- 2 Ocak 2024
- 579
- 142
-
- Konu Sahibi Krmizibalon
Kasıkta dediğiniz sekilde ağrı yumurtlama dönemi dede de oluyor, ovulasyon testi yapmanızı öneririmMerhabalar,
30 aralıkta korunmasız ilişkimiz oldu. Reglim 19 Aralık'ta diğer reglime daha var ve plansız olunca ne yapacağımı bilemedim. Belimin sağ tarafında bazen de iki tarafta da kesik kesik ağrı oluyor ama hissettiriyor ağrıyı reglime daha çok var yeni çıktım sayılır onun ağrısı değil ve şimdi test yapmak için erken 4-5 günlük bir olay. Adetime de çok olunca öğrenmem baya zaman alacak var mı adeti uzak olup da hemen öğrenen yada nasıl anlayabilirim? Aslında reglim dolayısıyla 2 haftalık gebe gözüküyorum neye göre belirtilere bakmam gerekiyor?
Kasıkta ağrım yok bel ve sırt tarafıma arada sancı gibi ağrı giriyor.Kasıkta dediğiniz sekilde ağrı yumurtlama dönemi dede de oluyor, ovulasyon testi yapmanızı öneririm
Benim adetime 15 gün varken yakalamıştım hamile oldugumu ben adet bitiminde kalmıştım hamile doktor bile şaşırmıştı bu kadar erken öğrenmemi tuhaf bir durum demişti öylede olmuştu kimyasala döndü ve düştü adet geçince öğrenmek daha mantıklı 2 defa olumsuzlukla karşılasınca erken öğrenmek istemiyor insan bir süre sonra sağlıklı olsunda geç öğreneyimMerhabalar,
30 aralıkta korunmasız ilişkimiz oldu. Reglim 19 Aralık'ta diğer reglime daha var ve plansız olunca ne yapacağımı bilemedim. Belimin sağ tarafında bazen de iki tarafta da kesik kesik ağrı oluyor ama hissettiriyor ağrıyı reglime daha çok var yeni çıktım sayılır onun ağrısı değil ve şimdi test yapmak için erken 4-5 günlük bir olay. Adetime de çok olunca öğrenmem baya zaman alacak var mı adeti uzak olup da hemen öğrenen yada nasıl anlayabilirim? Aslında reglim dolayısıyla 2 haftalık gebe gözüküyorum neye göre belirtilere bakmam gerekiyor?
Beynim direk kasık olarak algılamışKasıkta ağrım yok bel ve sırt tarafıma arada sancı gibi ağrı giriyor.
Şuan yumurtlama var hanımefendi ne gebeligiMerhabalar,
Neden gebe kalınamıyor mu bu dönem de?Şuan yumurtlama var hanımefendi ne gebeligi
siz bence şu an yumurtlama dönemindesiniz. belki hamile de kalmış olabilirsiniz ama 4 günde döllenme olmaz , spermin rahme ulaşması en az 7-10 gün sürebiliyor.Merhabalar,
Benim 18 aylık bir bebişim daha var ona hamileyken reglime çok yakındım bi de yeni evliydik dert etmedim zaten reglime 2 gün kala pozitif çıkmıştı, çoktan 1 aylık olmuştu bile o yüzden belirtileri hatırlamıyorum. Şuan reglime çok var ve eğer hamilelik varsa ona göre tedbir alayım yememe içmeme, küçük çocuk kucak ister vs. Eşimle biraz heyecan yaptık ufakta olsa belirti bekliyoruzBenim adetime 15 gün varken yakalamıştım hamile oldugumu ben adet bitiminde kalmıştım hamile doktor bile şaşırmıştı bu kadar erken öğrenmemi tuhaf bir durum demişti öylede olmuştu kimyasala döndü ve düştü adet geçince öğrenmek daha mantıklı 2 defa olumsuzlukla karşılasınca erken öğrenmek istemiyor insan bir süre sonra sağlıklı olsunda geç öğreneyim
Yazmayıverseydiniz o zaman. Heyecan ve güzel duygular bunlar siz de olmayan şeyler, es geçin gidinsiz bence şu an yumurtlama dönemindesiniz. belki hamile de kalmış olabilirsiniz ama 4 günde döllenme olmaz , spermin rahme ulaşması en az 7-10 gün sürebiliyor.
hala aklım almıyor nasıl bunun için başlık açabiliyorsunuz, her gün sizleri bilgilendirme amaçlı neler yazıyoruz youtube u açıp bir video da izlemez mi insan hayret ediyorum.
Olur öyle yanlışlıklarBeynim direk kasık olarak algılamışbende uğrastıgım için artık kafam yandı
nereden biliyorsun ben de olmadığını Allah mısın sen? ben nefret kusmadım sitem ettim.. cahille sohbeti kesiyorum biraz kitap okuyun araştırma yapın video izleyin daha ilişkiye gireli 3 gün olmuş hamile miyim sizce diye de buraya yazılmaz ki kardeşim. buraya yazana kadar aç bir video izle yani bu nefret değil ki bilgisizliğinize sitem sadece.Yazmayıverseydiniz o zaman. Heyecan ve güzel duygular bunlar siz de olmayan şeyler, es geçin gidinİçiniz nefret dolmuş kusmaya geliyorsunuz. Birazcık sakinlik...
Kininizden belli ne olduğu. Kendi söylediğin lafın aynısını tekrarlıyorsun, sen nerden biliyorsun ne yapıp yapmadığımı Allah mısın? . Soru sormuşum güzelce gelmiş bambaşka şeylerle yorum yapıyorsun. Sana kalmadı ne izleyeceğim ne okuyacağım. Durduk yere tartışma çıkarıyorsun şaka gibi. Git az öteye kuuss.nereden biliyorsun ben de olmadığını Allah mısın sen? ben nefret kusmadım sitem ettim.. cahille sohbeti kesiyorum biraz kitap okuyun araştırma yapın video izleyin.
okuyun hanımefendi araştırma yapın okuyun, birilerine faydanız dokunsun.Kininizden belli ne olduğu. Kendi söylediğin lafın aynısını tekrarlıyorsun, sen nerden biliyorsun ne yapıp yapmadığımı Allah mısın? . Soru sormuşum güzelce gelmiş bambaşka şeylerle yorum yapıyorsun. Sana kalmadı ne izleyeceğim ne okuyacağım. Durduk yere tartışma çıkarıyorsun şaka gibi. Git az öteye kuuss.
Hahahah sen okuyup da faydayı böyle dandun sözlerle sağlıyorsan kalsın. Sen izle canım daha çok izle.okuyun hanımefendi araştırma yapın okuyun, birilerinize faydanız dokunsun.
size izlemeniz için video bırakıyorum.
Hahahah sen okuyup da faydayı böyle dandun sözlerle sağlıyorsan kalsın. Sen izle canım daha çok izle.
Bilgilerini kendine sakla canım. Kin kusan birinden ne tavsiye ne başka bir şey alırım. Cahille sohbeti kesersen sevinirimbuyrun buda 2.videom bilgilenmeniz için
Şuan gebe olamazsınız yumurtaniz gelişiyor gelişip catladiktan sonra on dört gün sonra anlaşılır Hamilelik tabi döllenme olursaNeden gebe kalınamıyor mu bu dönem de?
Merhaba korunmasız ilişkim oldu aralık da bugün adet olmam gerekiyor olmadım test yaptım bıgün negatif çıktı ve bir haftadır gaz ve bel ağrım var bugün de iki gündür göğsüm acıyor adetmi olucam yoksa gebelik var mıdır adet günü testi negatif çıkıp mesela iki gün sonra pozitif olan varmı