Hamile olabilir miyim 😩

3 ay daha çok erken sizi anlıyorum ben de 5 aydır deniyorum yaşım da 33 gitgide panik oluyorum malesef, her ay bir belirti arıyorum kendimde ama malesef hamile kalmak istedigimden beynim mutlaka bir belirti buluyor ama sonuç negatif
Ben yenı evlendım ve hemen cocuk ıstıyorduk aslında hamile kalıcam diye kendimizi şartlayınca daha cok olmuyormus salmamız gerek bıraz

Merhaba eğer psikolojik değilse ve hamileyseniz kaset testte çıkar.Adete 7 gün kala hafif silik çizgi ile çıktı benim.5 gün kala kan verdim beta 83.5 çıktı.Hamileydim yani.Ve hamilelik belirtilerim aynı sizinki gibiydi adet olacakmış gibi ağrı vardi kasiklarda özellikle belimde yoğun ağrı vardı ve göğüs hassasiyeti çoktu
MErhaba benım ovülasyon testlerımde hala daha silik lh cizgisi var adrtime 3 gün var test yapmalımıyım sizce

Eklentiler

• E6E6A48F-384E-4A35-9063-665619846C1F.png
    E6E6A48F-384E-4A35-9063-665619846C1F.png
    112,9 KB · Görüntüleme: 697
Kızlar selam adet gecikmesinin 6. Günü bugün. 4. Gün gebelik testi negatif çıktı. Bu şekilde yaşayıp hamile olduğunu daha sonradan öğrenen var mı. Ara ara kasık ağrım oluyor göğüs uçlarım da da acıma var 🙄

Merhaba şimdi kızım 1 yaşında hala emziriyorum korunmuyorum da ikinci bebek düşünüyorum bu ay hep kasık ağrısı çektim şu an adetime 6 gün var ve hala kasıklarımda ağrı var ve halsizlik bir de meme hassasiyeti var ucunda değil komple sızlıyor hamile olabilir miyim ben de
Merhaba kızlar hamilelikle ilgili şüphelerim var burdan görüp okuduğum kadarıyla reglime şuan 2 gün var ve ben yaklaşık 5-6 gündür kaşık ağrısı çekiyordum hafif bir şekilde fakat bugun daha da arttı sürekli adet oldum sanıyorum ped bile taktım ama gelen giden yok. Kasıkta batmalar bacağa vuran bir ağrı rahim ağrısı bel ağrısı göğüs hassasiyeti şeffaf akıntı gibi belirtilerim var yerleşme olduğunu düşündüm özellikle bu ay yumurtlama günümde ve yakın zamanlarında düzenli ilişki yaşadık eşimle böyle reglden 1 hafta öncesi belirti başlayıp hamile olduğunu öğrenen varmı sizce durum ne😩

Ben iki testtede ailik çizgiyi gördüm, büyük ihtimalle daha yeni yerleşiyor, adet gününüz tekrar test yapmanızı öneririm, değer artmışsa çizgi koyulaşacaktır . Benimde öyle olmuştu

Kızlar selam adet gecikmesinin 6. Günü bugün. 4. Gün gebelik testi negatif çıktı. Bu şekilde yaşayıp hamile olduğunu daha sonradan öğrenen var mı. Ara ara kasık ağrım oluyor göğüs uçlarım da da acıma var 🙄
Benim testimde negatif gibiydi kan verdim bugun pozitif

X