Hamile olabilir miyim ?

Kedi seven biri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2022
1
0
22
Kızlar selam ilişkiye girdim ve girdiğim günün ertesi günü adet oldum korunmalıydı fakat yirtildi zevk suyu geldiginden emin değiliz şu anda adet döngümden 2 veya 3 gün gecikti ergenlikten dolayi mi yoksa hamilemiyim ?

Reglden bir gün önce olmuş ve ertesi gün regl olmuş. Hani ara yumurtlama olacak da döllenme gerçekleşecek ki ya? Fazla zorlama olmaz mı ki? Bilemedim.
Evet cidden zorlama olur 🙈 ama her korunmasız ilişkide risk bazı durumlarda çok düşük ihtimal olsa da asla sıfır değil

Evet cidden zorlama olur 🙈 ama her korunmasız ilişkide risk bazı durumlarda çok düşük ihtimal olsa da asla sıfır değil
Tlc'deki programlardaki kadınlar gibi son güne kadar anlamayanlar varmış. Ama çoğu reglim düzensizdi diyor, yerleşme kanamasını reglle karıştırıyor.
Fakat buradaki durumda ertesi gün yerleşme kanaması olması imkansız, çünkü en aşağı 10 gün vs. yazıyor döllenmeden itibaren. Ki o kanama da oldukça az ve pıhtısız oluyormuş. Regl kanamasından ayırt edilebiliyormuş.
Hadi diyelim çok daha önceki bir sevişmede kaza oldu, onun yerleşme kanamasıydı. Onu da konu sahibi bilecek.
Riskli sevişme reglin bir önceki gününde gerçekleşti diyor. Onun üstünden bakarsam, ben gebelik yoktur diyorum. :KK53:
Yav bir de kurban olayım, sevişmeden evvel iyice bir araştırma yapıverin. Baktın ki reglin gecikiyor, 3 gün de olmuş, eczaneden 10 liraya kaset test alsan nasıl olur acaba?

Tlc'deki programlardaki kadınlar gibi son güne kadar anlamayanlar varmış. Ama çoğu reglim düzensizdi diyor, yerleşme kanamasını reglle karıştırıyor.
Fakat buradaki durumda ertesi gün yerleşme kanaması olması imkansız, çünkü en aşağı 10 gün vs. yazıyor döllenmeden itibaren. Ki o kanama da oldukça az ve pıhtısız oluyormuş. Regl kanamasından ayırt edilebiliyormuş.
Hadi diyelim çok daha önceki bir sevişmede kaza oldu, onun yerleşme kanamasıydı. Onu da konu sahibi bilecek.
Riskli sevişme reglin bir önceki gününde gerçekleşti diyor. Onun üstünden bakarsam, ben gebelik yoktur diyorum. :KK53:
Yav bir de kurban olayım, sevişmeden evvel iyice bir araştırma yapıverin. Baktın ki reglin gecikiyor, 3 gün de olmuş, eczaneden 10 liraya kaset test alsan nasıl olur acaba?
herşeyi biliyorlar sevişmeyi pozisyonları vs ama nasıl hamile kalınırı bilmiyorlar ayol.bu kaçıncı konu böyle sayamadım.

herşeyi biliyorlar sevişmeyi pozisyonları vs ama nasıl hamile kalınırı bilmiyorlar ayol.bu kaçıncı konu böyle sayamadım.
Diyorum ya ceycey, şüphe edebilir, insanın başına her şey gelebilir. Belki de o bir gün önceki birleşmede değil de daha önceki birleşmede olmuştur olan. O yüzden her ihtimali değerlendirmek amaçlı idrar testi yapılmalı. Şüphe giderilemediyse de kan testi yaptırılmalı.
Burada kaç kişi yorum yaparsa yapsın, boş. Çünkü her kadın aynı günde tavuk gibi yumurtlamıyor, bazısı ayda birden fazla kez yumurtluyor. Bazı spermler epey ısrarcı oluyor, üç güne kadar içeride canlı kalabiliyor. Yani değişken çok, sağlıklı bir yorum yapmak imkansız.

X