Bencede ama adet öncesi bile bu belirtiler olmuyordu o yüzde şaşırdım. Açıkçası tup mide ameliyati oldum 5 ay önce. Doktorum gebelik için erken ertele dedi bi kere korunmadik. Ondan sonra doktor öyle dedikten sonra erteledim ama acaba diyorum bi ilişkiyle olabilir mi. Imkansız gibi ama. Yumurtlama dönemindeki birlikteliklerde hep korundum.4 gün sonra belirti imkansız
Ama inşallah hamilesinizdir
En son 3 ocakta regl oldum korunmuyoruz üç gün üst üste test yaptım her gün silik ama daha koyu gibi sizce hamile olabilir miyim?
Umarım öyledi negatif çıkar diye kan testi yaptırmaya korkuyorum mide bulantılarım ve uyku halim var ama kesin çizgi olmaması şüpheye düşürüyorEvet hamilesiniz:)
Ama pazar günü harici hep korunduk imkansız gibi geliyo. Geceleri tuvalete kalkmayan ben bu gece uyuyamadım. Neler oluyor bana diyorum gerçekten. Korunmadan ilişki olduğu için hormonlar değişmiş olabilir mi acaba.Benim de aynı böyle olmuştu ben inanamayıp 1 ay daha beklemiştim ancak 2 aylık hamile olduğum ortaya çıkmıştı bence hemen kan testi yaptırın :)
Evet gec dollenme olabilir yumurtlama gununuzu bilmiyorsanız..Kac gunde bir adet oluyorsunuz? Son adet 3 ocak demissinizSabah başka bir marka ile yeniden test yaptım, maalesef kabak gibi negatif görünüyor diğer üç gün neden silikti anlamadım. Kan verecek psikolojim yok çok çaresizimbenzer durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mıdır?
Ben polikistik overim hiç düzenli olmuyorum ama genelde 40-50 gün arası olurum en azından kist nedeniyle sancım vs olur bu ay hiç belirti yaşamadım kan versem çıkar mı geç döllenme de olsa?Evet gec dollenme olabilir yumurtlama gununuzu bilmiyorsanız..Kac gunde bir adet oluyorsunuz? Son adet 3 ocak demissiniz
Yaklaşık 2 ay olmuş bence çıkar...Belirtileriniz varsa idrar testlerine güvenmeyin yanlış çıkabiliyorBen polikistik overim hiç düzenli olmuyorum ama genelde 40-50 gün arası olurum en azından kist nedeniyle sancım vs olur bu ay hiç belirti yaşamadım kan versem çıkar mı geç döllenme de olsa?
gücümü toplayıp kan vereyim en iyisi pazartesi günü :/Yaklaşık 2 ay olmuş bence çıkar...Belirtileriniz varsa idrar testlerine güvenmeyin yanlış çıkabiliyor
Canım merhaba bende pcosum..4şubatta gebeliğimi öğrendim erken testlerden aynı seninki gibi hayalet bi çizgi çıkmıştı geç döllenmeydi ve ilk beta değerim 25.7 idi..sonra düzenli yükseldi ve kese göründü şükür.. ben ovülasyon testiyle takip etmiştim ondan biliyodum yumurtlamamı ..bence sende hamilesin bi kaç gün daha bekleyip kan vermelisin benceBen polikistik overim hiç düzenli olmuyorum ama genelde 40-50 gün arası olurum en azından kist nedeniyle sancım vs olur bu ay hiç belirti yaşamadım kan versem çıkar mı geç döllenme de olsa?
Çok teşekkür ederim moral verici cevabınız için, umuyorum ki öyledir. Pazartesi gününe randevu aldım bakalım, hayırlısı neyse o olsun inşallah <3Canım merhaba bende pcosum..4şubatta gebeliğimi öğrendim erken testlerden aynı seninki gibi hayalet bi çizgi çıkmıştı geç döllenmeydi ve ilk beta değerim 25.7 idi..sonra düzenli yükseldi ve kese göründü şükür.. ben ovülasyon testiyle takip etmiştim ondan biliyodum yumurtlamamı ..bence sende hamilesin bi kaç gün daha bekleyip kan vermelisin bence
Kızlar ilişkiden 4 gün sonra belirtilerin olması mümkün mü. 3 yaşında oğlum var eşimle ilk kez pazar günü korunmadan ilişki yaşadık. O gece çok tuhaf hissettim uyuyamadım. Sonra ertesi günden itibaren aşırı göğüs ağrısı var dokunamıyorum. Kasiklarim ağrıyor neden olabilir acaba. Bide sık idrara cikma var. Uzun zamandır korundugum için vücut tepki veriyor olabilir mi. Bu arada sat 1 subat ama hep gecikme yaşarım gününde hiç olmam.
Amiiin..Çok teşekkürler canım inşallah sende hamilesindir Allahım isteyen herkese nasip etsinÇok teşekkür ederim moral verici cevabınız için, umuyorum ki öyledir. Pazartesi gününe randevu aldım bakalım, hayırlısı neyse o olsun inşallah <3
Sizi de ayrca tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?