- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.628
- 108
- Konu Sahibi Gencteacher
-
2 test te art arda silik çıktıysa kesin var demektir ama çok yenidir bende silik çizgiyle ögrendim kanda 55 çıkmıştı beta doktor daha yeni dedi bana da tahmini seninkide öyle canım hayırlı olsunBu testi de bugün yaptım. Yine 2. çizgi silikti. Gebeluk vardır umarım. Hastaneye gitmeye de korkuyor insan bu süreçte
Çok teşekkür ederim2 test te art arda silik çıktıysa kesin var demektir ama çok yenidir bende silik çizgiyle ögrendim kanda 55 çıkmıştı beta doktor daha yeni dedi bana da tahmini seninkide öyle canım hayırlı olsun
İnşallah canım hepimiz sorunsuz atlatırız bende yarın keseyi görmeye gidicem aslında 1.5 hafta daha bekliyim herşey kesin olsun belki kalp atışı da duyulur diyordum ama eşim ısrar etti umarım sorunsuz gider herşeyÇok teşekkür ederimİnşallah vardır ve sağlıklı bir şekilde atlatırım bu süreci
İnşallahİnşallah canım hepimiz sorunsuz atlatırız bende yarın keseyi görmeye gidicem aslında 1.5 hafta daha bekliyim herşey kesin olsun belki kalp atışı da duyulur diyordum ama eşim ısrar etti umarım sorunsuz gider herşey
Canim hayırlı bir şekilde kucaginada alırsın inşaallah.Çok teşekkür ederimİnşallah vardır ve sağlıklı bir şekilde atlatırım bu süreci
Ben dediğim gibi yıllarca Yasmin kullandım. 1 yıldır Yasmini kullanmadığım ay genelde 15. gün ile 22. gün arasında tekrar adet olurum. Ama bu ay almadığım halde olmadım. Ve bugün 26. günüm. Bir de tam yumurtlamanın olduğu gün ilişki oldu. Daha sonra 1 haftadır şiddetli göğüs hassasiyeti, halsizlik, sürekli uyku hali, en rahatsız edici olanı geçmek bilmeyen kasık ağrıları, 2 gün once akşama kadar süren şiddetli baş ağrısı, dünden bu yana ayaklarda ciddi üşüme, dün de çok az mide bulantısı ve ağızda tatsızlık (metal tadı) vardı. Benim belirtilerim bu şekilde oldu. Ama hiç akıntı yaşamadım.Canim hayırlı bir şekilde kucaginada alırsın inşaallah.
Tam belirtilerini ayrıntılı yazarmisin.
Kızlar benimde bu ay çok değişik oldu.
Adetimin 13.günü iliskiden sonra kahve akinti geldi
Adetin 18.günü yine iliskiden sonra pembe akinti.
Adetin 23.günü bel ve kasik agrisi ile gelen kahverengi akinti geldi
Adetin 25.günü yine hafif kasik agrisi kahve akinti.
Şimdi adet olmama 4 günüm var.
Sizce bende bir sorun mu var.yoksa 2 senedir beklediğimi rabbim bu ay nasip mi edecek.
Lütfen cevap yazin
Akinti bendeBen dediğim gibi yıllarca Yasmin kullandım. 1 yıldır Yasmini kullanmadığım ay genelde 15. gün ile 22. gün arasında tekrar adet olurum. Ama bu ay almadığım halde olmadım. Ve bugün 26. günüm. Bir de tam yumurtlamanın olduğu gün ilişki oldu. Daha sonra 1 haftadır şiddetli göğüs hassasiyeti, halsizlik, sürekli uyku hali, en rahatsız edici olanı geçmek bilmeyen kasık ağrıları, 2 gün once akşama kadar süren şiddetli baş ağrısı, dünden bu yana ayaklarda ciddi üşüme, dün de çok az mide bulantısı ve ağızda tatsızlık (metal tadı) vardı. Benim belirtilerim bu şekilde oldu. Ama hiç akıntı yaşamadım.
Kahvelik akıntılarımdan başka benimde akintim hiç yok.kasik agrilarimda geçti.acaba ben de hamilemiyimBen dediğim gibi yıllarca Yasmin kullandım. 1 yıldır Yasmini kullanmadığım ay genelde 15. gün ile 22. gün arasında tekrar adet olurum. Ama bu ay almadığım halde olmadım. Ve bugün 26. günüm. Bir de tam yumurtlamanın olduğu gün ilişki oldu. Daha sonra 1 haftadır şiddetli göğüs hassasiyeti, halsizlik, sürekli uyku hali, en rahatsız edici olanı geçmek bilmeyen kasık ağrıları, 2 gün once akşama kadar süren şiddetli baş ağrısı, dünden bu yana ayaklarda ciddi üşüme, dün de çok az mide bulantısı ve ağızda tatsızlık (metal tadı) vardı. Benim belirtilerim bu şekilde oldu. Ama hiç akıntı yaşamadım.
Testi nezaman yaptın canım. Aynı belirti bende de var ve beyaz akıntı da var yumurtlama gününden bu yana .bugün adet günüm ama olmadım. Dün yaptım test negatif tiBen dediğim gibi yıllarca Yasmin kullandım. 1 yıldır Yasmini kullanmadığım ay genelde 15. gün ile 22. gün arasında tekrar adet olurum. Ama bu ay almadığım halde olmadım. Ve bugün 26. günüm. Bir de tam yumurtlamanın olduğu gün ilişki oldu. Daha sonra 1 haftadır şiddetli göğüs hassasiyeti, halsizlik, sürekli uyku hali, en rahatsız edici olanı geçmek bilmeyen kasık ağrıları, 2 gün once akşama kadar süren şiddetli baş ağrısı, dünden bu yana ayaklarda ciddi üşüme, dün de çok az mide bulantısı ve ağızda tatsızlık (metal tadı) vardı. Benim belirtilerim bu şekilde oldu. Ama hiç akıntı yaşamadım.
Ben testi dün akşam ve bu sabah yaptım. Reglimin yarın başlaması gerek normaldeTesti nezaman yaptın canım. Aynı belirti bende de var ve beyaz akıntı da var yumurtlama gününden bu yana .bugün adet günüm ama olmadım. Dün yaptım test negatif ti
Var Bence canim bende ayni belirtileri yasadimBu testi de bugün yaptım. Yine 2. çizgi silikti. Gebeluk vardır umarım. Hastaneye gitmeye de korkuyor insan bu süreçte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?