Kuzum bir kan testi ver kesinleşirKizlar ben subat ayindan beri adet olmadim acaba hamile olabilirmiyim ha bu arada test yaptim ama negatif cikti
Canım yarın bi kan testi ver benceMerhaba arkadaşlar adetim gecikti test yaptım 10 dk sonra pozitif çıktı ertesi gün negatif çıktı sonra tekrar silik bir pozitif çıktı sonra adet oldum ama çok halsizlik var uyku hali ve miğde bulantım var acaba geç döllenme olmuş olabilir mi o yüzden adet olmuş olabilir miyim testte artık yapmak istemiyorum bunu yaşayan var mi
Yarin erkenden gitcem ya adet belirtiside yok yerlesme kanamasida olmadi kafam cok karisik yaKuzum bir kan testi ver kesinleşir
Yerlesme kanaması zaten herkeste olmuyor canım.Yarin erkenden gitcem ya adet belirtiside yok yerlesme kanamasida olmadi kafam cok karisik ya
Sen bi kaset test yap yarın ilk idrarla silik çıkarsa kan verHmm ama test yapdim neden cikmadi 13 gun gecikti yarin 14. Gun
Neden kan testi yaptırmadın bacım?Merhaba arkadaşlar adetim gecikti test yaptım 10 dk sonra pozitif çıktı ertesi gün negatif çıktı sonra tekrar silik bir pozitif çıktı sonra adet oldum ama çok halsizlik var uyku hali ve miğde bulantım var acaba geç döllenme olmuş olabilir mi o yüzden adet olmuş olabilir miyim testte artık yapmak istemiyorum bunu yaşayan var mi
Boşuna da ümitlenmek istemiyorum ama kendimi de çok kötü hissediyorumCanım yarın bi kan testi ver bence
Ümitlenmek istemiyorum ilk sorayım dedim acaba böyle bir ihtimal va rmi normal adet oldum çünküNeden kan testi yaptırmadın bacım?
Hemen git kan testi yaptır... Baktın gebelik var zaman kaybetmeden kadın doğuma git.Ümitlenmek istemiyorum ilk sorayım dedim acaba böyle bir ihtimal va rmi normal adet oldum çünkü
Korkularim var yani kafam cok karisik yaa yerlesme kanamasi olmadi test yaptim negatif ciktiNeden kan testi yaptırmadın bacım?
Bende öyleeeKizlar ben subat ayindan beri adet olmadim acaba hamile olabilirmiyim ha bu arada test yaptim ama negatif cikti
Neden 2 tane üyelik var?.. Sen bence hemen git yaptır canım zaman kaybetmeKorkularim var yani kafam cok karisik yaa yerlesme kanamasi olmadi test yaptim negatif cikti
Canim yarin erken gitcemNeden 2 tane üyelik var?.. Sen bence hemen git yaptır canım zaman kaybetme
Olsun yap sen. Bnmde bata 3 gun var erken gebelik testi negatif çıktı. Ama 4 gündür aşırı kasık agrim göğüs hassiyetim var kasigimdan göbeğime bir çizgi oluşmuşBoşuna da ümitlenmek istemiyorum ama kendimi de çok kötü hissediyorum
2 üyeliği yok arkadaş bana yazdığınız yanıtı cevaplamış sanırım yanlisliklaNeden 2 tane üyelik var?.. Sen bence hemen git yaptır canım zaman kaybetme
Kanaman kac gun surduMerhaba arkadaşlar adetim gecikti test yaptım 10 dk sonra pozitif çıktı ertesi gün negatif çıktı sonra tekrar silik bir pozitif çıktı sonra adet oldum ama çok halsizlik var uyku hali ve miğde bulantım var acaba geç döllenme olmuş olabilir mi o yüzden adet olmuş olabilir miyim testte artık yapmak istemiyorum bunu yaşayan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?