• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim?

Sagol benim ikinci hamileligim canim ama ilk bebek belirtiler ayniydi adetime 10 gun vardi anlamistim sonra ilk testimi adete 2 gun kala yaptim resim brakiyorum buraya 🥰 4 gun gecikmeden sonra doktruma gittim o gun izinliymis devlet hastanesine gittm bende sirf meraktan doktor bana hamile degilsin dedi ama ben biliyordum doktorla tartistim bana nekadar test yaparsan yap hamilelik yok dedi onun inadina ayni gun bir test dha yaptim 😂 yuzune de soyledim zaten 4 gun daha bekledim kendi doktoruma gitim keseyi gorduk sukur simdi de 15 haftamizdayiz rabime binlerce sukur okadar olumsuzla ragmen olusumla biz bir birimize sikica sarildik 🤰🏻 Kavusacagimizin gununu iple cekiyoruz allahim isteyen her bir kadina bu guzel duyguyu yasatmayi nasip etsin insallah
Sol kasığımda da sürekli bir ağrı var acaba bundan kaynaklı olabilir mi

Çok sevindim vallaa peki ilk belirtileriniz neydi ki ? Nasıl anladınız o kadar erken maşallah vallaa 😂🧿
Çok fazla uyumaya başladım kasık be bel ağrim meme hasasiyetim başlamışti ki benim 1/2 gün varken adete başliyordu bunlar ordan anladım ve hemen folik asit kulanmaya basladim agir kaldirmamaya fln hisediyordum var oldugunu ve o ilk gunden beri erkek hisediyorum doktorum pazartesi erkege benziyor dedi hani ben kiz erkek ayrimciligi yapmam once saglik diyorum ama hislerim beni yaniltmadi erkek annnesi olacagim insallah 🥰🤰🏻

Sol kasığımda da sürekli bir ağrı var acaba bundan kaynaklı olabilir mi
Olabilir canim bende hep saga kasigimda agri hisediyordum hamileligimin 8/9 haftasina kadarda hep agri vardi ama diyorum ki valla saglikli gelsin de agriya fln herseye katlanirim ben bu mutlulugu cok bekledim ☺️🥰

Çok fazla uyumaya başladım kasık be bel ağrim meme hasasiyetim başlamışti ki benim 1/2 gün varken adete başliyordu bunlar ordan anladım ve hemen folik asit kulanmaya basladim agir kaldirmamaya fln hisediyordum var oldugunu ve o ilk gunden beri erkek hisediyorum doktorum pazartesi erkege benziyor dedi hani ben kiz erkek ayrimciligi yapmam once saglik diyorum ama hislerim beni yaniltmadi erkek annnesi olacagim insallah 🥰🤰🏻
Yaa canım hep hayalim bende evlat ayırmam ama erkek olsun ilk evladım isterdim bide hep şey derler sol kasık agrısı kız
Sağ kasık erkek diye
benimde yumurtlamadan çatlamadan beri hep şiş göğüslerim hala şiş , içinde değişik bir his de var ama umutlanmakta istemiyorum

Yaa canım hep hayalim bende evlat ayırmam ama erkek olsun ilk evladım isterdim bide hep şey derler sol kasık agrısı kız
Sağ kasık erkek diye
benimde yumurtlamadan çatlamadan beri hep şiş göğüslerim hala şiş , içinde değişik bir his de var ama umutlanmakta istemiyorum
Umutlanma canim cunku hersey kafada bitiyor stres sikinti yapma unut hatta gunu fln geldiginde anlarsin ben her ay bekliyorsum hep sonuc husran 2 defa aynisi yasadim esimde hani cocuk yapma piskolojinne yatmadik oyle zevk icindi hic beklemiyordum hop hamile kaliyorum buna inaniyorum ki hersey beginde bitiyor herseyden once rahat ol insallah goynunden gecen neyse o olur senin icin canim 😘

Umutlanma canim cunku hersey kafada bitiyor stres sikinti yapma unut hatta gunu fln geldiginde anlarsin ben her ay bekliyorsum hep sonuc husran 2 defa aynisi yasadim esimde hani cocuk yapma piskolojinne yatmadik oyle zevk icindi hic beklemiyordum hop hamile kaliyorum buna inaniyorum ki hersey beginde bitiyor herseyden once rahat ol insallah goynunden gecen neyse o olur senin icin canim 😘
Amin inşallah canım bende İlk ay çok stres yapmıştım bu ay hiç umursamadım tadını çıkarttım ♥️yarın felan olmam lazım inşallah nasip olur

Oooooo, ne guzel bi mesaj varmis burdaaaaaaa😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤲 Rabbim hayirla kucagina almayi nasip etsin insaallah

İnsallah canim allahim isteyen ve gercekten anne olabilecek kadinlara nasip etsin herkeze demeyecegim cunku herkez bunu hak etmiyor malesef 😞
Dimi kuzum? Nelerini okuyoruz goruyoruz .gecenlerde vardi, 3kizi varmis bayanin,4.yude ultrason da dr kiz deyince, dr.nin odasi dònmùs dònmùş basina yikilmis. Sebep: millet 4.de kiz diyecekmis, ne diyecekmis millete, nasil bakacakmis esinin ve esinin ailesinin yuzune.Sirf ban yememek icin cewap yazmadim bu konuya😤😤 bu haketmeyenlerden birtanesi iste.😕

Dimi kuzum? Nelerini okuyoruz goruyoruz .gecenlerde vardi, 3kizi varmis bayanin,4.yude ultrason da dr kiz deyince, dr.nin odasi dònmùs dònmùş basina yikilmis. Sebep: millet 4.de kiz diyecekmis, ne diyecekmis millete, nasil bakacakmis esinin ve esinin ailesinin yuzune.Sirf ban yememek icin cewap yazmadim bu konuya😤😤 bu haketmeyenlerden birtanesi iste.😕
Işte bu yuzden herkeze demiyorum canim :( malesef var boyleleri allahin verdigine bile karsi gidiyorlar evlat evlattir kiz erkek ayrimciligi yapiyolar ya ya da duzgun anne baba olmuyorlar o cocuklar perisan oluyor :( canim gidiyo tvde haberlerde cocuklarla ilgili haber gorunce cekiyorum izlemeden izlersem agliyorum allahim anne babaligi yapana evlat kiymeti bileme nasipp etsin insallah

Işte bu yuzden herkeze demiyorum canim :KK43: malesef var boyleleri allahin verdigine bile karsi gidiyorlar evlat evlattir kiz erkek ayrimciligi yapiyolar ya ya da duzgun anne baba olmuyorlar o cocuklar perisan oluyor :KK43: canim gidiyo tvde haberlerde cocuklarla ilgili haber gorunce cekiyorum izlemeden izlersem agliyorum allahim anne babaligi yapana evlat kiymeti bileme nasipp etsin insallah
Amin gùlùm 😖🤲

Back