- 25 Temmuz 2023
- 361
- 208
- 22
-
- Konu Sahibi Cansualtay67
Ben yenı evlendım ve hemen cocuk ıstıyorduk aslında hamile kalıcam diye kendimizi şartlayınca daha cok olmuyormus salmamız gerek bıraz3 ay daha çok erken sizi anlıyorum ben de 5 aydır deniyorum yaşım da 33 gitgide panik oluyorum malesef, her ay bir belirti arıyorum kendimde ama malesef hamile kalmak istedigimden beynim mutlaka bir belirti buluyor ama sonuç negatif
Kaç gün geciktiniz ve adet döngünüz kaç gün sürüyorBendede aşırı bir kaşık ağrısı var batma gibi özellikle sol kasıgımda bacağıma vuruyor belıme vuruyor adet olacakmışım gibi ama inatla gelmıyor sadece beyaz ve şeffaf akıntım var
Daha gecikmem olmadı reglıme 2 gün var ama bende ağrı regl olmadan 1-2 saat önce başlardı neredeyse 1-2 haftadır hafif bir kasık ağrım var 2 gündür bacağım belim kasıgım göğüslerim akıntı hepsini yaşıyorumKaç gün geciktiniz ve adet döngünüz kaç gün sürüyor
MErhaba benım ovülasyon testlerımde hala daha silik lh cizgisi var adrtime 3 gün var test yapmalımıyım sizceMerhaba eğer psikolojik değilse ve hamileyseniz kaset testte çıkar.Adete 7 gün kala hafif silik çizgi ile çıktı benim.5 gün kala kan verdim beta 83.5 çıktı.Hamileydim yani.Ve hamilelik belirtilerim aynı sizinki gibiydi adet olacakmış gibi ağrı vardi kasiklarda özellikle belimde yoğun ağrı vardı ve göğüs hassasiyeti çoktu
Ovulasyon testi hiç kullanmadım.Bilgim yok.Hamileyseniz normal kaset testte çıkar eğer geç döllenme değilse.MErhaba benım ovülasyon testlerımde hala daha silik lh cizgisi var adrtime 3 gün var test yapmalımıyım sizce
Ben ikisinde de çok ney görüyorum çizgileri. Kaset test bozuk gibi ama diğerinde de var çizgi. Hayırlı olsun diyelim benceKaset testte ince bir çizgi var kameradan çok belli olmadı ama ben görüyorum baya elimde
Şimdi kan testi yaptırmaya gidiyorum umarım hamileyimdir tek gören ben değilmişimBen ikisinde de çok ney görüyorum çizgileri. Kaset test bozuk gibi ama diğerinde de var çizgi. Hayırlı olsun diyelim bence
Benimde hiç ağrım kalmadıDaha gecikmem olmadı reglıme 2 gün var ama bende ağrı regl olmadan 1-2 saat önce başlardı neredeyse 1-2 haftadır hafif bir kasık ağrım var 2 gündür bacağım belim kasıgım göğüslerim akıntı hepsini yaşıyorum
HamıleeeyımBen ikisinde de çok ney görüyorum çizgileri. Kaset test bozuk gibi ama diğerinde de var çizgi. Hayırlı olsun diyelim bence
Reglime 2 gün var çıkar mı acaba şuan resmen ağrıdan uyuyamıyorum daha da bastırdı maalesef ve hala gelen birşey yok
Degerin kac kuzumHamıleeeyım
Degerin kac kuzum
Merhaba kızlar hamilelikle ilgili şüphelerim var burdan görüp okuduğum kadarıyla reglime şuan 2 gün var ve ben yaklaşık 5-6 gündür kaşık ağrısı çekiyordum hafif bir şekilde fakat bugun daha da arttı sürekli adet oldum sanıyorum ped bile taktım ama gelen giden yok. Kasıkta batmalar bacağa vuran bir ağrı rahim ağrısı bel ağrısı göğüs hassasiyeti şeffaf akıntı gibi belirtilerim var yerleşme olduğunu düşündüm özellikle bu ay yumurtlama günümde ve yakın zamanlarında düzenli ilişki yaşadık eşimle böyle reglden 1 hafta öncesi belirti başlayıp hamile olduğunu öğrenen varmı sizce durum ne
Hayirli olsun canim iki gunde bir degerine baktirtam yasadigin belirtiler ne canim
Evet barmalıÇok sevindim kasık ağrısı bıçak saplanması gibi miydi?
Kasık ağrıları bel ağrısıHayirli olsun canim iki gunde bir degerine baktirtam yasadigin belirtiler ne canim
bacak ağrısı baş ağrısı göğüs hassasıyeti damar belırgınleşmesi gibiHayirli olsun canim iki gunde bir degerine baktirtam yasadigin belirtiler ne canim
2 gün sonra tekrar yapıcam zaten kanda çıktı gebelıkBen iki testtede ailik çizgiyi gördüm, büyük ihtimalle daha yeni yerleşiyor, adet gününüz tekrar test yapmanızı öneririm, değer artmışsa çizgi koyulaşacaktır . Benimde öyle olmuştu
Benim testimde negatif gibiydi kan verdim bugun pozitifKızlar selam adet gecikmesinin 6. Günü bugün. 4. Gün gebelik testi negatif çıktı. Bu şekilde yaşayıp hamile olduğunu daha sonradan öğrenen var mı. Ara ara kasık ağrım oluyor göğüs uçlarım da da acıma var