Hamile olabilir miyim

iremselvi12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2021
66
25
34
Tarlusal kullanmaya başladım ama hala adet olamadım. Sizce hamile kalmış olabilir miyim yoksa başka bir hastalık mı çok stres yaptım. Lütfen bir fikir verin

Son düzenleme:
Nişanlımla sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadık ama kıyafetlerimiz vardı sonra ıslandığını hissettim. Aradan 20 gün geçti ve adetim 6 gün gecikti. Doktora gittiğimde beta değerim 0.1 çıktı tsh tiroid değerim ise 5, prolaktin ise 50. Tarlusal kullanmaya başladım ama hala adet olamadım. Sizce hamile kalmış olabilir miyim yoksa başka bir hastalık mı çok stres yaptım. Lütfen bir fikir verin
Hamile degilsindir canim. Troid degerin biraz yüksek çıkmış prolaktininde yüksek sanırım o yuzden gecikmen olabilir

Nişanlımla sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadık ama kıyafetlerimiz vardı sonra ıslandığını hissettim. Aradan 20 gün geçti ve adetim 6 gün gecikti. Doktora gittiğimde beta değerim 0.1 çıktı tsh tiroid değerim ise 5, prolaktin ise 50. Tarlusal kullanmaya başladım ama hala adet olamadım. Sizce hamile kalmış olabilir miyim yoksa başka bir hastalık mı çok stres yaptım. Lütfen bir fikir verin
Prolaktin yükse çıktığı için adetin gecikmiş olabilir beyin kendini hamile zannediyor öyle Bi hormon. Ayrıca kendinizi saçma sapan strese sokmayın kıyafet varken hamile mi kalınır Allah askına biz 40 takla attık anca kaldık.

X