zaten bebek konusunda kararsızım olsa mutlu olacaktımİlk defa yalancı pozitif verdiğini gördüm awoxun çok şaşırdım canım hayırlısı olsun hakkında ne diyim
Evet pembe baya canım ilk defa gördüm bu markanın yanilttiginiNasıl net değil mi çizgi inan 10 dk olmuştu belki çokta bekleyip kurumadı yani sağol güzelim bu arada zaten bebek konusunda kararsızım olsa mutlu olacaktım
Kan verdim ve hamileyimmmNegatif çıktı aslında ruhen hazırdım ama hayırlısı olsun 2 evladım var
Ben sana demiştim:) kaç haftalıkmışKan verdim ve hamileyimmm
Sonucum 2155 çıktı
Hemen hemen 5 haftalıkVur harikasın
Ben sana demiştim:) kaç haftalıkmış
Sağlıkla kucağına al canım bende heves ediyorum ama emin değilim zor olur mu bebekHemen hemen 5 haftalık
Kaç haftalık olduğunu söylemediler ama bn 5 haftalık diye tahmin ediyorumVur harikasın
Ben sana demiştim:) kaç haftalıkmış
Her güzelliğin bir zorluğu vardır cnm anne olmak kadar güzel bı duygu yokSağlıkla kucağına al canım bende heves ediyorum ama emin değilim zor olur mu bebek
Kese için ne zaman gideceksinizHer güzelliğin bir zorluğu vardır cnm anne olmak kadar güzel bı duygu yok
En erken 22 Ocak a randevu var başkada YK erken baktm hepKese için ne zaman gideceksiniz
Hayatım iki kızım var 6 ve 7 yaşında onlara bayılıyırum ama zorlukları da çok hasta oldukları zaman dünya başıma yakılıyorHer güzelliğin bir zorluğu vardır cnm anne olmak kadar güzel bı duygu yok
Kaç yaşındasın bu aradaEn erken 22 Ocak a randevu var başkada YK erken baktm hep
Allah bağışlasın maşallah ama isteyip istememek size kalmış 2 Side bnce buyumusler artkHayatım iki kızım var 6 ve 7 yaşında onlara bayılıyırum ama zorlukları da çok hasta oldukları zaman dünya başıma yakılıyor
24Kaç yaşındasın bu arada
Sağol canım amin. Evet büyüdüler ama onlara bakmaz miyim diye korkuyorum ikisi de birinci sınıfAllah bağışlasın maşallah ama isteyip istememek size kalmış 2 Side bnce buyumusler artk
Ayy hayırlı olsunnn belirtilerin nelerdi canımmKan verdim ve hamileyimmm
Sonucum 2155 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?