Hamile olabilir miyim?

Esraatoprak1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2019
5
0
1
25
Merhaba 29 ağustos da sevgilimle ilişkiye girdim. Ama içime boşalmadı. 1 eylülde tatile gittim. Tatilden döndüğümde havuzdan enfeksiyon kapmışım. Ürolojide gitmiştim. Ultrason falan yaptılar ama sonuç temiz çıkmıştı. Geçen hafta yine hastaneye gittim astım hastasıyım. Doktoro nefesim falan kesiliyor dediğimde gebelik falan var mı demişti. Ekg falan çekildi yine temiz sonuç. Bu ara sürekli midem bulanıyor. İshalim ve reglim de son günü hatırlamıyorum ama gecikme varsa en fazla 1 gün falan vardır. Genelde öyle oluyor. Yine de şüpheye düştüm. Ve hamilelik testi (idrar) yaptım negatif çıktı. Ama hala şüphe duyuyorum. Her şeyden midem bulanıyor yemek yiyebiliyorım ama canım bir şey istemiyor. Ve karnımda biraz sertlik oluyor bazen. Göğsüme bastırınca ağrıyor. Sizce hamile olabilir miyim hala içimde şüphe var?

Bence kan testi yaptır ancak öyle anlarsın bublar gebelik belirtisi çünkü

Eylül’de adet olmadınız mı? 2 ay olmus belli olurdu simdiye.

Valla bu yüzyılda hamileyim acaba diye başlık açmaktan yorulmadınız...

Sevgili kardeşim, git eczaneden test alt, kesin sonuç İçin de kan testi ver oldu bitti.

Valla bu yüzyılda hamileyim acaba diye başlık açmaktan yorulmadınız...

Sevgili kardeşim, git eczaneden test alt, kesin sonuç İçin de kan testi ver oldu bitti.
Test yaptım negatif çıktı. Kan testi normal kan testimi gebelik için farklı mı yapıyorlar. Bilginiz var mı

Hamileysem ne yapabilirim. 18 yaşindayım ve böyle bir yükü kaldıramam. Sevgilim içime boşalmadığj için bir şey olmaz diye düşünmüştük.
Ya yazıp yazıp sildim yargılamak elbette bana düşmez ama güzel kardeşim daha çok gençsin neden erken tüketiyosun bazı şeyleri

ilişkiden sonra regl olmussun, boş yere stres yapıyorsun bu ay gecikirsen stresten gecikirsin. Hamile falan değilsin. Bir daha yapma diye sana karısamam ama bari önleminizi alın.

Test yaptım negatif çıktı. Kan testi normal kan testimi gebelik için farklı mı yapıyorlar. Bilginiz var mı

Beta HCG,hamilelik sırasında plasenta tarafından üretilen bir hormondur ve tipik olarak kanda saptanır. Beta HCG testi hamileliği teşhis etmek için kullanılan bir kan testidir.

Gebelik Haftası Beta HCG Değerleri
3. hafta 10 – 50
4. hafta 5 – 425
5. hafta 20 – 7300
6. hafta 1,080 – 56,000
7. – 12. hafta 7,650 – 290,000
13. – 16. hafta 13,300 – 250,000
17. – 24. hafta 4,000 – 165,000
25. – 40. hafta 3,640 – 117,000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…