• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim

Muhtemelen kimyasal gebelik gecirdin cunku yerlesme kanamasi bu kadar uzun sürmez. 3 ay once bendede oldu gebelik testim ilk pozitifti sonra negatif oldu sonrada adet oldum
Bende öyle düşünüyorum kadın doğuma randevu aldım bı kontrolde fayda vardır teşekkür ederim cevabınız icin

Merhaba arkadaşlar adetim gecikti test yaptım 10 dk sonra pozitif çıktı ertesi gün negatif çıktı sonra tekrar silik bir pozitif çıktı sonra adet oldum ama çok halsizlik var uyku hali ve miğde bulantım var acaba geç döllenme olmuş olabilir mi o yüzden adet olmuş olabilir miyim testte artık yapmak istemiyorum bunu yaşayan var mi
Selamlar gebelik varmış mı

Bende bugün yaptıracaktım hevesim kırılnasın diye eşim pzt kadar bekleyelim dedi 2 gün geçti silince benden de geldi bilmiyorm ama bu dönem çokta sivilceler çıktı bende
Valla bendede öyle sivilcelendim adet dönemime yakın göğüslerim falan çok acırdı baya şişerdi acısından uyuyamazdım ama suan geçmesine rağmen birseyim yok bakalım bende umutlanmak istemiyorum artık çok düşününcede olmuyormuş zaten. Allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin insallah ne diyelim

Valla bendede öyle sivilcelendim adet dönemime yakın göğüslerim falan çok acırdı baya şişerdi acısından uyuyamazdım ama suan geçmesine rağmen birseyim yok bakalım bende umutlanmak istemiyorum artık çok düşününcede olmuyormuş zaten. Allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin insallah ne diyelim
Amin canım inşAllah hayırlısıyla yarın giderim tahlili yaptırırım çok merak ediyorum

Back
X