• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim?

yazgecesiii

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
141
75
13
31
iyi akşamlar herkese, ben 19 ekimde rahimde perdeden dolayı ameliyat oldum ve doktor 15 gün korunma süresi verdi

geçtiğimiz cumartesi günü korunma süremiz bitti ve ilişki oldu, pazartesi sabah tekrar ilişki oldu ve ertesi gün hafif kahverengi lekelenmeler oldu

normal adet tarihime 5 gün kalmıştı, sorun şu ki kahverengi bir türlü kırmızıya dönmüyor, ben erken adet oldum sanmıştım ama şimdi yerleşme kanamasından şüpheleniyorum

ilişkinin hemen 2 gün sonrasında lyyerleşme kanaması mümkün mü sizce?

iyi akşamlar herkese, ben 19 ekimde rahimde perdeden dolayı ameliyat oldum ve doktor 15 gün korunma süresi verdi

geçtiğimiz cumartesi günü korunma süremiz bitti ve ilişki oldu, pazartesi sabah tekrar ilişki oldu ve ertesi gün hafif kahverengi lekelenmeler oldu

normal adet tarihime 5 gün kalmıştı, sorun şu ki kahverengi bir türlü kırmızıya dönmüyor, ben erken adet oldum sanmıştım ama şimdi yerleşme kanamasından şüpheleniyorum

Hamilelik belirtisi için çok erken ama inşallah hamilesindir. O ameliyattan dolayı da bir düzensizlik olabilir

Yok artik:KK70:

Canım seni üzmek istemem ama amiliyathane sonra kalan kan pıhtılaşma geliyo olabilir bende hsg çektirdin ve öyle kan geliyordu kahverengi oradan biliyorum ve 19 Ekim çok yakın bı tarih bu kadar erken belirti olmaz ben adetim 10 gün gecikince kan verdim hamilelik öyle çıktı halada belirtim yok adet belirtileri görüyorum hala

Back