- Konu Sahibi nisanurs98
Sonuç u öğrenebildiznizmi acaba umarım pozitif çıkmıştırKan testi vermeye de korkuyorum açıkçası 6 gün öncesinden öğrenen var mı ki , birde erken gebelikte neden çıkmamış olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuç u öğrenebildiznizmi acaba umarım pozitif çıkmıştırKan testi vermeye de korkuyorum açıkçası 6 gün öncesinden öğrenen var mı ki , birde erken gebelikte neden çıkmamış olabilir
Bence içme doktora gozuk önceyok yapmadım zaten kekik maydonoz içiyordum bir de ben öylesine test yaptım cıktı kana gittim negatif dün içmedim kekik maydonoz testte yapmadım ama pazartesine kadar hem test negatif hemde adet olmazsam içiyim diyorum sence
Pıhtı gördüm iki defa ama adet mi kimyasal mi bilemedimEvet öyle senin bir anda kanaman başlamış normal o ama normalden farklı parca pıhtı görürsen kimyasal olmuş olabilir.
Test yaptınız mı hoc , bide adet gecikir miydi hicAcaba betam yukseldi mi diye bir kuşkulandım gerçi hâlâ adet olmadım pazar günü de olmazdam geçti diye hesaplarım salı ya da perşembe kan veririm tekrar
Malesef adet oldum o kadar pozitif teste nazaran hemdeSonuç u öğrenebildiznizmi acaba umarım pozitif çıkmıştır
Ya pozitif çıkıp hayırlısı olsun tbide doktora göründünüz müMalesef adet oldum o kadar pozitif teste nazaran hemde
Masallahh rabbim sağlıklı sıhhatli yaşlar nasip etsinGünaydın kızlar benim ikizlerden önce iki kere kimyasal gebelik tecrübem oldu hatta gene dedim kimyasal oluyor test pozitif çıktı kan verdim beta 250 çıkmıştı ama lekelenme şeklinde kanamam oluyordu ve inanılmaz kasik ağrım vardı tedaviye başlayayım artık diye randevu aldım gittim hastaneye beta baya yükselmişti bebeklerden biri tam belliydi biri çok minik duruyordu doktor dedi ikiz gibi ama farklı birşey de olabilir bir hafta sonra tekrar gel demişti bir hafta ölüm gibi geçti bana bir aya yakın lekelenme olmaya devam etti bende sonra durdu çok şükür şimdi ocakta 8 yaşına girecek çocuklar
Yok gozukmedim canım adet olunca gerek duymadım bidahaYa pozitif çıkıp hayırlısı olsun tbide doktora göründünüz mü
Aminn canım inşallahMasallahh rabbim sağlıklı sıhhatli yaşlar nasip etsin
Adet gecikince şüphelenneye başka ben yapılan hiçbir teste inanmıyorum artıkİki gün kaldı reglime bakalım goguslerimde hassasiyet var ama zaten hep olan şey sanki ayırt edemiyorum regl le hamilelik farkını ben
Muhtemelen kimyasal demekki sonrasında hamile olma şansın daha yüksek olacakPıhtı gördüm iki defa ama adet mi kimyasal mi bilemedim
Kan testi 0.100 çıktı salı günü ama progesteron değerim 17.2 normal de hiç gecikmez hatta erken bile gelirdi. Ama temmuz ayında 12 haftalık kaybım oldu ondan beridir düzensiz.Test yaptınız mı hoc , bide adet gecikir miydi hic
Adet gecikince şüphelenneye başka ben yapılan hiçbir teste inanmıyorum artik
merhaba az once cok az kahverengi akıntı olmus adet oluyorum galiba çok sancım varKan testi yaptırmadan içme birşey ya çünkü gecikmenin 10. Günü negatif 15. Gün pozitif kan testi ama şeklinde öğrenen var buralarda yani geç döllenme olmuş
bugün çok ağrı sancıyla tuvalete gittim çamaşırım da çok az kahverengi akıntı vardı adet oluyorum galibaBence içme doktora gozuk önce
Arkası geldi mi canım ne durumdasinbugün çok ağrı sancıyla tuvalete gittim çamaşırım da çok az kahverengi akıntı vardı adet oluyorum galiba
Canm benm de sbahın körundekı testim 5.5 gün vardı tam anlamıyla cunku 5 Aralık gecesı catlama oldu bende. Sen de yumurtlamaya göre 5kala yaptığın mı negatif ti ilk. Deli gibi turşu yiyorum kaç gündür midem çalkalanıyor belim ağrıyor 4-5 gündür adet ağrıları gelip gidiyor normalde hiç böyle olmazdı sabah gölge gibi gördüm gibi ama şimdi Bir var Bir Yok gibi görünüyor bana bu sabahki resim. Bide göğüslerimde ağrı var cok arad gelıp gdyo uclara daRegle 5 gün kala negatifti kaset testim. 3 gün kala kafayı yedirten var mı yok mu anlamadığımız bir şekilde pozitifti. 2 gün kala hafif pembelikte pozitifti.
Belirtilerim hep regl ağrısı çektim birde hiç sevmediğim cipse baya bir dadanmıştım regle son birkaç gün kala :)