- 28 Ekim 2019
- 5
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi Esraatoprak1
-
Bence kan testi yaptır ancak öyle anlarsın bublar gebelik belirtisi çünküMerhaba 29 ağustos da sevgilimle ilişkiye girdim. Ama içime boşalmadı. 1 eylülde tatile gittim. Tatilden döndüğümde havuzdan enfeksiyon kapmışım. Ürolojide gitmiştim. Ultrason falan yaptılar ama sonuç temiz çıkmıştı. Geçen hafta yine hastaneye gittim astım hastasıyım. Doktoro nefesim falan kesiliyor dediğimde gebelik falan var mı demişti. Ekg falan çekildi yine temiz sonuç. Bu ara sürekli midem bulanıyor. İshalim ve reglim de son günü hatırlamıyorum ama gecikme varsa en fazla 1 gün falan vardır. Genelde öyle oluyor. Yine de şüpheye düştüm. Ve hamilelik testi (idrar) yaptım negatif çıktı. Ama hala şüphe duyuyorum. Her şeyden midem bulanıyor yemek yiyebiliyorım ama canım bir şey istemiyor. Ve karnımda biraz sertlik oluyor bazen. Göğsüme bastırınca ağrıyor. Sizce hamile olabilir miyim hala içimde şüphe var?
Eylülde oldumEylül’de adet olmadınız mı? 2 ay olmus belli olurdu simdiye.
Ama ilişkiye girdikten 1 hafta sonra ultrasonda falan bir şey çıkmamıştıBence kan testi yaptır ancak öyle anlarsın bublar gebelik belirtisi çünkü
Test yaptım negatif çıktı. Kan testi normal kan testimi gebelik için farklı mı yapıyorlar. Bilginiz var mıValla bu yüzyılda hamileyim acaba diye başlık açmaktan yorulmadınız...
Sevgili kardeşim, git eczaneden test alt, kesin sonuç İçin de kan testi ver oldu bitti.
Normal kan testi. Bir kadin doğum hastanesine gidin ve gebelik şüphesi olduğunu söyleyin hemen yaparlarTest yaptım negatif çıktı. Kan testi normal kan testimi gebelik için farklı mı yapıyorlar. Bilginiz var mı
Hamileysem ne yapabilirim. 18 yaşindayım ve böyle bir yükü kaldıramam. Sevgilim içime boşalmadığj için bir şey olmaz diye düşünmüştük.Normal kan testi. Bir kadin doğum hastanesine gidin ve gebelik şüphesi olduğunu söyleyin hemen yaparlar
O kadarını bilmiyorm canım.Hamileysem ne yapabilirim. 18 yaşindayım ve böyle bir yükü kaldıramam. Sevgilim içime boşalmadığj için bir şey olmaz diye düşünmüştük.
Ya yazıp yazıp sildim yargılamak elbette bana düşmez ama güzel kardeşim daha çok gençsin neden erken tüketiyosun bazı şeyleriHamileysem ne yapabilirim. 18 yaşindayım ve böyle bir yükü kaldıramam. Sevgilim içime boşalmadığj için bir şey olmaz diye düşünmüştük.
Test yaptım negatif çıktı. Kan testi normal kan testimi gebelik için farklı mı yapıyorlar. Bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?