Hamile olabilir miyim

deryaadenizz34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2024
23
-5
24
Linçlemeyin gerçekten kafayı yemek üzereyim. Cinsel birleşme yok sürtünme zevk suyu var, üstüne 2 kere adet oldum. Belirtim de yok sadece bazen kokuları fazla duyuyorum. Olmayacağını biliyorum aslında ama çok korkuyorum. İlk adet olduğumda içim rahatlamıştı adet düzensizliğim için doktora gitmiştim (eğer hamilelik varsa o zaman 4 5 haftalık gebe olurdum) o zaman şüphelenmediğim için sormadım, karından ultrason ile baktı pc var biraz dedi, gebe olsaydım doktor görür müydü internette karından 6 haftalık iken görür yazıyor gerçekten kafayı yemek üzereyim aslında olmayacağını biliyorum ama o küçük ihtimal bile beni mahvediyor

Hamile degilsin, kendi kendine stres yapma bosu bosuna. Stres oldugun icin adetlerin duzensiz olur, kendini hamile sanarsan vucut hormonlarin ona gore sekillenir, koku hassasiyetin veya gogus hassasiyetin olur ve adetin gecikir. Hamile kalmak o kadar basit bir sey degilki, cinsel birliktelik gerekir.

Linçlemeyin gerçekten kafayı yemek üzereyim. Cinsel birleşme yok sürtünme zevk suyu var, üstüne 2 kere adet oldum. Belirtim de yok sadece bazen kokuları fazla duyuyorum. Olmayacağını biliyorum aslında ama çok korkuyorum. İlk adet olduğumda içim rahatlamıştı adet düzensizliğim için doktora gitmiştim (eğer hamilelik varsa o zaman 4 5 haftalık gebe olurdum) o zaman şüphelenmediğim için sormadım, karından ultrason ile baktı pc var biraz dedi, gebe olsaydım doktor görür müydü internette karından 6 haftalık iken görür yazıyor gerçekten kafayı yemek üzereyim aslında olmayacağını biliyorum ama o küçük ihtimal bile beni mahvediyor
2 kere adet görüp hamile olabileceginizi nereden okudunuz allah askina?

Yeter be yeter. 50 kere aynı konuyu açıp duruyorsunuz bıktık artık sizin sürtünmenizden ilişkinizden ya. Psikiyatriste gidin sürtünüp duracağınıza

Lütfen defalarca aynı konuyu açmayın, Ağustos ayından beri kaç defa konu açıp sormuşsunuz üyelerde yorumlamış.
Aynı içerikle bu son konunuz olsun.

X