Hamile olabilir miyim 😩

Ben yenı evlendım ve hemen cocuk ıstıyorduk aslında hamile kalıcam diye kendimizi şartlayınca daha cok olmuyormus salmamız gerek bıraz

MErhaba benım ovülasyon testlerımde hala daha silik lh cizgisi var adrtime 3 gün var test yapmalımıyım sizce

MErhaba benım ovülasyon testlerımde hala daha silik lh cizgisi var adrtime 3 gün var test yapmalımıyım sizce
Ovulasyon testi hiç kullanmadım.Bilgim yok.Hamileyseniz normal kaset testte çıkar eğer geç döllenme değilse.

Kızlar selam adet gecikmesinin 6. Günü bugün. 4. Gün gebelik testi negatif çıktı. Bu şekilde yaşayıp hamile olduğunu daha sonradan öğrenen var mı. Ara ara kasık ağrım oluyor göğüs uçlarım da da acıma var

Merhaba şimdi kızım 1 yaşında hala emziriyorum korunmuyorum da ikinci bebek düşünüyorum bu ay hep kasık ağrısı çektim şu an adetime 6 gün var ve hala kasıklarımda ağrı var ve halsizlik bir de meme hassasiyeti var ucunda değil komple sızlıyor hamile olabilir miyim ben de

Ben iki testtede ailik çizgiyi gördüm, büyük ihtimalle daha yeni yerleşiyor, adet gününüz tekrar test yapmanızı öneririm, değer artmışsa çizgi koyulaşacaktır . Benimde öyle olmuştu

Benim testimde negatif gibiydi kan verdim bugun pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…