Merhaba , adetlerim düzenlidir. Geçen ay adet bitiminden sonra 3 gün devam eden ara ara kahverengi lekelenmelerim oldu . Akabinde jinekolojik muane oldum akıntım var enfeksiyon olmuşsun dedi antibiyotik ve fitil tedavisi gördüm. Bu ayki adet günüm 2 gün gecikti . Geri çekilme yöntemi ile korunmaya çalışıyoruz diyelim .2 evladım var rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin. Kisacasi başka çocuk düşünmüyoruz. Dün öğlen siyahımsı k
Lekelenme gördüm heh dedim regl oldum. Ama dünden beri sadece wc ye gittiğimde peceteye gekebek şekilde böyle çamurumsu siyaha yakın koyu kahverengi lekelenmelerim var. Sadece hafif karın ağrısı yaşıyorum. Ne neyin nesi derken kızıma hamile olduğumu öğrendikten sonra da bu tarz lekelenmelerim olmustu o aklıma geldi . Başka bir durumdan kaynaklı olabilir mi ?içim içimi yiyor
Lekelenme gördüm heh dedim regl oldum. Ama dünden beri sadece wc ye gittiğimde peceteye gekebek şekilde böyle çamurumsu siyaha yakın koyu kahverengi lekelenmelerim var. Sadece hafif karın ağrısı yaşıyorum. Ne neyin nesi derken kızıma hamile olduğumu öğrendikten sonra da bu tarz lekelenmelerim olmustu o aklıma geldi . Başka bir durumdan kaynaklı olabilir mi ?içim içimi yiyor