hamile olabilir miyim?

Aynen dediğin gibi.
simdi sizin verdiginiz derslerden cikardigim su regl oldugum icin rahmim temizlenlendi ve yeni yumurtlamays hazirlaniyor bu hamile olmadigim anlamina geliyor reglden sonra veya once iliski yasamadigim icinde herhangi bir geblelik soz konusu olamiyor cunku benim iliskim reglimden yaklasik 13 12 gun once idi spermelrin o kadar yasama ihtimali yok hamile olsaydimdw regl olma ihtimalim olmazdi.

merhaba saçma olucak ama bende benzeri bişey yaşadık üstüne 5 kez adet oldum 6.yı olmama 1/2 gün kaldı ama kendimi ikna edemiyorum sürekli kendimi dinliyorum sizce psikolojik mi bu durum

merhaba saçma olucak ama bende benzeri bişey yaşadık üstüne 5 kez adet oldum 6.yı olmama 1/2 gün kaldı ama kendimi ikna edemiyorum sürekli kendimi dinliyorum sizce psikolojik mi bu durum
5 kez adet olduysan herhangi bisey yoktur emin olamiyorsan kan testi verebilirsin

yani karnıma bakınca cok hafif şiş gibi ama sanki hareketlilik var içeride stresten bagırsaklarıma vurmus olabilir mi acaba onun hareketimidir
dedigim gibi her ay adet oluyorsun ve bu 5 ay devam eden birsey duzenli ve tam yogunlugunda olmasi gerekiyor gibi oluyorsa rengindede bi degisiklik yok ise olabilcegini sanmiyorum ama dedigim gibi eczanelerden alinan idrar testi ile yada direk saglik ocagina gidip ordaki doktorlardan gebelik testi isteyip kan ile emin olabilirsin

yapamıyorum ki korkudan 6 aydır cesaret edemedim asla her ay olmam gereken miktarda oldum reglimi değişiklik yoktu ve pcos oldugu işin duphaston kullanarak oldum ilk 3 ay reglimi bu ilaç gebelik varsa bebegin tutunmasını sağlıyormuş yoksa da adet söktürüyormuş bilmeden içtim sonradan öğrendim yani 3 ay o ilaçla olduguma göre ihtimal kalmıyor gibi neredeyse dimi

oralda herhangi bi bosalma durumu yoktu sadece zevk suyunda sperm kalmis olabilceginden bahsediyorum
Ağzınızda onun canlı kalabileceğini nasıl düşündüğünüzü anlamaya çalışıyorum. Yani zevk suyundan hamilelik ihtimali normalden düşükken, sizin ağzınızdan partnere geçecek, orda da vajina içine nasıl giriş yapacak? Birbirinizin ağzına tükürüp sonra partner içinize tükürmüyorsa ayrı tabi

son yazdıgıma da bakar mısınız o ilaçla adet olduğum için ihtimal kalmıyor dimi
Duphastondan bahsediyorsunuz galiba. O ilacın amacı şöyle, eğer ki korunmadan cinsel birleşme yaşandıysa ve döllenme olduysa evet bebeğin tutunmasına yardımcı. Ancak böyle bir durum yoksa ilacı bıraktıktan 1 hafta sonra regl görüyorsunuz. İlacın asıl amacı regli düzene sokmak

ne deseniz haklisiniz tabikide fakat ben hic ihtimal vermiyodum ondan sonra bu sitedeki birkac konuyu okuyunca korku sardi o gunden beri psikolojim bozuldu sanirim hani reglimide oldum herhangi bi sorunum yok ara sira oluyor sadece bgun onlarinda olabilcegini dusunmuyorum bas agrisi, donmesi, istah artisi bunlarda ara ara olan seyler onun bi belirti vb seyi olsaydi surekli devam ederdi diye dusunuyorum

Psikolojik destekle başlayın bence. Sizin olay kafanızda dönüyor, bedeninizde bir sorun yok

heh yani ben o ilaçla adet olduguma göre bebek falan yok ben kafamda kuruyorum burda ne belirtisi okusam yaşadım diyebilirim size son 2 adetimi kendiliginden oldum ilaçsız kusura bakmayın bu korku hali bende psikolojik rahatsızlıga yol açtı sanırım ikna olamıyorum

Evet kafanda kuruyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…