• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile olabilir miyim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

jasmen61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
5
2
1
30
Arkadaşlar merhaba normalde adetim 7 gün ve ağrılı geçer bir hafta önceden kasıklarım ağrıs göğüslerim hassaslaşır yüzümde sivilce çıkar ama bu ay adetime 5 gün var ve hiç bir belirti yok sadece belim çok ağrıyor geçen ayda adetim üki gün sürdü ve adet gibi değil oembemsi kanamam oldu ve 3. Günde akıntıyla beraber kan gelmişti idrar da ikinci çizgi silik çıkmıştı ama kan testinde gebelik çıkmadı ama bir aydan beri karnım çok şiş ve gazım var hamile olabilir miyim acaba

Benımde gebelik belirtilerim arasında gaz ve şişkinlik vardı ..
Rabbım gebeliğin varsa hayırla , sağlıkla sıhhatle devam etmesını nasip etsın .:dua:

Benımde gebelik belirtilerim arasında gaz ve şişkinlik vardı ..
Rabbım gebeliğin varsa hayırla , sağlıkla sıhhatle devam etmesını nasip etsın .:dua:
merhaba, gaz ve şişkinliğin nezaman başlamıştı?
benim 10 gün var reglime ama gaz sıkışması yaşıyorum. kasıklarım çok ağrıyor. başkada belirtim yok şuanlık. senin nezaman başladı belirtilerin?

benim 10 gün var reglime ama gaz sıkışması yaşıyorum. kasıklarım çok ağrıyor. başkada belirtim yok şuanlık. senin nezaman başladı belirtilerin?
Adete 4 gun kala başladı .

Merhaba canım benimde reglime 10 gün var bendede aynı adet olacakmısım gibi agrılar var gögüs uclarıma dokununca acıyor. Senin agrıların batma tarzındamı yoksa kasıkların sızlıyormu

Arkadaşlar bakar mısınız 1 numaralıyı akşam yaptım 2 numaralıyı da sabah ilk idrarımla var mı sizce

Eklentiler

• 28B13D82-6604-470D-92FF-CEAF0C02D6E8.jpeg
    28B13D82-6604-470D-92FF-CEAF0C02D6E8.jpeg
    160,6 KB · Görüntüleme: 77
Merhaba canım benimde reglime 10 gün var bendede aynı adet olacakmısım gibi agrılar var gögüs uclarıma dokununca acıyor. Senin agrıların batma tarzındamı yoksa kasıkların sızlıyormu
geçen hafta sızlama gibiydi. Bu iki gündür sağ tarafımda batma şeklinde oluyor. Hafta sonuda bi kaç defa hafi baş dönmesi yaşadım. yada kendimi çok dinlediğim için psikolojik bilemiyorum :( son 7 gün bakalım ne olacak zaten benim bu ay olmazsa reglim ikinci günü aşılama tedavisine başlanacak:KK17:

Arkadaşlar bakar mısınız 1 numaralıyı akşam yaptım 2 numaralıyı da sabah ilk idrarımla var mı sizce
Canım hayırlı olsun bebişin var gibi çünkü benimde silikti hatta iki gün geçmişti silikti sonra biraz daha geçti kop koyu çıktı sende bugün yine yap istersen

Back