- 13 Haziran 2022
- 1.313
- 2.414
- 63
- 30
- Konu Sahibi kosantembelhayvan
-
Umutlandirmak istemem ama hafif silik çizgi görebiliyorum fakat bekleyin bence erken gebelik testleri doğru sonuç veremeyebilirMerhaba reglime 8 gün var erken gebelik testi yaptım sizce ikinci ciGı çok sılık ve gölge şeklinde var mı bana mı öyle geliyor
Bekliycem bakalım inşallah hamileyimdir çok teşekkür ederimUmutlandirmak istemem ama hafif silik çizgi görebiliyorum fakat bekleyin bence erken gebelik testleri doğru sonuç veremeyebilir
Var bende gördümMerhaba reglime 8 gün var erken gebelik testi yaptım sizce ikinci ciGı çok sılık ve gölge şeklinde var mı bana mı öyle geliyor
Ay inşallah. Çok teşekkür ederimVar bende gördüm
Erken gebelik testinde bende de biraz çizgi çıktı ama kanda çıkmadı kan verdiniz miMerhaba reglime 8 gün var erken gebelik testi yaptım sizce ikinci ciGı çok sılık ve gölge şeklinde var mı bana mı öyle geliyor
Erken gebelik testinde buharlaşma daha çok oluyor sanırım bende de ay ısı oldu ümitlendim ama sonuç yokVar bende gördüm
Merhaba kan verdiniz mi bende de sizin gibi şikayetlerim oluyor ama reglim gecikmedi benim daha 10 gün var rahmimde kasılmalara oldu bir gece sanki hissettim gibi mide yanmam ve mide bulantım var ama bunu inositol kullanmama bağlıyorum o da yapıyormuş eşimde sperm problemi var olursa tabi ki çok mutlu olacağız ama olmazsa deneyeceğiz 6 aydır deniyoruzMerhaba. Şüpheli ilişkinin ne zaman gerçekleştiğine dair bir tahminim yok. Yüzde yüz etkili bir korunma yöntemimiz yok. 2 yıldır ilk kez böyle oldu. Hamilelik konusunda çok bilgili hanımlara danışmak istiyorum çünkü benim hiçbir bilgim yok. Döngü geçmişime bakarak bir gebelik söz konusu diyebilir miyiz? Dün akşam eşim 40 liralık babytime kağıt gibi olan testlerinden almış sonuç negatifti. Birkaç gün önce 3 gün kadar totalde 3 kez kusma refleksi belirdi. Rahmime doğru birkaç saniyede bir sanki biri tırnağını basıp çekiyor gibi oldu. Ansızın nabız düşüklüğü yaşadım öğle uykusu huyum yoktur ama kendimi yatağa bıraktım. Kabızdım. bunlar sadece o 3 günde vardı. O üç güne kadar bir hafta boyunca vajinamda kaşıntı ve yanma oldu ama kendi kendine geçti. Bu günlerde bulantım bazen beliriyor ama genel olarak midem hassas olduğu için çok anlayamıyorum ve genel olarak regl gelicekmiş gibi bazen kasılmalar oluyor. Ben de nedense ilk kez böyle olunca teste de güvenemedim. Kist ya da polistik over gibi durumlar da olabilir mi? 3 gün sonra doktora gitmeyi beklemeyi düşünüyorum. Sizce ne zaman gideyim?Eki Görüntüle 3362702
Merhaba kan verdim suan kan degerım 476Erken gebelik testinde bende de biraz çizgi çıktı ama kanda çıkmadı kan verdiniz mi
Reglime 3 gün kala erken gebelık yaptım silik cızgı çıktı aynı fon kan verdim 16,82 çıktı 2 gün sonr 105 çıktı ıkı gün sonra bır daha kan verdim 476 çıktıErken gebelik testinde bende de biraz çizgi çıktı ama kanda çıkmadı kan verdiniz mi
Çok sevindim sizin adınıza Allah analı babalı büyütsün inşallahReglime 3 gün kala erken gebelık yaptım silik cızgı çıktı aynı fon kan verdim 16,82 çıktı 2 gün sonr 105 çıktı ıkı gün sonra bır daha kan verdim 476 çıktı
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinÇok sevindim sizin adınıza Allah analı babalı büyütsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?