- 5 Ağustos 2023
- 42
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi cansuaksoy
simdi detayli ve uzun bir sekilde anlatacagim simdiden ozur dilerim ben temmuz ayinin 20. gununde erkek arkadasim ile oral yoldan iliskiye girdim oncelikle ben oral olarak yaptiktan sonra erkek arkadasim ile opustuk ben opustukten sonra agzimda zevk suyu kaldigini ve benim agzimdan sevgilimin agzina gectikten sonra onunda bana oral yapmasiyla gebe kalip kalamayacimi merak ediyorum bu olaydan sonra suphelenip ertesi gun hapi aldik ve ben ictim ondan sonra bende herhangi bir yan etkisi olmadi fakat reglim beklenen gunden 3 gun erken geldi regl oldugunu dusunuyorum tabi normalde 6 sinda olmam gerekir iken 3 ucunde regl oldum en son reglim temmuzun 9 unda olmustu suanki reglim tam 7 gun yogun eski reglimden renk ve kivam olarak hicbir farki olmadan surdu normalde ben 5 gun regl olurum bu sefer 7 oldu reglim dun sona erdi bugun mide agrisi girdi daha demin kustum karisik yedigimden dolayi oldugunu dusunuyorum hafifte bi bas donmem var bunlae belirti olarak olabilirmi regl olduktan sonra hamilelik gerceklesebilirmi