- 5 Ağustos 2023
- 42
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi cansuaksoy
-
ama cidden banada mantiksiz geliyo ama gerildim birden ondan dolayi yazmak istedim rahatlarim en azindanBir de bayıl istersen feriha
Hz meryem falanmsn ne sanyosun kendinisimdi detayli ve uzun bir sekilde anlatacagim simdiden ozur dilerim ben temmuz ayinin 20. gununde erkek arkadasim ile oral yoldan iliskiye girdim oncelikle ben oral olarak yaptiktan sonra erkek arkadasim ile opustuk ben opustukten sonra agzimda zevk suyu kaldigini ve benim agzimdan sevgilimin agzina gectikten sonra onunda bana oral yapmasiyla gebe kalip kalamayacimi merak ediyorum bu olaydan sonra suphelenip ertesi gun hapi aldik ve ben ictim ondan sonra bende herhangi bir yan etkisi olmadi fakat reglim beklenen gunden 3 gun erken geldi regl oldugunu dusunuyorum tabi normalde 6 sinda olmam gerekir iken 3 ucunde regl oldum en son reglim temmuzun 9 unda olmustu suanki reglim tam 7 gun yogun eski reglimden renk ve kivam olarak hicbir farki olmadan surdu normalde ben 5 gun regl olurum bu sefer 7 oldu reglim dun sona erdi bugun mide agrisi girdi daha demin kustum karisik yedigimden dolayi oldugunu dusunuyorum hafifte bi bas donmem var bunlae belirti olarak olabilirmi regl olduktan sonra hamilelik gerceklesebilirmi
esim sevgilim hayat arkadasim ne farkediyosonucta ayni anlama geliyo ben sadece sormak istemistim kusura bakmayin o kadar detaya takilmadimDiğer açtığınız konudada eşim demişsiniz :)
Aynı anlama geliyor olsaydı oral yoldan hamile kalınacağını bile düşünecek kadar panik olacağınızı zannetmiyorum birde rutin adet kanamasını yerleşme kanaması sanacak kadar telaş etmezdiniz:)esim sevgilim hayat arkadasim ne farkediyosonucta ayni anlama geliyo ben sadece sormak istemistim kusura bakmayin o kadar detaya takilmadim
oral yolla hamile kalmak derken bahsettigim agzimds kalan spermin esimin agzina gecmesinden sonra onunda bana oral yapmasi yanlis anladiysaniz diye soyluyorumAynı anlama geliyor olsaydı oral yoldan hamile kalınacağını bile düşünecek kadar panik olacağınızı zannetmiyorum birde rutin adet kanamasını yerleşme kanaması sanacak kadar telaş etmezdiniz:)
Yok çok doğru anladım ama böyle bir şeye ihtimal vermenize çok şaşırdım onu geçtim üzerine zaten adet görmüşsünüz yani hamilelik olmadığı apaçık ortada ve hâlâ bu kadar telaş yapmanız çok gereksizoral yolla hamile kalmak derken bahsettigim agzimds kalan spermin esimin agzina gecmesinden sonra onunda bana oral yapmasi yanlis anladiysaniz diye soyluyorum
tesekkur ederim yorumunuz icin biraz fazla abarttim eved ama sonucta suan herhangi bi cocuk sahibi olmak istemiyoruz ondan dolayi bu aralar biraz gerildimYok çok doğru anladım ama böyle bir şeye ihtimal vermenize çok şaşırdım onu geçtim üzerine zaten adet görmüşsünüz yani hamilelik olmadığı apaçık ortada ve hâlâ bu kadar telaş yapmanız çok gereksiz
peki bu mide agrisi normalmi beni o suphelendirdi normalde bu kadar gerilmiyordum midem agriyo desen agri gibi degil bulaniyo desem bulaniyo gibide degil ama kustum daha demin rahatlarim diye suan agri var ayaga kalktikca agri giriyo ama sadece midemeYok çok doğru anladım ama böyle bir şeye ihtimal vermenize çok şaşırdım onu geçtim üzerine zaten adet görmüşsünüz yani hamilelik olmadığı apaçık ortada ve hâlâ bu kadar telaş yapmanız çok gereksiz
