hamile olabilir miyim?

gercekten cok tesekkur ederim siz cok iyi bi insansiniz icim rahatliyo sizin anlattiklarini okudukca iste normalde hic korkmuyordum sadece bu dun olan mide bulantim ile bas donmemden dolayi tedirginlestim
İdrar yolları enfeksiyonu olabilir herhangi bir yakınlaşmada temizlik çok önemlidir. bir doktora görün kan tahlili yaptır.

hani sunuda dusundum dunden once yerlesme kanamasi lekelenme seklinde ve ara ara geliyormus benim oldugum kanim kirmizi ve pihtili sekilde geldi ve surekli oluyodu 7 gun sonlara dogru azaldi normal bildigimiz regl seklinde yerlesme kanamasi olamaz hani yerlesme kanamasi degilsede normal regl disinda baska bisey olamaz cunku ayni bi fsrk yok

İdrar yolları enfeksiyonu olabilir herhangi bir yakınlaşmada temizlik çok önemlidir. bir doktora görün kan tahlili yaptır.
suan iyiyim herhangi biseyim yok karisik yemistim sut ile seftali gibi seyler tavukvb ondan dolayi oldugunu dusunuyorum oyle olsa surekli olmazmiydi

bakteri mi bu oradan oraya yayılıp ürüyorsunuz kshshskslsş
Yolun ekşiden mi düştü buraya gel otur soluklan hele, hava sıcak. Ayran içen mi? Ama ağzın penisliyse başkasına da bulaş olabilir önce bi fırçala…

suan iyiyim herhangi biseyim yok karisik yemistim sut ile seftali gibi seyler tavukvb ondan dolayi oldugunu dusunuyorum oyle olsa surekli olmazmiydi
Evet sürekli olurdu. Tavuk yemişsin havalar da çok sıcak miden bozulmuş da olabilir o zaman bir kaç gün sürer. Neyse hamile değilsin kendine dikkat et bye.

Evet sürekli olurdu. Tavuk yemişsin havalar da çok sıcak miden bozulmuş da olabilir o zaman bir kaç gün sürer. Neyse hamile değilsin kendine dikkat et bye.
sadece bisey daha sorup sizi daha rahataiz etmeyecegim regl oldugumuzda hamile olma ihtimalimiz kalmiyomu net bi skeilde birde ben 20sinde iliskiye girdim ve 23 yada 22si benim yumurtlama gunum oluyo eger bisey olsaydi regl olmazdim diye dusunuyorum

sadece bisey daha sorup sizi daha rahataiz etmeyecegim regl oldugumuzda hamile olma ihtimalimiz kalmiyomu net bi skeilde birde ben 20sinde iliskiye girdim ve 23 yada 22si benim yumurtlama gunum oluyo eger bisey olsaydi regl olmazdim diye dusunuyorum
Regl demek rahmin tüm çeperinin atılıp yeni yumurtlama dönemine hazırlanması demek. Yani hamile değilsen yumurta döllenmediği için vücudun oluşan bu yumurtadan kurtulması gerek. Bu kurtulma işlemine de biz regl diyoruz.Yani regl olmuşsan döllenme yok demektir.Bilim sayfaları var evrim ağacı gibi onları izle kafanda bir şey oluşur. Yani hayır adet olmuşsan hamile kalamazsın. Sana tavsiyem yumurtlama dönemine yakın olduğunda yakınlaşmamaya çalış. Spermler vücutta 4 5güne kadar kalıp yumurtayı dölleyebiliyor. Hamile kalmak kolay değil ama gençken daha kolay.

