En doğrusu kan testi yaptırman hasta olup gebelik devam eden çok olduErtesi gün hapı aldıktan 2 gün sonra kanamam oldu normal regl gibi bitti ancak şu an koku hassasiyeti bulantı kramp halsizlik gibi belirtiler görüyorum sizce bunun ihtimali var mı?
Kusura bakma canim ama yorumun çok gereksiz geldi kadin hamile kalmak isteseydi ertesi gun hapi almazdi ve kanama normal degil ama hamile kalma olasiligi yok diyemezsiniz hem hamile hem regl goren insanlar var hamileyim ve tam 3 defa kanama yaşadim ve sadece ben degil cok kadin adet gorup hamile kaliyor .Hamile olmus olsaydin regl olmazdin suan yasadigin belirtiler hamileligi cok istedigin icin sana oyle geliyomus olabilir veya baska bir sorunun olabilir
- ama bu yazış şeklin çok hamile kalmak istediğin için kendisine teselli veren içten içe kendini kandıran bi kadının mesajı içten bir ümit (YAŞANILDI VE ONAYLANDI)
Canım senin yorumunda bana çok gereksiz geldi çünkü tıbbi anlamda hamile bir kadının adet olması imkansızdır bence senin dediğin şey üstüne görme veya yerleşme kanaması olabilir üstüne görme ve yerleşme kanamasıda adetten çok farklı şeylerdirKusura bakma canim ama yorumun çok gereksiz geldi kadin hamile kalmak isteseydi ertesi gun hapi almazdi ve kanama normal degil ama hamile kalma olasiligi yok diyemezsiniz hem hamile hem regl goren insanlar var hamileyim ve tam 3 defa kanama yaşadim ve sadece ben degil cok kadin adet gorup hamile kaliyor .
Konu sahibine gelince
Canim inşallah bir sorun yoktur gönlunde geçen olur bence kanama normal degil adete kac gun var ? Ve yumurtlamaya
Ertesi gun hapini duzenli kullanmak miErtesi gunu hapını ne süredir kullanıyorsun ve duzenli aldın mı
Arkadaşim 5 ayina kadar adett oldu ve hamile oldugunu bilmiyordu ve tibben bu imkansiz degil insanlari boyle asaglayamazsiniz :) bilmediginiz bir konuda yorum yapmayin doktorlar bile bunu soyluyor ki şayet kendimde buna sahidim :)Canım senin yorumunda bana çok gereksiz geldi çünkü tıbbi anlamda hamile bir kadının adet olması imkansızdır bence senin dediğin şey üstüne görme veya yerleşme kanaması olabilir üstüne görme ve yerleşme kanamasıda adetten çok farklı şeylerdir
Hamileyken adet olamazsın demek nasıl aşagılama olabiliyor?Arkadaşim 5 ayina kadar adett oldu ve hamile oldugunu bilmiyordu ve tibben bu imkansiz degil insanlari boyle asaglayamazsiniz :) bilmediginiz bir konuda yorum yapmayin doktorlar bile bunu soyluyor ki şayet kendimde buna sahidim :)
Alinti oldugunu fark ettim internette yazan herşeye inanin misinizHamileyken adet olamazsın demek nasıl aşagılama olabiliyor?
“Bazı kadınlar hamile kaldıktan sonra bir veya birkaç kere adet kanamalarının gerçekleştiğini ifade ederler. Gebelik meydana geldikten sonra adet görülmez, ancak kanama olabilir. Bu kanamalar gebeliğin başlangıcında oluşan implantasyon kanaması adı altında, lekelenme şeklinde embriyonun rahme yerleşmesine bağlı olarak görülebilir. Çoğu anne adayı da bu kanamaları adet kanamalarıyla bağdaştırmaktadır.”
Yazdıgım mesaj internetten alıntıdır..