Allah kitap aşkına cinsellikle alakalı eğitici bir şeyler okuyun, izleyin. Gözünüzü seveyim yahu. Psikolojinizi alt üst ediyorsunuz bu şekilde. Bunlar hep bilgisizlikten.oral yolla hamile kalmak derken bahsettigim agzimds kalan spermin esimin agzina gecmesinden sonra onunda bana oral yapmasi yanlis anladiysaniz diye soyluyorum
Hamile kalmak öyle kolay değil. Şu durumda hamile kalman zaten imkansızda sonrası için düzenli adet görüyorsan yumurtlama tarihlerini takip et o zamanlarda yakınlaşmamaya çalış. Onun dışında da korun ama öyle oral yolla falan hamile kalmazsın. Hamile kalmanın tek bir malum yöntemi var. Bu durumda hamile olamazsın imkansız. Ertesi gün hapları da masum ilaçlar değil bu gibi durumlarda asla kullanma. Adetin ilaçtan erken gelmiştir. Adet olmuşsan da zaten hamile olman imkansız. Adet demek hamilelik ihtimalinin elenmesi demek. Ve bu gibi işlere gireceksen de azıcık araştır bilmediğin konulara balıklama dalma sonra kendini doktorda ağlayarak bulursun.simdi detayli ve uzun bir sekilde anlatacagim simdiden ozur dilerim ben temmuz ayinin 20. gununde erkek arkadasim ile oral yoldan iliskiye girdim oncelikle ben oral olarak yaptiktan sonra erkek arkadasim ile opustuk ben opustukten sonra agzimda zevk suyu kaldigini ve benim agzimdan sevgilimin agzina gectikten sonra onunda bana oral yapmasiyla gebe kalip kalamayacimi merak ediyorum bu olaydan sonra suphelenip ertesi gun hapi aldik ve ben ictim ondan sonra bende herhangi bir yan etkisi olmadi fakat reglim beklenen gunden 3 gun erken geldi regl oldugunu dusunuyorum tabi normalde 6 sinda olmam gerekir iken 3 ucunde regl oldum en son reglim temmuzun 9 unda olmustu suanki reglim tam 7 gun yogun eski reglimden renk ve kivam olarak hicbir farki olmadan surdu normalde ben 5 gun regl olurum bu sefer 7 oldu reglim dun sona erdi bugun mide agrisi girdi daha demin kustum karisik yedigimden dolayi oldugunu dusunuyorum hafifte bi bas donmem var bunlae belirti olarak olabilirmi regl olduktan sonra hamilelik gerceklesebilirmi
ciddiye aldiginiz icin tesekkur ederim basta icimi rahatlattiniz fakat inaninki cok arastirdim bu gerilmemin hepside onun yuzunden zaten bazi arastirdigim yerlerde hamile iken bile regl olanlardan bahsediyolardi normalde hic suphem yoktu rahattim ama dun iste midem bulanip basim donunce biraz tedirgin oldumHamile kalmak öyle kolay değil. Şu durumda hamile kalman zaten imkansızda sonrası için düzenli adet görüyorsan yumurtlama tarihlerini takip et o zamanlarda yakınlaşmamaya çalış. Onun dışında da korun ama öyle oral yolla falan hamile kalmazsın. Hamile kalmanın tek bir malum yöntemi var. Bu durumda hamile olamazsın imkansız. Ertesi gün hapları da masum ilaçlar değil bu gibi durumlarda asla kullanma. Adetin ilaçtan erken gelmiştir. Adet olmuşsan da zaten hamile olman imkansız. Adet demek hamilelik ihtimalinin elenmesi demek. Ve bu gibi işlere gireceksen de azıcık araştır bilmediğin konulara balıklama dalma sonra kendini doktorda ağlayarak bulursun.
