- 11 Şubat 2024
- 66
- 19
- 3
- Konu Sahibi dreamer999
-
yani kan testi net sonuç için daha iyi kuzum bakalım ne çıkacakOy maşaAllah canım ben kan verdim sonuç ysrın çıkacak ama bugün kaset test yaptım olsa çıkrdı değil mi kasette. İlişki olalı 12 gün oldu
Ay inşallah canım benim Allah isteyen herkese nasip etsinYaaa çok şükür çok sevindim sağlıkla al kucağına inşallah dualarında bizi de unutma
Amin inşallah bizde bebek haberi veririz inşallah çok mutlu oldum senin adına Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahAy inşallah canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin
İnşallah inşallah çok sağol güzel dileklerin için Allahım en kısa zamanda seni de sevindirsin inşallahAmin inşallah bizde bebek haberi veririz inşallah çok mutlu oldum senin adına Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
İlişkinin üzerinden 14-15 gün geçtikten snra test yapabilirsin cnmMerhaba kızlar benimde adetime 9 gün var aşırı kasık ağrısı mide bulantısı oluyor göğüs hassasiyeti de var 2 senedir deniyorum sonuç alamadım aşılama oldum geçtiğimiz ay gene olmadı sizce hamilelik belirtisimidir bu
Kan mı kaset test miİlişkinin üzerinden 14-15 gün geçtikten snra test yapabilirsin cnm
Sen baya baya hamilesin yaEki Görüntüle 3532954 kizlar 3 ocakta ki testim erken
Kaset olanlarda silik olan 4 Ocak üstteki 6 Ocak bugün adet günümdu olmadım
Erken Gebelik testi yap önceKan mı kaset test mi
Onu yaptım hem negatif hem pozitif çıktıErken Gebelik testi yap önce
Hangi markaOnu yaptım hem negatif hem pozitif çıktı
Adetine kaç gün varOnu yaptım hem negatif hem pozitif çıktı
Days doktor da uzak dur bnde hep Silik çıkartıyor şuOnu yaptım hem negatif hem pozitif çıktı
Awox pozitif diğer markalar negatif çıktı adetim 6 gün geciktiDays doktor da uzak dur bnde hep Silik çıkartıyor şu
Bide kaset test dene olmadı kan ver net olsunAwox pozitif diğer markalar negatif çıktı adetim 6 gün gecikti
Kanda ufakta olsa çıkar demi çünkü bence yeni ilişki tarihlerini biliyor um çünkü birde bende şöyle oldu ay başında bebek düşünmüyordum Ella kullandım sonraki ilişkiler de koruma olmadıBide kaset test dene olmadı kan ver net olsun
Kanda varsa net çıkar ztnKanda ufakta olsa çıkar demi çünkü bence yeni ilişki tarihlerini biliyor um çünkü birde bende şöyle oldu ay başında bebek düşünmüyordum Ella kullandım sonraki ilişkiler de koruma olmadı
Yarın belli olacak hayatımın dönüm noktası...Kanda varsa net çıkar ztn
Hadi inşallah bklmYarın belli olacak hayatımın dönüm noktası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?