Geri çekilme korunma yontemi degildir.Merhaba , adetlerim düzenlidir. Geçen ay adet bitiminden sonra 3 gün devam eden ara ara kahverengi lekelenmelerim oldu . Akabinde jinekolojik muane oldum akıntım var enfeksiyon olmuşsun dedi antibiyotik ve fitil tedavisi gördüm. Bu ayki adet günüm 2 gün gecikti . Geri çekilme yöntemi ile korunmaya çalışıyoruz diyelim .2 evladım var rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin. Kisacasi başka çocuk düşünmüyoruz. Dün öğlen siyahımsı k
Lekelenme gördüm heh dedim regl oldum. Ama dünden beri sadece wc ye gittiğimde peceteye gekebek şekilde böyle çamurumsu siyaha yakın koyu kahverengi lekelenmelerim var. Sadece hafif karın ağrısı yaşıyorum. Ne neyin nesi derken kızıma hamile olduğumu öğrendikten sonra da bu tarz lekelenmelerim olmustu o aklıma geldi . Başka bir durumdan kaynaklı olabilir mi ?içim içimi yiyor
aynen farkındayım inşallah geç kalmamişimdirGeri çekilme korunma yontemi degildir.
Cocuk istemiyorsunuz madem niye korunmadiniz ki? Simdi hamileyseniz zor olacak sizin icin sanirim. Kimse nasip falan demesin. Herkes bakabileceği vakit ayirabilecegi her turlu ihtiyacina cevap verebileceği kadar cocuk getirmeli dünyaya. Ne diyeyim istemediginizi okudugum icin insallah yoktur diyorum. Yarin test alip yapin. Gecikmis oldugunuz icin cikan sonuç dogrudur.aynen farkındayım inşallah geç kalmamişimdir
Yoğun regl kanaması yaşadığım için doktorum spiral onermedi aylık iğne olabilirsin dedi ona da açıkçası ben yanasmadim hormonları bozduğu için. Eşim korunuyordu bir zamanlar sonra bıraktı .of çok pişmanım son pişmanlık fayda etmiyor ama ..bakalım yarın sabahtan test alacağınCocuk istemiyorsunuz madem niye korunmadiniz ki? Simdi hamileyseniz zor olacak sizin icin sanirim. Kimse nasip falan demesin. Herkes bakabileceği vakit ayirabilecegi her turlu ihtiyacina cevap verebileceği kadar cocuk getirmeli dünyaya. Ne diyeyim istemediginizi okudugum icin insallah yoktur diyorum. Yarin test alip yapin. Gecikmis oldugunuz icin cikan sonuç dogrudur.
Insallah yoktur. Yarin test yapip fotoğrafını atin bakalim. 3 tane alin garanti olsun. Sabah idrariyla yapin.Yoğun regl kanaması yaşadığım için doktorum spiral onermedi aylık iğne olabilirsin dedi ona da açıkçası ben yanasmadim hormonları bozduğu için. Eşim korunuyordu bir zamanlar sonra bıraktı .of çok pişmanım son pişmanlık fayda etmiyor ama ..bakalım yarın sabahtan test alacağın
Merhaba test yaptiniz mi?Yoğun regl kanaması yaşadığım için doktorum spiral onermedi aylık iğne olabilirsin dedi ona da açıkçası ben yanasmadim hormonları bozduğu için. Eşim korunuyordu bir zamanlar sonra bıraktı .of çok pişmanım son pişmanlık fayda etmiyor ama ..bakalım yarın sabahtan test alacağın
Evet yaptım bir tane aldım. Negatif verdi. Kahverengi lekelenme ara gelmeye devam ediyor ancak bugün kan rengide geldi . Ancak sadece wc ye ciktigimdapeceteye silince geliyor. Ben normalde yoğun adet kanaması yaşayan biriyim. Bir tuhaflık olduğu kesin. Ayrıca aşırı saç dökülmesi sorunu da yaşıyorum böyle topak topak ona da ayrı stres yapıyordum o mu tetikledi anlamadım . En kısa zamanda kadın doğuma gideceğim. İlginiz için çok tşk ederimMerhaba test yaptiniz mi?
Benim de adet başlangıcımda bu sekilde oluyor bence bugün yarin kan da gelecektir. Rica ederim allah gönlünüze gore versin. Dogum kontrol yapınada baslayin derim. Istenmeyen bir gebelik olusmasin.Evet yaptım bir tane aldım. Negatif verdi. Kahverengi lekelenme ara gelmeye devam ediyor ancak bugün kan rengide geldi . Ancak sadece wc ye ciktigimdapeceteye silince geliyor. Ben normalde yoğun adet kanaması yaşayan biriyim. Bir tuhaflık olduğu kesin. Ayrıca aşırı saç dökülmesi sorunu da yaşıyorum böyle topak topak ona da ayrı stres yapıyordum o mu tetikledi anlamadım . En kısa zamanda kadın doğuma gideceğim. İlginiz için çok tşk ederim
Bende adetin ilk saatleri kahverengi gelir sonrasında normale dönerdi. Bu sefer yaşadığım farklı . Kanama azar azar geliyor normalde yoğun kanama yaşayan ben bir gariplik olduğu kesin. Yarın icin kadın doğuma randevu aldim. Alttan muane edemese bile en azından gebelik testi için kan alır diye düşünüyorumBenim de adet başlangıcımda bu sekilde oluyor bence bugün yarin kan da gelecektir. Rica ederim allah gönlünüze gore versin. Dogum kontrol yapınada baslayin derim. Istenmeyen bir gebelik olusmasin.
