Normal 6 gün sürdü dün bitti ama çok halsizlik miğde bulantısı varKanaman kac gun surdu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal 6 gün sürdü dün bitti ama çok halsizlik miğde bulantısı varKanaman kac gun surdu
Muhtemelen kimyasal gebelik gecirdin cunku yerlesme kanamasi bu kadar uzun sürmez. 3 ay once bendede oldu gebelik testim ilk pozitifti sonra negatif oldu sonrada adet oldumNormal 6 gün sürdü dün bitti ama çok halsizlik miğde bulantısı var
Allah Allah2 üyeliği yok arkadaş bana yazdığınız yanıtı cevaplamış sanırım yanlislikla
Dr git sen üzerine görme denen birşey var ondan olmus olabilirsin..Normal 6 gün sürdü dün bitti ama çok halsizlik miğde bulantısı var
Bende öyle düşünüyorum kadın doğuma randevu aldım bı kontrolde fayda vardır teşekkür ederim cevabınız icinMuhtemelen kimyasal gebelik gecirdin cunku yerlesme kanamasi bu kadar uzun sürmez. 3 ay once bendede oldu gebelik testim ilk pozitifti sonra negatif oldu sonrada adet oldum
Bende aynı durumdayım şubatta adet olmadım çakşır kökü suyuda içmiştim şuan 5 gün geciktiKizlar ben subat ayindan beri adet olmadim acaba hamile olabilirmiyim ha bu arada test yaptim ama negatif cikti
Benim 14 gun gecikti bugun kan testi verdim sonuclar yarin cikar dedi doktor bakarim artik sonuc ne olcakBende aynı durumdayım şubatta adet olmadım çakşır kökü suyuda içmiştim şuan 5 gün gecikti
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız herhangi bişey kullandınız mıBenim 14 gun gecikti bugun kan testi verdim sonuclar yarin cikar dedi doktor bakarim artik sonuc ne olcak
Benimde böle oldu test yaptırdınızmıBende öyleee
Benimde böle oldu test yaptırdınızmı
Ben yapmadım ama sabah kanamam geldi peçeteye silince sonra daha gelmediBenimde böle oldu test yaptırdınızmı
Selamlar gebelik varmış mıMerhaba arkadaşlar adetim gecikti test yaptım 10 dk sonra pozitif çıktı ertesi gün negatif çıktı sonra tekrar silik bir pozitif çıktı sonra adet oldum ama çok halsizlik var uyku hali ve miğde bulantım var acaba geç döllenme olmuş olabilir mi o yüzden adet olmuş olabilir miyim testte artık yapmak istemiyorum bunu yaşayan var mi
Kan testi yaptırmadım bilmiyorum ama adet oldum normal bir şekilde gebelik yoktur herhaldeSelamlar gebelik varmış mı
Bende bugün yaptıracaktım hevesim kırılnasın diye eşim pzt kadar bekleyelim dedi 2 gün geçti silince benden de geldi bilmiyorm ama bu dönem çokta sivilceler çıktı bendeBen yapmadım ama sabah kanamam geldi peçeteye silince sonra daha gelmedi
Valla bendede öyle sivilcelendim adet dönemime yakın göğüslerim falan çok acırdı baya şişerdi acısından uyuyamazdım ama suan geçmesine rağmen birseyim yok bakalım bende umutlanmak istemiyorum artık çok düşününcede olmuyormuş zaten. Allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin insallah ne diyelimBende bugün yaptıracaktım hevesim kırılnasın diye eşim pzt kadar bekleyelim dedi 2 gün geçti silince benden de geldi bilmiyorm ama bu dönem çokta sivilceler çıktı bende
Amin canım inşAllah hayırlısıyla yarın giderim tahlili yaptırırım çok merak ediyorumValla bendede öyle sivilcelendim adet dönemime yakın göğüslerim falan çok acırdı baya şişerdi acısından uyuyamazdım ama suan geçmesine rağmen birseyim yok bakalım bende umutlanmak istemiyorum artık çok düşününcede olmuyormuş zaten. Allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin insallah ne diyelim