• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim

Minigim17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
392
229
103
Kızlar ilişkiden 4 gün sonra belirtilerin olması mümkün mü. 3 yaşında oğlum var eşimle ilk kez pazar günü korunmadan ilişki yaşadık. O gece çok tuhaf hissettim uyuyamadım. Sonra ertesi günden itibaren aşırı göğüs ağrısı var dokunamıyorum. Kasiklarim ağrıyor neden olabilir acaba. Bide sık idrara cikma var. Uzun zamandır korundugum için vücut tepki veriyor olabilir mi. Bu arada sat 1 subat ama hep gecikme yaşarım gününde hiç olmam.

Ayrica adet oncesi bu belirtileri bikac senedir hic yasamiyorum o yuzden sasirdim. Gogus agrisi kasik agrisi falan hic olmaz bende. Sanırım psikoloji ilaç kullandigim icin

Psikolojikte olabilir belki benim ilişkiden 4 gün sonra olmuştu göğüslerim şişti hassaslasti psikolojiktir dedim adete yakın hafifledi kimyasal geçirdim. Kendimizi çok dinliyoruz belkide hissediyoruz ancak kan testi çözer oda ikiye katliyorsa artış normalse falan filan. Allah sağlıklı gebelik sağlıklı bebiş versin tüm bekleyen isteyen herkese 🌸

4 gün sonra belirti imkansız

Ama inşallah hamilesinizdir
Bencede ama adet öncesi bile bu belirtiler olmuyordu o yüzde şaşırdım. Açıkçası tup mide ameliyati oldum 5 ay önce. Doktorum gebelik için erken ertele dedi bi kere korunmadik. Ondan sonra doktor öyle dedikten sonra erteledim ama acaba diyorum bi ilişkiyle olabilir mi. Imkansız gibi ama. Yumurtlama dönemindeki birlikteliklerde hep korundum.

En son 3 ocakta regl oldum korunmuyoruz üç gün üst üste test yaptım her gün silik ama daha koyu gibi sizce hamile olabilir miyim?

Eklentiler

• C0324893-BA6F-45E4-AD19-EC8C70CEE3FA.jpeg
    C0324893-BA6F-45E4-AD19-EC8C70CEE3FA.jpeg
    99,2 KB · Görüntüleme: 63
Benim de aynı böyle olmuştu ben inanamayıp 1 ay daha beklemiştim ancak 2 aylık hamile olduğum ortaya çıkmıştı bence hemen kan testi yaptırın :)

Benim de aynı böyle olmuştu ben inanamayıp 1 ay daha beklemiştim ancak 2 aylık hamile olduğum ortaya çıkmıştı bence hemen kan testi yaptırın :)
Ama pazar günü harici hep korunduk imkansız gibi geliyo. Geceleri tuvalete kalkmayan ben bu gece uyuyamadım. Neler oluyor bana diyorum gerçekten. Korunmadan ilişki olduğu için hormonlar değişmiş olabilir mi acaba.

Sabah başka bir marka ile yeniden test yaptım, maalesef kabak gibi negatif görünüyor diğer üç gün neden silikti anlamadım. Kan verecek psikolojim yok çok çaresizim 😢 benzer durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mıdır?

Eklentiler

• AAFF5DF3-37AB-4718-B465-DDDE7F2AEC7A.jpeg
    AAFF5DF3-37AB-4718-B465-DDDE7F2AEC7A.jpeg
    76,9 KB · Görüntüleme: 41
Sabah başka bir marka ile yeniden test yaptım, maalesef kabak gibi negatif görünüyor diğer üç gün neden silikti anlamadım. Kan verecek psikolojim yok çok çaresizim 😢 benzer durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mıdır?
Evet gec dollenme olabilir yumurtlama gununuzu bilmiyorsanız..Kac gunde bir adet oluyorsunuz? Son adet 3 ocak demissiniz🙄

Evet gec dollenme olabilir yumurtlama gununuzu bilmiyorsanız..Kac gunde bir adet oluyorsunuz? Son adet 3 ocak demissiniz🙄
Ben polikistik overim hiç düzenli olmuyorum ama genelde 40-50 gün arası olurum en azından kist nedeniyle sancım vs olur bu ay hiç belirti yaşamadım kan versem çıkar mı geç döllenme de olsa?

Ben polikistik overim hiç düzenli olmuyorum ama genelde 40-50 gün arası olurum en azından kist nedeniyle sancım vs olur bu ay hiç belirti yaşamadım kan versem çıkar mı geç döllenme de olsa?
Yaklaşık 2 ay olmuş bence çıkar...Belirtileriniz varsa idrar testlerine güvenmeyin yanlış çıkabiliyor

Canım merhaba bende pcosum..4şubatta gebeliğimi öğrendim erken testlerden aynı seninki gibi hayalet bi çizgi çıkmıştı geç döllenmeydi ve ilk beta değerim 25.7 idi..sonra düzenli yükseldi ve kese göründü şükür.. ben ovülasyon testiyle takip etmiştim ondan biliyodum yumurtlamamı ..bence sende hamilesin bi kaç gün daha bekleyip kan vermelisin bence

Canım merhaba bende pcosum..4şubatta gebeliğimi öğrendim erken testlerden aynı seninki gibi hayalet bi çizgi çıkmıştı geç döllenmeydi ve ilk beta değerim 25.7 idi..sonra düzenli yükseldi ve kese göründü şükür.. ben ovülasyon testiyle takip etmiştim ondan biliyodum yumurtlamamı ..bence sende hamilesin bi kaç gün daha bekleyip kan vermelisin bence
Çok teşekkür ederim moral verici cevabınız için, umuyorum ki öyledir. Pazartesi gününe randevu aldım bakalım, hayırlısı neyse o olsun inşallah <3
Sizi de ayrca tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)

Kızlar ilişkiden 4 gün sonra belirtilerin olması mümkün mü. 3 yaşında oğlum var eşimle ilk kez pazar günü korunmadan ilişki yaşadık. O gece çok tuhaf hissettim uyuyamadım. Sonra ertesi günden itibaren aşırı göğüs ağrısı var dokunamıyorum. Kasiklarim ağrıyor neden olabilir acaba. Bide sık idrara cikma var. Uzun zamandır korundugum için vücut tepki veriyor olabilir mi. Bu arada sat 1 subat ama hep gecikme yaşarım gününde hiç olmam.

bence belirtilerinizi olmasını çok istediğiniz için bu şekilde durumlara yordunuz. bazen adet olmaya yakın göğüslerim şişerdi ama ben de hamileyimdir diye düşündüm hep. ama olmadı tabii. benzer durumlar yaşanıyor regl yakın olunca ve hamilelik arasında. belirtiler için bence çok çok erken. en iyisi gününüz gecikince test yapın.

Çok teşekkür ederim moral verici cevabınız için, umuyorum ki öyledir. Pazartesi gününe randevu aldım bakalım, hayırlısı neyse o olsun inşallah <3
Sizi de ayrca tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
Amiiin..Çok teşekkürler canım inşallah sende hamilesindir Allahım isteyen herkese nasip etsin🙇

Back