- 28 Haziran 2024
- 24
- 7
- 26
-
- Konu Sahibi mavilianne98
İnanır mısınız ben de çokkkk üzüldüm çok ağladım ilk defa bu kadar net çizgi gördüm Allahım nolur diyorum hayırlısıyla inşallah pazartesi kan vericem artıkErken gebelik testlerinden çok dilim yandı fakat sizinki gerçek pozitif bence
İnşallah sağlıklıdır ve sizinledir etiketleyerek kan sonucundan haberdar ederseniz sevinirimİnanır mısınız ben de çokkkk üzüldüm çok ağladım ilk defa bu kadar net çizgi gördüm Allahım nolur diyorum hayırlısıyla inşallah pazartesi kan vericem artık
İnşallah sağlıklıdır ve sizinledir etiketleyerek kan sonucundan haberdar ederseniz sevinirim
Kuzum bende 2 gün kala bu marka ile pozitif gördüm ardından 5 tsne kaset yaptım onlarda da pozitif gördüm bu marka asla yaniltmaz bende bugün kan verdim sonuç bekliyorum hayırlısı olsunİnanır mısınız ben de çokkkk üzüldüm çok ağladım ilk defa bu kadar net çizgi gördüm Allahım nolur diyorum hayırlısıyla inşallah pazartesi kan vericem artık
Bana da sonucu söyleyin lütfennnKuzum bende 2 gün kala bu marka ile pozitif gördüm ardından 5 tsne kaset yaptım onlarda da pozitif gördüm bu marka asla yaniltmaz bende bugün kan verdim sonuç bekliyorum hayırlısı olsun
Tabi yazarım çünkü bu marka yaniltmiyor eczanenin sahibi olan bayan bana beta 6 bile olsa hassas gösteriyor dediBana da sonucu söyleyin lütfennn
Freely değil miTabi yazarım çünkü bu marka yaniltmiyor eczanenin sahibi olan bayan bana beta 6 bile olsa hassas gösteriyor dedi
Bende freely test yaptım adetim 2 gün gecikti ama negatif olsaydı çıkardı o zaman adetten önce bile göstermiş benim gecikme var ama negatif çok üzüldümTabi yazarım çünkü bu marka yaniltmiyor eczanenin sahibi olan bayan bana beta 6 bile olsa hassas gösteriyor dedi
Evet kuzum rabbim vaktini saatini biliyor az sabirBende freely test yaptım adetim 2 gün gecikti ama negatif olsaydı çıkardı o zaman adetten önce bile göstermiş benim gecikme var ama negatif çok üzüld
Evet canımFreely değil mi