- 16 Mayıs 2017
- 28
- 10
- 18
- 31
- Konu Sahibi Gencteacher
-
20 nisana kadar bekle bence sonrasında test yap inşallah hamilesindir.Merhaba öncelikle. Ben pko hastasıyım. Yıllardır Yasmin kullandım. Fakat birkaç ay önce çocuk istemiyle bıraktım. Son regl tarihim 20 Marttı. 1 Nisan'da yaptığım Ovulasyon testimde silik olmasına rağmen belirgin şekilde çift çizgi vardı. ( birkaç aydır ilk defa oldu. )O gün cinsel ilişki de oldu. Yarın regl olmam gerek. Günlerdir göğüslerimde ciddi bir ağrı ve hassasiyet, kasıklarımda ve karın bölgemde 5-6 gündür geçmek bilmeyen bir sancı var. Ani hareket ettiğim zaman bıçak saplanıyor gibi oluyor. Aşırı uyku hali ve yorgunluk var. 4 gün önce yani yumurtlama gününden 9 gün sonra erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. Benimle aynı semptomları yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı? Yardım ederseniz sevinirim.
Canım geç döllenmeyse ve adetten önce yapıldıysa test silik çıkabiliyor yani geçen ay benim de buna benzer oldu ama gebelik yoktu o yüzden bişey diyemiyorum kiAz önce dayanamayıp test yaptım. 2. çizgiyi gördüm çok silik şekilde. Umutlanmalı mıyım ?
Testin 10. dakikadaki hali buAz önce dayanamayıp test yaptım. 2. çizgiyi gördüm çok silik şekilde. Umutlanmalı mıyım ?
Testin 10. dakikadaki hali bu
İnşallah. Çünkü artık kendimi fazlasıyla hazır hissediyorum ve çok istiyorum anne olmayıVar gibi gözüküyo canım . Hamilesin inşallah :)
Testte pozitif çıkmış belirtiler de var . Hayırlısıyla bebişte vardır . Olumlu düşün :)İnşallah. Çünkü artık kendimi fazlasıyla hazır hissediyorum ve çok istiyorum anne olmayı
InşallahTestte pozitif çıkmış belirtiler de var . Hayırlısıyla bebişte vardır . Olumlu düşün :)
Teşekkür ederim.Süper bu görsel "Var"a işaret. Diliyorum her şey gönlünce olur.
Söylemeden geçemeyeceğim, gebelik belirtileri öyle enteresan, öyle değişken ki. Bu ay kesin hamileyim, okuduğum tüm belirtiler bende dediğim aylarda regl oldum. En ufak bir belirtinin olmadığı alakasız bir ayda da relg'lim gecikti ve tıpkı bu fotoğraftaki gibi silik ilk testle gebe olduğumu öğrendim.
Gelmekte olan şansıyla gelsin.
Sevgiler.
İnşallahTestin bariz pozitif canim
Amin inşallahTest pozitif. Sağlıkla ilerlesin inşallah.❤
Bu testi de bugün yaptım. Yine 2. çizgi silikti. Gebeluk vardır umarım. Hastaneye gitmeye de korkuyor insan bu süreçteBende böyle çıktı ve hamileyim çok şükür yarın sabah idrarı ile testi tekrarla o da böyle çıkarsa kesin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?