Kızlarrr hamile miyimm ??🥹

yok yapmadım zaten kekik maydonoz içiyordum bir de ben öylesine test yaptım cıktı kana gittim negatif dün içmedim kekik maydonoz testte yapmadım ama pazartesine kadar hem test negatif hemde adet olmazsam içiyim diyorum sence
Bence içme doktora gozuk önce

Günaydın kızlar benim ikizlerden önce iki kere kimyasal gebelik tecrübem oldu hatta gene dedim kimyasal oluyor test pozitif çıktı kan verdim beta 250 çıkmıştı ama lekelenme şeklinde kanamam oluyordu ve inanılmaz kasik ağrım vardı tedaviye başlayayım artık diye randevu aldım gittim hastaneye beta baya yükselmişti bebeklerden biri tam belliydi biri çok minik duruyordu doktor dedi ikiz gibi ama farklı birşey de olabilir bir hafta sonra tekrar gel demişti bir hafta ölüm gibi geçti bana bir aya yakın lekelenme olmaya devam etti bende sonra durdu çok şükür şimdi ocakta 8 yaşına girecek çocuklar 🙏

Günaydın kızlar benim ikizlerden önce iki kere kimyasal gebelik tecrübem oldu hatta gene dedim kimyasal oluyor test pozitif çıktı kan verdim beta 250 çıkmıştı ama lekelenme şeklinde kanamam oluyordu ve inanılmaz kasik ağrım vardı tedaviye başlayayım artık diye randevu aldım gittim hastaneye beta baya yükselmişti bebeklerden biri tam belliydi biri çok minik duruyordu doktor dedi ikiz gibi ama farklı birşey de olabilir bir hafta sonra tekrar gel demişti bir hafta ölüm gibi geçti bana bir aya yakın lekelenme olmaya devam etti bende sonra durdu çok şükür şimdi ocakta 8 yaşına girecek çocuklar 🙏
Masallahh rabbim sağlıklı sıhhatli yaşlar nasip etsin 😍

İki gün kaldı reglime bakalım goguslerimde hassasiyet var ama zaten hep olan şey sanki ayırt edemiyorum regl le hamilelik farkını ben

Regle 5 gün kala negatifti kaset testim. 3 gün kala kafayı yedirten var mı yok mu anlamadığımız bir şekilde pozitifti. 2 gün kala hafif pembelikte pozitifti.

Belirtilerim hep regl ağrısı çektim birde hiç sevmediğim cipse baya bir dadanmıştım regle son birkaç gün kala :)
Canm benm de sbahın körundekı testim 5.5 gün vardı tam anlamıyla cunku 5 Aralık gecesı catlama oldu bende. Sen de yumurtlamaya göre 5kala yaptığın mı negatif ti ilk. Deli gibi turşu yiyorum kaç gündür midem çalkalanıyor belim ağrıyor 4-5 gündür adet ağrıları gelip gidiyor normalde hiç böyle olmazdı sabah gölge gibi gördüm gibi ama şimdi Bir var Bir Yok gibi görünüyor bana bu sabahki resim. Bide göğüslerimde ağrı var cok arad gelıp gdyo uclara da

Eklentiler

• IMG_20241214_071952.jpg
    IMG_20241214_071952.jpg
    135,3 KB · Görüntüleme: 3
X