Canım sende herşeyi kendi hayal gücüne göre okuma bence cünkü ben onu kendime göre yazmışım farkındaysan altındada büyük harflerle yaşanmış ve onaylanmıştır yazıyorAlinti oldugunu fark ettim internette yazan herşeye inanin misiniz♀? Beni aşağlamadiniz konu sahibine ters bir cevap ve aşalama gibi konuştunuz kadin hamile kalmak istese zaten hap kulanmaz sizde donmuş diyorsunuz ki ,,- ama bu yazış şeklin çok hamile kalmak istediğin için kendisine teselli veren içten içe kendini kandıran bi kadının mesajı içten bir ümit,, <--- cevabiniz yalniş anladiysam kusura bakmayin bana yazilmisnolsaydi sahsen uzulurdum
Dogum kontrol hapi ile mi karisti acaba?Ertesi gun hapini duzenli kullanmak mi
Benim coookkk uzaktan bir akrabamin kizida 4.dogumunda tuplerinin baglanmasini istemis.Bagladilar , rahatligiyla hareket etmis. Ve birgun dr gitmis, cok halsizim , kilo aliyorum surekli diye. Dr kontrol ediyo veee suprizzzzzzArkadaşim 5 ayina kadar adett oldu ve hamile oldugunu bilmiyordu ve tibben bu imkansiz degil insanlari boyle asaglayamazsiniz :) bilmediginiz bir konuda yorum yapmayin doktorlar bile bunu soyluyor ki şayet kendimde buna sahidim :)
Kafam korunma hapına gitti yaErtesi gun hapini duzenli kullanmak mi
Tebrik ederim belirtileriniz neydi acaba yada test yaptınız mı hiç o süreçteKusura bakma canim ama yorumun çok gereksiz geldi kadin hamile kalmak isteseydi ertesi gun hapi almazdi ve kanama normal degil ama hamile kalma olasiligi yok diyemezsiniz hem hamile hem regl goren insanlar var hamileyim ve tam 3 defa kanama yaşadim ve sadece ben degil cok kadin adet gorup hamile kaliyor .
Konu sahibine gelince
Canim inşallah bir sorun yoktur gönlunde geçen olur bence kanama normal degil adete kac gun var ? Ve yumurtlamaya
Tabiki de yok...Ertesi gün hapı aldıktan 2 gün sonra kanamam oldu normal regl gibi bitti ancak şu an koku hassasiyeti bulantı kramp halsizlik gibi belirtiler görüyorum sizce bunun ihtimali var mı?
Sagol benim ikinci hamileligim canim ama ilk bebek belirtiler ayniydi adetime 10 gun vardi anlamistim sonra ilk testimi adete 2 gun kala yaptim resim brakiyorum burayaTebrik ederim belirtileriniz neydi acaba yada test yaptınız mı hiç o süreçte
Negatif mi çıktı
Allah ol der ve olur tibben mibnen anlamam benn allah saglik uzun omur versinBenim coookkk uzaktan bir akrabamin kizida 4.dogumunda tuplerinin baglanmasini istemis.Bagladilar , rahatligiyla hareket etmis. Ve birgun dr gitmis, cok halsizim , kilo aliyorum surekli diye. Dr kontrol ediyo veee suprizzzzzzdogumun yaklasmis kiziimmmm anlamadim cunku duzenli adetimi oldum demisti soranlara.
Çok sevindim vallaa peki ilk belirtileriniz neydi ki ? Nasıl anladınız o kadar erken maşallah vallaaSagol benim ikinci hamileligim canim ama ilk bebek belirtiler ayniydi adetime 10 gun vardi anlamistim sonra ilk testimi adete 2 gun kala yaptim resim brakiyorum buraya4 gun gecikmeden sonra doktruma gittim o gun izinliymis devlet hastanesine gittm bende sirf meraktan doktor bana hamile degilsin dedi ama ben biliyordum doktorla tartistim bana nekadar test yaparsan yap hamilelik yok dedi onun inadina ayni gun bir test dha yaptim yuzune de soyledim zaten 4 gun daha bekledim kendi doktoruma gitim keseyi gorduk sukur simdi de 15 haftamizdayiz rabime binlerce sukur okadar olumsuzla ragmen olusumla biz bir birimize sikica sarildik Kavusacagimizin gununu iple cekiyoruz allahim isteyen her bir kadina bu guzel duyguyu yasatmayi nasip etsin insallah
Ertesi gün hapı hamile kalmamak için alınıyor. Yani hamilelik istese o hapı almazdı.Üstelik az olmakla birlikte hamilelikten sonra da regl gören kadınlar varHamile olmus olsaydin regl olmazdin suan yasadigin belirtiler hamileligi cok istedigin icin sana oyle geliyomus olabilir veya baska bir sorunun olabilir
- ama bu yazış şeklin çok hamile kalmak istediğin için kendisine teselli veren içten içe kendini kandıran bi kadının mesajı içten bir ümit (YAŞANILDI VE ONAYLANDI)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?