Gebelik testi yaptınız ya gebelik çıkmadi. Hala gebelik var diye mi dusunuyorsunuz?Bende adetin ilk saatleri kahverengi gelir sonrasında normale dönerdi. Bu sefer yaşadığım farklı . Kanama azar azar geliyor normalde yoğun kanama yaşayan ben bir gariplik olduğu kesin. Yarın icin kadın doğuma randevu aldim. Alttan muane edemese bile en azından gebelik testi için kan alır diye düşünüyorum
Azar azar da olsa kan gelmiş sonuçta. Hepimizde öyle oluyor. Ya bu adet değil de bu şu.. diye sebepler bulmaya çalışıyoruz. Bence testte negatif çıkmış, adet te görüyorsanız gebe degilsiniz. Yine de karar sizin tabi. İnşaallah gönlünüze göre sonuçlanr.Bende adetin ilk saatleri kahverengi gelir sonrasında normale dönerdi. Bu sefer yaşadığım farklı . Kanama azar azar geliyor normalde yoğun kanama yaşayan ben bir gariplik olduğu kesin. Yarın icin kadın doğuma randevu aldim. Alttan muane edemese bile en azından gebelik testi için kan alır diye düşünüyorum
Yorumunuz için tşk ederim. Beni endişelendiren tek şey adet kanaması miktarimin %75 az gelmesi. 1. gunden itibaren yoğun adet kanaması yaşıyorum sırf bu yüzden spiral taktiramadim. Yerleşme kanaması vs olabilir diye yazıyor nette. Henüz rahime yerleştiği için teste negatif verir yazıyor..inşallah stres kaynaklıdır. Yarın gideceğim bakalım ..Rabbim isteyene versin bebişAzar azar da olsa kan gelmiş sonuçta. Hepimizde öyle oluyor. Ya bu adet değil de bu şu.. diye sebepler bulmaya çalışıyoruz. Bence testte negatif çıkmış, adet te görüyorsanız gebe degilsiniz. Yine de karar sizin tabi. İnşaallah gönlünüze göre sonuçlanr.
Amin. İnsaallahYorumunuz için tşk ederim. Beni endişelendiren tek şey adet kanaması miktarimin %75 az gelmesi. 1. gunden itibaren yoğun adet kanaması yaşıyorum sırf bu yüzden spiral taktiramadim. Yerleşme kanaması vs olabilir diye yazıyor nette. Henüz rahime yerleştiği için teste negatif verir yazıyor..inşallah stres kaynaklıdır. Yarın gideceğim bakalım ..Rabbim isteyene versin bebiş
Vücudumda bir şeyin ters gittiği belli . Belkide tek sebep stres . İçimin rahat etmesi için gideceğim. Tşk ediyorum yorumunuz için..Gebelik testi yaptınız ya gebelik çıkmadi. Hala gebelik var diye mi dusunuyorsunuz?
Dünden bu yana bende de aynı oluyor peçetede kahverengi leke karnında ağrı hafiften şuanda belim ağrıyor adet günüm geçti diyorum hasta oldum olcam gibi 11aylık evliyim Rabbim nasip etsin bir avlat inşallah bakalım ne zaman olucakMerhaba , adetlerim düzenlidir. Geçen ay adet bitiminden sonra 3 gün devam eden ara ara kahverengi lekelenmelerim oldu . Akabinde jinekolojik muane oldum akıntım var enfeksiyon olmuşsun dedi antibiyotik ve fitil tedavisi gördüm. Bu ayki adet günüm 2 gün gecikti . Geri çekilme yöntemi ile korunmaya çalışıyoruz diyelim .2 evladım var rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin. Kisacasi başka çocuk düşünmüyoruz. Dün öğlen siyahımsı k
Lekelenme gördüm heh dedim regl oldum. Ama dünden beri sadece wc ye gittiğimde peceteye gekebek şekilde böyle çamurumsu siyaha yakın koyu kahverengi lekelenmelerim var. Sadece hafif karın ağrısı yaşıyorum. Ne neyin nesi derken kızıma hamile olduğumu öğrendikten sonra da bu tarz lekelenmelerim olmustu o aklıma geldi . Başka bir durumdan kaynaklı olabilir mi ?içim içimi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?