- 12 Mart 2021
- 65
- 27
- 3
- Konu Sahibi Seker hamuru9
-
Adet tarihinizde geçmiş bence kan verğçin olup olmadıpı çıkar zatenMerhaba arkadaşlar bi konuda danışmak istiyorum size. Adetim 6 gün kadar gecikti. Evde test yaptım negatifti. Daha önce negatif olup hamile olduğunu öğrenen var mı acaba? Gecikmenin ilk 2 3 günü çok ağrım oldu şu an sadece sabahlari karın bölgemde ufaktan ağrılar oluyo. Akıntım da var biraz acaba hamile olabilir miyim? Çok istiyorum da olmasını.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤
Cuma günü randevum var inşallah pozitiftir bakalımAdet tarihinizde geçmiş bence kan verğçin olup olmadıpı çıkar zaten
Testi yaptığımda2 gün gecikmem vardı her ay düzenli adet gördüğüm için heyecanlanıp dayanamayip test yaptım negatif görünce de üzüldüm tabi. En iyisi kan tahlili galibaNe zaman yapmstiniz testi en son? Gec döllenme ise olma ihtimali var tabii. Mevsim geçisinden kaynakli reglinizde sapma da olms olablr. Tekrarlayin testi bana kalirsa.
İnşallahh inşallahCuma günü randevum var inşallah pozitiftir bakalım
O halde direkt saglik ocağına kan verebilirsiniz dilersenizTesti yaptığımda2 gün gecikmem vardı her ay düzenli adet gördüğüm için heyecanlanıp dayanamayip test yaptım negatif görünce de üzüldüm tabi. En iyisi kan tahlili galiba
Evet gidicem inşallah cuma gününe kadar beklemem gerekiyoO halde direkt saglik ocağına kan verebilirsiniz dilerseniz
Çok teşekkür ederim amin inşallahGecikmeden 10 gün sonra silik çizgiyle öğrenen var hamileliğini, geç döllenme olabilir. Cuma gününe kadar bekleyip kaset testlerle kafa karıştırmak yerine direk kan sonucuyla hareket edin bana kalırsa. Allah gönlünüze göre versin
Kızlar size bisey danışmak istiyorum geçen şubat ayının 9 unda veya 10 onunda adet olmuştum (telefonumdaki takvimim silindi) bu ay daha adet olmadım bi hafta önce test yaptım ama negatifti sizce tekrarlamalıyım mi hamile olabilir miyim en az 3 -4gun gecikmem var bilmiyorum umutlanmak da istemiyorum ama istiyorum daNe zaman yapmstiniz testi en son? Gec döllenme ise olma ihtimali var tabii. Mevsim geçisinden kaynakli reglinizde sapma da olms olablr. Tekrarlayin testi bana kalirsa.
Kızlar şubatın 9 10 u gibi adet olmuştum en son bu ay daha olmadım en az 3 4 günlük gecikmem var ama 1 hafta önce test yapmıştım negatifti sizce tekrar test yapayimmi hamile olabilir miyim kiMerhaba arkadaşlar bi konuda danışmak istiyorum size. Adetim 6 gün kadar gecikti. Evde test yaptım negatifti. Daha önce negatif olup hamile olduğunu öğrenen var mı acaba? Gecikmenin ilk 2 3 günü çok ağrım oldu şu an sadece sabahlari karın bölgemde ufaktan ağrılar oluyo. Akıntım da var biraz acaba hamile olabilir miyim? Çok istiyorum da olmasını.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤
Canım aynı sorun bende de var. Galiba en iyisi kandan baktırmak. Burda çok baktım bizim gibi sonradan pozitif olanlar da varmış ama yine de ümitlenmek istemiyorumKızlar şubatın 9 10 u gibi adet olmuştum en son bu ay daha olmadım en az 3 4 günlük gecikmem var ama 1 hafta önce test yapmıştım negatifti sizce tekrar test yapayimmi hamile olabilir miyim ki
Aynen bende istiyorum gerçekten ama korkuyorum da tekrar test yapmaya bakalım adet olup olmadığima bakacağım bikac gün dahaCanım aynı sorun bende de var. Galiba en iyisi kandan baktırmak. Burda çok baktım bizim gibi sonradan pozitif olanlar da varmış ama yine de ümitlenmek istemiyorum
Senin kaç gunluk gecikmen var canım bi de bi belirti hissediyormusunCanım aynı sorun bende de var. Galiba en iyisi kandan baktırmak. Burda çok baktım bizim gibi sonradan pozitif olanlar da varmış ama yine de ümitlenmek istemiyorum
Benim bugün tam bi hafta oldu canım gecikme olalı. Gece mide bulantıları baş dönmesi yaşıyorum akıntım falan da var pskolojik olabilir de diyorum. Nerdeyse iki yıllık evliyim çok defa olumsuz karşılaştığım için hep bi ihtimal olmaz değilimdir yanılıyorumdur diyorumSenin kaç gunluk gecikmen var canım bi de bi belirti hissediyormusun
Senin kaç gün gecikti canım nasıl belirtilerin var belirsizlik çok zor valla ya ofBende ayni durumdayim kizlar agrim da var olacak gbiyim de korkuyorumadet gunumden once test yaptim 3 tane negatif cikti olsa cikardi diyorum ama umut iste
Gecikmenin 3 gunu canim karnim agriyor oldum saniyorum yok cok istiyorumSenin kaç gün gecikti canım nasıl belirtilerin var belirsizlik çok zor valla ya of
Senin belirtilerin nelerSenin kaç gün gecikti canım nasıl belirtilerin var belirsizlik çok zor valla ya of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?