Hamile olabilir miyim?

Seker hamuru9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2021
65
27
3
Merhaba arkadaşlar bi konuda danışmak istiyorum size. Adetim 6 gün kadar gecikti. Evde test yaptım negatifti. Daha önce negatif olup hamile olduğunu öğrenen var mı acaba? Gecikmenin ilk 2 3 günü çok ağrım oldu şu an sadece sabahlari karın bölgemde ufaktan ağrılar oluyo. Akıntım da var biraz acaba hamile olabilir miyim? Çok istiyorum da olmasını.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤

Merhaba arkadaşlar bi konuda danışmak istiyorum size. Adetim 6 gün kadar gecikti. Evde test yaptım negatifti. Daha önce negatif olup hamile olduğunu öğrenen var mı acaba? Gecikmenin ilk 2 3 günü çok ağrım oldu şu an sadece sabahlari karın bölgemde ufaktan ağrılar oluyo. Akıntım da var biraz acaba hamile olabilir miyim? Çok istiyorum da olmasını.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤
Adet tarihinizde geçmiş bence kan verğçin olup olmadıpı çıkar zaten🤩

Ne zaman yapmstiniz testi en son? Gec döllenme ise olma ihtimali var tabii. Mevsim geçisinden kaynakli reglinizde sapma da olms olablr. Tekrarlayin testi bana kalirsa.

Ne zaman yapmstiniz testi en son? Gec döllenme ise olma ihtimali var tabii. Mevsim geçisinden kaynakli reglinizde sapma da olms olablr. Tekrarlayin testi bana kalirsa.
Testi yaptığımda2 gün gecikmem vardı her ay düzenli adet gördüğüm için heyecanlanıp dayanamayip test yaptım negatif görünce de üzüldüm tabi. En iyisi kan tahlili galiba

Gecikmeden 10 gün sonra silik çizgiyle öğrenen var hamileliğini, geç döllenme olabilir. Cuma gününe kadar bekleyip kaset testlerle kafa karıştırmak yerine direk kan sonucuyla hareket edin bana kalırsa. Allah gönlünüze göre versin 🤲

Gecikmeden 10 gün sonra silik çizgiyle öğrenen var hamileliğini, geç döllenme olabilir. Cuma gününe kadar bekleyip kaset testlerle kafa karıştırmak yerine direk kan sonucuyla hareket edin bana kalırsa. Allah gönlünüze göre versin 🤲
Çok teşekkür ederim amin inşallah 🙏

Kızlar size bisey danışmak istiyorum geçen şubat ayının 9 unda veya 10 onunda adet olmuştum (telefonumdaki takvimim silindi) bu ay daha adet olmadım bi hafta önce test yaptım ama negatifti sizce tekrarlamalıyım mi hamile olabilir miyim en az 3 -4gun gecikmem var bilmiyorum umutlanmak da istemiyorum ama istiyorum da

Kızlar şubatın 9 10 u gibi adet olmuştum en son bu ay daha olmadım en az 3 4 günlük gecikmem var ama 1 hafta önce test yapmıştım negatifti sizce tekrar test yapayimmi hamile olabilir miyim ki

Kızlar şubatın 9 10 u gibi adet olmuştum en son bu ay daha olmadım en az 3 4 günlük gecikmem var ama 1 hafta önce test yapmıştım negatifti sizce tekrar test yapayimmi hamile olabilir miyim ki
Canım aynı sorun bende de var. Galiba en iyisi kandan baktırmak. Burda çok baktım bizim gibi sonradan pozitif olanlar da varmış ama yine de ümitlenmek istemiyorum 😕

Canım aynı sorun bende de var. Galiba en iyisi kandan baktırmak. Burda çok baktım bizim gibi sonradan pozitif olanlar da varmış ama yine de ümitlenmek istemiyorum 😕
Aynen bende istiyorum gerçekten ama korkuyorum da tekrar test yapmaya bakalım adet olup olmadığima bakacağım bikac gün daha 😊

Bende ayni durumdayim kizlar agrim da var olacak gbiyim de korkuyorum :( adet gunumden once test yaptim 3 tane negatif cikti olsa cikardi diyorum ama umut iste

Senin kaç gunluk gecikmen var canım bi de bi belirti hissediyormusun
Benim bugün tam bi hafta oldu canım gecikme olalı. Gece mide bulantıları baş dönmesi yaşıyorum akıntım falan da var pskolojik olabilir de diyorum. Nerdeyse iki yıllık evliyim çok defa olumsuz karşılaştığım için hep bi ihtimal olmaz değilimdir yanılıyorumdur diyorum😔 senin nasıl canım belirtilerin var mı ?

Back