O kadar kolay değil önden zor kaliyorlar arkadan nasıl kalcansimdi detayli ve uzun bir sekilde anlatacagim simdiden ozur dilerim ben temmuz ayinin 20. gununde erkek arkadasim ile oral yoldan iliskiye girdim oncelikle ben oral olarak yaptiktan sonra erkek arkadasim ile opustuk ben opustukten sonra agzimda zevk suyu kaldigini ve benim agzimdan sevgilimin agzina gectikten sonra onunda bana oral yapmasiyla gebe kalip kalamayacimi merak ediyorum bu olaydan sonra suphelenip ertesi gun hapi aldik ve ben ictim ondan sonra bende herhangi bir yan etkisi olmadi fakat reglim beklenen gunden 3 gun erken geldi regl oldugunu dusunuyorum tabi normalde 6 sinda olmam gerekir iken 3 ucunde regl oldum en son reglim temmuzun 9 unda olmustu suanki reglim tam 7 gun yogun eski reglimden renk ve kivam olarak hicbir farki olmadan surdu normalde ben 5 gun regl olurum bu sefer 7 oldu reglim dun sona erdi bugun mide agrisi girdi daha demin kustum karisik yedigimden dolayi oldugunu dusunuyorum hafifte bi bas donmem var bunlae belirti olarak olabilirmi regl olduktan sonra hamilelik gerceklesebilirmi
anal degil oral yani agiz ile yapilan oluyoO kadar kolay değil önden zor kaliyorlar arkadan nasıl kalcan
O regl değil yerleşme kanaması. Bebek rahme yerleşirken gelen kan ve herkes yaşamıyor. Kanama olduğu için insanlar regl sanıyor. 1gün gibi kısa bir süre olur lekelenme tarzında olur rengi kan kırmızısı olmaz daha pembeye yakındır.Yerleşme kanamsı 4 5gün sürmez. Hamile değilsin stres yapma boşuna. Anlatıyorum ki burdan bu bilgileri al araştır genişlet bilgilerini. Elinin altında İnternet var kullan. Kullanamıyorum diyorsan bir kadın doğuma git kontrol adı altında sorularını sor. Ama o ilacı sürekli kullanıp hem ihtiyacın olduğu durum için etkinliğini azaltırsın.Hem de vücuduna ciddi hormonel zarar verirsin. Araştırmışsın ama bilimselini değil magazinsel kısmı ile kafanı bulandırmışsın. Aç çocuk olması sonucunda rahimde ne gibi olaylar lazım onlara bak. Araştır ama yaptığından korkarak değil bilmen gerekenleri öğrenip yapmak için. Korkma hamile değilsin.ciddiye aldiginiz icin tesekkur ederim basta icimi rahatlattiniz fakat inaninki cok arastirdim bu gerilmemin hepside onun yuzunden zaten bazi arastirdigim yerlerde hamile iken bile regl olanlardan bahsediyolardi normalde hic suphem yoktu rahattim ama dun iste midem bulanip basim donunce biraz tedirgin oldum
gercekten cok tesekkur ederim siz cok iyi bi insansiniz icim rahatliyo sizin anlattiklarini okudukca iste normalde hic korkmuyordum sadece bu dun olan mide bulantim ile bas donmemden dolayi tedirginlestimO regl değil yerleşme kanaması. Bebek rahme yerleşirken gelen kan ve herkes yaşamıyor. Kanama olduğu için insanlar regl sanıyor. 1gün gibi kısa bir süre olur lekelenme tarzında olur rengi kan kırmızısı olmaz daha pembeye yakındır.Yerleşme kanamsı 4 5gün sürmez. Hamile değilsin stres yapma boşuna. Anlatıyorum ki burdan bu bilgileri al araştır genişlet bilgilerini. Elinin altında İnternet var kullan. Kullanamıyorum diyorsan bir kadın doğuma git kontrol adı altında sorularını sor. Ama o ilacı sürekli kullanıp hem ihtiyacın olduğu durum için etkinliğini azaltırsın.Hem de vücuduna ciddi hormonel zarar verirsin. Araştırmışsın ama bilimselini değil magazinsel kısmı ile kafanı bulandırmışsın. Aç çocuk olması sonucunda rahimde ne gibi olaylar lazım onlara bak. Araştır ama yaptığından korkarak değil bilmen gerekenleri öğrenip yapmak için. Korkma hamile değilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?