Kızlar lütfen sabırla okuyup bana bir yardımcı olur musunuz ?? yaklaşık bi haftadir goguslerimde bir sızlama var normalde adetimden önce olurdu bu ama aynı zamanda şişkinlik karın agrisi ve ishal birbiri ardına olmaya başladım pcosluyum 3 aydır adet görmedim idrar testi negatif ama sonradan teste baktığımda çok çok silik bir çizgi vardı aldırış etmedim ama dün geceden beridir adetliyken olduğum gibi ayaklarım sızlıyor ishal oldum karnıma iğneler batıyor sanki bağırsaklarım sürekli gurluyor belim de ağrıyor. Kasıklarımda ara ara hafif ağrıyor normalde kabızlık olur derler hamilelik belirtisi olarak ama benim garip bir şekilde hem kabızlık hem ishalim var. Hamilelik belirtisi değilse de niye böyle oldum anlamiyorum acile gitsem bişey yapabilirler mi yada gebelik için suphelenmelimiyim

Eger hamileysen buraya yaz. Bu sekilde hamile kaldiysan burdakiler seni ayakta alkislarlar. Direk iliskiyle hamile kalamayanlar var cunku

o zaman benim anladigim kadariyla hamile kalmam imkansiz cunku bu iliskim benim yumurtlamamdan once oldu ve ben regl olduysam dollenme gerceklesmedi dogrumuyum

o zaman benim anladigim kadariyla hamile kalmam imkansiz cunku bu iliskim benim yumurtlamamdan once oldu ve ben regl olduysam dollenme gerceklesmedi dogrumuyum
Senin hamile kalmandaki imkansızlık yumurtlamadan değil ilişkinin durumundan kaynaklı o şekilde hamile kalmazsın. Yumurtlamayla da ilgili İnternetten baktığın tarihler her zaman doğru olmuyor. o yüzden insanlar gebelik testi gibi testlerle, yumurtlama tarihini öğrenip çocuk için o günlerde yakınlaşıyorlar. yumurtlama tarihinden önce yumurtlamış olabilirsin. Ya da o ay içinde iki kez yumurtlamış olabilirsin. Sonuçta vücut makine değil. Ayrıca spermler 4 5 gün yaşadığı için yumurtlamadan 5 6gün öncesine kadar yaşadığın ilişkiden hamile kalma ihtimalin var.Spermler 4 5gün vucutta kalıp oluşan yumurtayı dölleyebiliyor. Adette ilişki yaşayıp erken yumurtlama ile hamile kalanlar var. Yani yumurtlama tarihini test yaparak kesin öğrenmediysen güvenli bölgedesin diyemez kimse. Regl olduysan da yumurtan atılmış yeni hazırlık yapıldığı anlamına geldiği için regl olduysan hamile değilsin demekti. O yüzden hamileliğin en büyük belirtisi adet gecikmesidir. Çünkü yumurta artık spermle birleşip yeni bir canlı oluşturur. Bu durumda da adet olmazsın. Umarım anlatabilmişimdir.

o zaman reglden onceki aydan kalan gebelik gibi bi sacmalik yok reglden sonra bidaha olmadigi takdirde duzenli bi sekilde devam eder demi

o zaman reglden onceki aydan kalan gebelik gibi bi sacmalik yok reglden sonra bidaha olmadigi takdirde duzenli bi sekilde devam eder demi
Tabi regl olmuşsan gebelik ihtimali elenir. Önceki aydan kalma gibi bir şey olamaz. Reglsen hamile değilsindir. Regl olmamışsan hamile olabilme ihtimalin devam eder.

Tabi regl olmuşsan gebelik ihtimali elenir. Önceki aydan kalma gibi bir şey olamaz. Reglsen hamile değilsindir. Regl olmamışsan hamile olabilme ihtimalin devam eder.
yani regl oldugumu dusunuyorum dedigim gibi sadace 3 gun erken geldi her regldeki gibibasta kahverengi sonrasinda yogunlastikca kirmizi oldu cok yogun ve pihtili sonrasinda bitmeden once tekrardan az az kahverengi gelip bitti neomalde ben 5 gun olurum regl ama bu sefer 7 gun oldum oda normal diye dusunuyorum sonucta oldummu oldum orasi onemli degildir heralde eski reglerimden tek farki erkengelmesi ve 7 gun olmasi

Aynen dediğin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…