• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile olabilir miyim????

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ezolinde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2018
454
307
53
Merhabalar adetim biteli 10 gün oldu. bebek istediğimizden dolayı o günden beri eşimle münasebetiniz oldu 2 gündür çok fazla akintim var. Belimde ve kasiklarimda ağrı mevcut. Gebelik durumu söz konusu ise bu kadar erken belirti gösterir mi?

Merhabalar adetim biteli 10 gün oldu. bebek istediğimizden dolayı o günden beri eşimle münasebetiniz oldu 2 gündür çok fazla akintim var. Belimde ve kasiklarimda ağrı mevcut. Gebelik durumu söz konusu ise bu kadar erken belirti gösterir mi?
cnm yumurtlama beltrsi de olablir bn öyle düşünmştm erken yumurtladm bn mesela bu ay adet biter btmez. böyle olunca erken döllenme oluyormuş

Gebelik belirtisi olmaz anca yumurtlama belirtisidir. Özellikle kasık ağrıları oluyor kaliteli yumurtlamada.

Back